- 10 Aralık 2019
- 226
- 264
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Rica ederim.Saglikla kucağına alsın yengenizTeşekkürler ☺
TeşekkürlerPijama en rahatı. Iki dogumumda da ikiser takim pijama goturdum, bir takim yetti.
Ben gecelikle rahat etmiştim.Alttan tek kullanımlık lohusa kilodu ve lohusa pedi koymuştum.Yanima pijama da almıştım ama hiç gerek kalmadı.Kanamana bakılırken lavaboya girdiğinde filan geceligin kullanımı kolay olmustuMerhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak ☺)
Gecelik en rahatı ben pijama giydim zor oluyor ama tabi o da lazom bi tane de olsa alın bnceMerhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak ☺)
E sonda idrar için takılıyor da kanama olduğu için hasta bezi mecburen gerekli. Normal pedler yeterli değil kanama içinNeden hasta bezi takılıyor sonda değil bende bunu merak ettim
Bence de pijama
Ben seseryanda vajinada kanama olduğunu bilmiyordum bu yüzden sordum zaten.E sonda idrar için takılıyor da kanama olduğu için hasta bezi mecburen gerekli. Normal pedler yeterli değil kanama için
Sonuçta bebek rahim iç dokusu vs atılıyor.Sezeryan sonrası altta mı kanama oluyor yani?
TeşekkürlerBen gecelikle rahat etmiştim.Alttan tek kullanımlık lohusa kilodu ve lohusa pedi koymuştum.Yanima pijama da almıştım ama hiç gerek kalmadı.Kanamana bakılırken lavaboya girdiğinde filan geceligin kullanımı kolay olmustu
Teşekkür ederimGecelik en rahatı ben pijama giydim zor oluyor ama tabi o da lazom bi tane de olsa alın bnce
Teşekkür ederim bilgi için.Sonuçta bebek rahim iç dokusu vs atılıyor.
Teşekkürlerben gecelıkle rahat etmıstım tuvaletde falan dırek kolay oluyor ust cıkarma pıjama da ındır kaldır zaten egılemıyorsunuz zorlanmıstım gecelıkte rahat etmıstım acıkcası...
yakadan dugmelı gecelık almıstım emzırırkende kolay olmustu
Evet evet onlardan da alınacakmış listeye yazmış yengembırde bol bol hasta bezı tek kullanımlık kulot bezlerden alınsın kanama cok oluyor ben kulot seklınde hasta bezlerınden almıstım camasır gıbı gıyılebılen cok rahat etmıstım sagı solu batırmadan kullanıslı oluyor
Teşekkür ederimGömlek tarzı gecelik giydim ben fazla uzun da değildi, ilk gün onlukle durdum daha sonra sabahına kanamam azalınca hemşireler iç çamaşırı ve lohusa pedi tak diyince giydim. Ben 5 gün yattım hastanede hem emzirmek böyle kolay oldu hem tuvalete gitmek kolay oldu. 2 tane yetti bana öyle kan bulaşması vs olmadı
saglıklı hayırlı dogumlar dılerımEvet evet onlardan da alınacakmış listeye yazmış yengem