Sezeryan Doğum Sonrası

Ben gecelikle rahat etmiştim.Alttan tek kullanımlık lohusa kilodu ve lohusa pedi koymuştum.Yanima pijama da almıştım ama hiç gerek kalmadı.Kanamana bakılırken lavaboya girdiğinde filan geceligin kullanımı kolay olmustu

Gecelik en rahatı ben pijama giydim zor oluyor ama tabi o da lazom bi tane de olsa alın bnce

ben gecelıkle rahat etmıstım tuvaletde falan dırek kolay oluyor ust cıkarma pıjama da ındır kaldır zaten egılemıyorsunuz zorlanmıstım gecelıkte rahat etmıstım acıkcası...
yakadan dugmelı gecelık almıstım emzırırkende kolay olmustu

Gömlek tarzı gecelik giydim ben fazla uzun da değildi, ilk gün onlukle durdum daha sonra sabahına kanamam azalınca hemşireler iç çamaşırı ve lohusa pedi tak diyince giydim. Ben 5 gün yattım hastanede hem emzirmek böyle kolay oldu hem tuvalete gitmek kolay oldu. 2 tane yetti bana öyle kan bulaşması vs olmadı

Teşekkürler

Evet evet onlardan da alınacakmış listeye yazmış yengem

Teşekkür ederim

Merhaba, ben ocak sonu doğum yaptım, gecelikle bacaklardan üşüyebileceğimi düşünerek pijama almıştım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım, hem hastanede hem de evde rahatlıkla kullandım. Daha sıcak bir ayda doğum yapsam gecelik de tercih edebilirdim ama Ben üşütürsem sütle bebeğe de gaz yapabileceği için almamıştım gecelik.önden düğmeli pijama en rahatı. Sezeryan kesisi oldukça alt bir bölgede zaten pijama lastiği denk gelmiyor. Düğmeli olunca da emzirme açısından kolaylık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…