Sezeryan Doğum Sonrası

Ben kesinlikle gecelik diyorum .
İnanılmaz rahat oluyor ;hemşireler gelip nerdeyse saat başı kontrol ediyor ,ped değiştiriyor ,sen uzanıyor oluyorsun .her seferinde pijama mı çıkaracaksın ?
Neden saat başi kontrole geldilerki sezeryan bu
Bende ameliyatın ertesi gunu 1 kere kontrol ettiler okadar

Kanama en buyuk problem ben 2 sezaryende emici külot olarak gecenlerden kullandim 1 paket. Oh mis tertemizz. O yuzden 1 takim hastaneden cikana kadar yetti evde de temiz bir takim hatta sabahlikli bir lohusa takimi harika is görür.

Evet benimde endişem ya hepsi kirlenirse diye..teşekkürler

Kanama en buyuk problem ben 2 sezaryende emici külot olarak gecenlerden kullandim 1 paket. Oh mis tertemizz. O yuzden 1 takim hastaneden cikana kadar yetti evde de temiz bir takim hatta sabahlikli bir lohusa takimi harika is görür.
Bu emici külodu da araştırayım yanımızda bulunsun.Teşekkürler

Neden saat başi kontrole geldilerki sezeryan bu
Bende ameliyatın ertesi gunu 1 kere kontrol ettiler okadar
Hemşire gelip kanamamı kontrol etti,pedi değiştirdi ;aynı zamanda karnıma ,rahime masaj yaptı .(bunu da galiba sezeryan sonrası rahimde kan ,pıhtı vs birikmesin diye yapıyorlarmış )

Hemşire gelip kanamamı kontrol etti,pedi değiştirdi ;aynı zamanda karnıma ,rahime masaj yaptı .(bunu da galiba sezeryan sonrası rahimde kan ,pıhtı vs birikmesin diye yapıyorlarmış )
Her hastanenin hatta ayni hastanede doktorlarin uygulamasi farkli olabiliyor. Konu sahibinin yengesi ayni doktora sezaryen yaptırmış birine danışırsa daha iyi olur. Özel ve devlet hastanelerinde zaten durum farklı.

Neden hasta bezi takılıyor sonda değil bende bunu merak ettim
Bence de pijama
Sonda da takildi bana sonda afedersn idrar yerine takiliyor lohusa kanaman deva ediyor bunun icin hasta bezi degil de surgu mu derler artik ondan seriliyor altina ilk sonda cikincada normal ped yahut hasta bezin neyin varsa onu takip normal pijamani giyiyorsun yani bende bu seklde oldu bende ozel hastanede dogm yaptim

Kişiden kişiye değişir ama tedbirli olmakta fayda var
Benim aşırı kanamam olmuştu ilk dogumumda bulaşmıştı hep
Ikincisinde önlem alarak gittim ama bi takım yetmişti
Olabilir olmayadalabilir ama yedekli olmasında fayda var

Iki sezeryan yaptim. Ikisinde de ameliyat sonrası gecelik iyi oluyor. Sonda ve kontroller için. Kalkıp yürüdükten sonra pijama iyi oldu bana. Yanı 1 gecelik 1 pijama yeterli oldu bana hastane için...

İlk ciktigimda sadece pijama üstü giydim,hasta bezi vardı.Hastane kendisi verdi.Uyusuklugum geçince gecelik giydim.Ertesi gün hastaneden çıkarken normal pijama takımı giydim.En az 4 takım olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…