Sezeryan Doğum Sonrası

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.571
Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak )

Son düzenleme:
1 gecelik iki pijama goturmustum pijama daha iyi oldu gecelik giyerse bez icin ic camasir giymesi gerekiyor.genis pijama iyi olabilir.

Bana 1 tane pijama yetti.Ertesi günü çıkıyorsunuz zaten goturdugum başka bisey i kullanmadım
Aynen yaa bana da herkes cok lazm olur dedi djye 3 takim almistim 1 tanesni giydim digerleri mis gbi eve geri geldik . Yok kirleniyomus filan diyenler oluyor kanama sebebyle ben dependin hasta kilotlarndan kullanmstm hic sorun olmamsti . 2 Takim idealdir benm fkrmce 1ini giyer 1 i yedek

Umarım bizde de öyle olur teşekkürler

Bir tane önden düğmeli gecelik yeter mis gibi .ben de aldım kaç tane ;gözümü korkuttular yok kirlenir yok kanaman olur vs .
Hem yanımda depend vardı hem de hastane hasta pedi koydu ,tek damla kan olmadı hiçbir yerim .
Not:Ben özel hastanede doğum yaptım ,çok rahattı hemşire ilgisi vs .yukarıda bir arkadaş üşütme vs demiş ,bize aksine socak gelmişti .onun için çok birşey diyemeyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…