- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Çok teşekkür ederimBol miktarda pijama al yanina canim 4 pijama yetmemişti bana cok kanamam olmuştu
Gecelik giyersen hasta bezi takamassin
Hayirli dogumlar simdiden
Teşekkür ederimPijama daha kullanisli. Gecelikle usutup sancilanma riskin de yuksek.
Aynen yaa bana da herkes cok lazm olur dedi djye 3 takim almistim 1 tanesni giydim digerleri mis gbi eve geri geldik . Yok kirleniyomus filan diyenler oluyor kanama sebebyle ben dependin hasta kilotlarndan kullanmstm hic sorun olmamsti . 2 Takim idealdir benm fkrmce 1ini giyer 1 i yedekBana 1 tane pijama yetti.Ertesi günü çıkıyorsunuz zaten goturdugum başka bisey i kullanmadım
Darısı başımıza inşallahBana 1 tane pijama yetti.Ertesi günü çıkıyorsunuz zaten goturdugum başka bisey i kullanmadım
Çok teşekkürlerben pijamayla rahat etmiştim hastanede.en az 2 pijama takımınız olmalı yanınızda.eve geçince evde geceliği giydim
Bir tane de gecelik almalı o zaman.TeşekkürlerBen kesinlikle gecelik diyorum .
İnanılmaz rahat oluyor ;hemşireler gelip nerdeyse saat başı kontrol ediyor ,ped değiştiriyor ,sen uzanıyor oluyorsun .her seferinde pijama mı çıkaracaksın ?
Her ikisinden de almalı o zaman teşekkürler1 gecelik iki pijama goturmustum pijama daha iyi oldu gecelik giyerse bez icin ic camasir giymesi gerekiyor.genis pijama iyi olabilir.
Umarım bizde de öyle olur teşekkürlerAynen yaa bana da herkes cok lazm olur dedi djye 3 takim almistim 1 tanesni giydim digerleri mis gbi eve geri geldik . Yok kirleniyomus filan diyenler oluyor kanama sebebyle ben dependin hasta kilotlarndan kullanmstm hic sorun olmamsti . 2 Takim idealdir benm fkrmce 1ini giyer 1 i yedek
TeşekkürlerBende pijamayla rahat ettim.
Smdi de aldklarmi neden giymedm hastanede degsk degsk gyseydm ya diye pismanim ..Umarım bizde de öyle olur teşekkürler