Sezeryan Doğum Sonrası

Bence gecelik en mantıklısı.
İnsan doğum sonrası ya karnında ya vajinasında dikişle yaşıyor.
Elleriyle tutup kaldırabileceği bir şey varken, neden eğilip çıkaracağı şeyi tercih etsin?
Benim mantığım buydu, herkese de böyle önerdim.
Pişman olan olmadı.

Merhaba, ben ocak sonu doğum yaptım, gecelikle bacaklardan üşüyebileceğimi düşünerek pijama almıştım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, hem hastanede hem de evde rahatlıkla kullandım. Daha sıcak bir ayda doğum yapsam gecelik de tercih edebilirdim ama Ben üşütürsem sütle bebeğe de gaz yapabileceği için almamıştım gecelik.önden düğmeli pijama en rahatı. Sezeryan kesisi oldukça alt bir bölgede zaten pijama lastiği denk gelmiyor. Düğmeli olunca da emzirme açısından kolaylık oluyor
Teşekkürler 🙂

Bence gecelik en mantıklısı.
İnsan doğum sonrası ya karnında ya vajinasında dikişle yaşıyor.
Elleriyle tutup kaldırabileceği bir şey varken, neden eğilip çıkaracağı şeyi tercih etsin?
Benim mantığım buydu, herkese de böyle önerdim.
Pişman olan olmadı.
Teşekkürler ☺️

3 sezaryen doğum, 1er gece kaldım hepsinde, 2 pijama takımı kullandım.
Ama odaya getirildigimin 2. Saatinde tek başıma dus alacak kadar ayaklanmistim.
Ağrım vardi ama kestikleri için, yoksa iki saniye daha zor giyilen bir sey kullandigim icin degildi :)

Ama gözünüzü seveyim ne alırsanız alin şu lohusa pijamasi diye sağında solunda dantel, tul, suslu dugme vs olan şeylerden almayın.
Yada fotoğraf çektirmelik onlari alin ama kullanmaya rahat bir seyler bakin.
Ilk doğumda tecrübesizlik tabi, öyle bir şey kullandım.
Ikinci de gayet normal hamile giyim reyonundan ekoseli pijama takımı falan aldım.

Ağrım vardi ama kestikleri için, yoksa iki saniye daha zor giyilen bir sey kullandigim icin degildi :)

Ama gözünüzü seveyim ne alırsanız alin şu lohusa pijamasi diye sağında solunda dantel, tul, suslu dugme vs olan şeylerden almayın.
Ikinci de gayet normal hamile giyim reyonundan ekoseli pijama takımı falan aldım.
Teşekkür ederim 🙂

Sezeryanınızı hangi doktor yaptı acaba?

İlk dogumumda 3 pijama aldim. 3unude giydim. Kanama oldumu hatırlamıyorum. Ama cok terledim ve kirlendi hep uzerimdekiler. Ve 1 gece kalmistim... Bunda da 3 pijama koydum cantama

Bel kismi gevsek pijama iyi oluyor.ben iki tane goturdum birini giydim.cikista da giderken giydigim kiyafetlerimi giydim tekrar.gobek oyle hop diye gitmemisti.bir de cikista bakmiyorsun ustunde ne var diye bir an once kendini eve atmaya bakiyorsun:anne:

Ben pijamada götürdüm gecelikte.
Sezaryenden çıkınca ilk gecelik giydim.
Ayağa kalktıktan sonra pijama altı ve üstüme bol atlet giymiştim en rahat öyle olmuştu

8 sene once tabii benim anlattigim.ilk dogumdan cikarken gazlibez gibi bir sey koymuslardi.wc ye gidince buyuk boy bir orkid kullandim.ama simdi birsuru sey cikti.kanamanin miktari da onemli tabii.bende fazla olmamisti mesela.

X