- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Hasta bezi alırkende gecelikle kullanım daha kolay olur demişlerdi.Her ikisinden de almak mantıklı o halde teşekkürlerNeden hasta bezi takılıyor sonda değil bende bunu merak ettim
Bence de pijama
Neden saat başi kontrole geldilerki sezeryan buBen kesinlikle gecelik diyorum .
İnanılmaz rahat oluyor ;hemşireler gelip nerdeyse saat başı kontrol ediyor ,ped değiştiriyor ,sen uzanıyor oluyorsun .her seferinde pijama mı çıkaracaksın ?
Sonda zaten takılıyor ;hasta bezini sezeryan sonrası olan kanama için koyuyorlarNeden hasta bezi takılıyor sonda değil bende bunu merak ettim
Bence de pijama
Kanama en buyuk problem ben 2 sezaryende emici külot olarak gecenlerden kullandim 1 paket. Oh mis tertemizz. O yuzden 1 takim hastaneden cikana kadar yetti evde de temiz bir takim hatta sabahlikli bir lohusa takimi harika is görür.Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak ☺)
Evet benimde endişem ya hepsi kirlenirse diye..teşekkürlerBir tane önden düğmeli gecelik yeter mis gibi .ben de aldım kaç tane ;gözümü korkuttular yok kirlenir yok kanaman olur vs .
Hem yanımda depend vardı hem de hastane hasta pedi koydu ,tek damla kan olmadı hiçbir yerim .
Not:Ben özel hastanede doğum yaptım ,çok rahattı hemşire ilgisi vs .yukarıda bir arkadaş üşütme vs demiş ,bize aksine socak gelmişti .onun için çok birşey diyemeyeceğim .
Sezeryan sonrası altta mı kanama oluyor yani?Sonda zaten takılıyor ;hasta bezini sezeryan sonrası olan kanama için koyuyorlar
Bu emici külodu da araştırayım yanımızda bulunsun.TeşekkürlerKanama en buyuk problem ben 2 sezaryende emici külot olarak gecenlerden kullandim 1 paket. Oh mis tertemizz. O yuzden 1 takim hastaneden cikana kadar yetti evde de temiz bir takim hatta sabahlikli bir lohusa takimi harika is görür.
Gecelik dedigimiz elbise olansa tek kişilik oda da evet olabilir ama diger türlü riski var gibi. İyi doğumlarHasta bezi alırkende gecelikle kullanım daha kolay olur demişlerdi.Her ikisinden de almak mantıklı o halde teşekkürler
Hemşire gelip kanamamı kontrol etti,pedi değiştirdi ;aynı zamanda karnıma ,rahime masaj yaptı .(bunu da galiba sezeryan sonrası rahimde kan ,pıhtı vs birikmesin diye yapıyorlarmış )Neden saat başi kontrole geldilerki sezeryan bu
Bende ameliyatın ertesi gunu 1 kere kontrol ettiler okadar
Bence hayat kurtarıyor:)Bu emici külodu da araştırayım yanımızda bulunsun.Teşekkürler ☺
E tabi canım oluyorSezeryan sonrası altta mı kanama oluyor yani?
Her hastanenin hatta ayni hastanede doktorlarin uygulamasi farkli olabiliyor. Konu sahibinin yengesi ayni doktora sezaryen yaptırmış birine danışırsa daha iyi olur. Özel ve devlet hastanelerinde zaten durum farklı.Hemşire gelip kanamamı kontrol etti,pedi değiştirdi ;aynı zamanda karnıma ,rahime masaj yaptı .(bunu da galiba sezeryan sonrası rahimde kan ,pıhtı vs birikmesin diye yapıyorlarmış )
Çok teşekkürlerGecelik dedigimiz elbise olansa tek kişilik oda da evet olabilir ama diger türlü riski var gibi. İyi doğumlar
Sonda da takildi bana sonda afedersn idrar yerine takiliyor lohusa kanaman deva ediyor bunun icin hasta bezi degil de surgu mu derler artik ondan seriliyor altina ilk sonda cikincada normal ped yahut hasta bezin neyin varsa onu takip normal pijamani giyiyorsun yani bende bu seklde oldu bende ozel hastanede dogm yaptimNeden hasta bezi takılıyor sonda değil bende bunu merak ettim
Bence de pijama
Kişiden kişiye değişir ama tedbirli olmakta fayda varBir tane önden düğmeli gecelik yeter mis gibi .ben de aldım kaç tane ;gözümü korkuttular yok kirlenir yok kanaman olur vs .
Hem yanımda depend vardı hem de hastane hasta pedi koydu ,tek damla kan olmadı hiçbir yerim .
Not:Ben özel hastanede doğum yaptım ,çok rahattı hemşire ilgisi vs .yukarıda bir arkadaş üşütme vs demiş ,bize aksine socak gelmişti .onun için çok birşey diyemeyeceğim .
İlk ciktigimda sadece pijama üstü giydim,hasta bezi vardı.Hastane kendisi verdi.Uyusuklugum geçince gecelik giydim.Ertesi gün hastaneden çıkarken normal pijama takımı giydim.En az 4 takım olmalıMerhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak ☺)
TeşekkürlerKişiden kişiye değişir ama tedbirli olmakta fayda var
Benim aşırı kanamam olmuştu ilk dogumumda bulaşmıştı hep
Ikincisinde önlem alarak gittim ama bi takım yetmişti
Olabilir olmayadalabilir ama yedekli olmasında fayda var
TeşekkürlerIki sezeryan yaptim. Ikisinde de ameliyat sonrası gecelik iyi oluyor. Sonda ve kontroller için. Kalkıp yürüdükten sonra pijama iyi oldu bana. Yanı 1 gecelik 1 pijama yeterli oldu bana hastane için...
Teşekkürlerİlk ciktigimda sadece pijama üstü giydim,hasta bezi vardı.Hastane kendisi verdi.Uyusuklugum geçince gecelik giydim.Ertesi gün hastaneden çıkarken normal pijama takımı giydim.En az 4 takım olmalı