Sezeryan Doğum Sonrası

Kesinlikle gecelik daha fazla olmalı diyorum. İki doğumumda da pijama pek kullanmadım. Ve kanamalar giysilere geçebildiği için 3-4 kat giysi bulunsun yanınızda. Gecelikle üşürüm diyorsanız, bir de kalın, şöyle diz üstü çoraplardan alırsanız tamamdır, ben öyle kullandım. Bir de kalın bir hırka ya da şal... Hemen ayaklanan, yürümeye çalışan bir yapım var. Tuvalete filan gidince pijamayı indir, çek uğraşamazsınız, hem tam oturur pozisyona geçmeniz de zaman alıyor. =)) Gecelik o açıdan çok pratik. Bunlar bir kenara, siz öğrenci ve bekar bir kadın değil miydiniz ya? =)) Kendiniz için sorduysanız şaşırdım.

Teşekkür ederim Yok ben kendim için değil yengem için soruyorum

Sezeryanda kanama çok mu oluyor hiç duymadım. Bende gram kan olmamıştı. Kk da çok okumuştum geecelik mi pijama mi diye ne olur ne olmaz ikisindende koymuştum gecelik hala katlı dolapta duruyor. Pijama en rahatı. Ayakları usutmemek için kalın çorap rahat pijama yeterde artar bile

Teşekkürler

ikisinden de bulunsun, ama dogumdan sonra gecelik daha kolay oluyor, sonra yuruyuse gectiginde belki pijama ile daha rahat eder.
Zaten usurse ayaklarina battaniye falan serersiniz.

Ağustosta doğum yaptım. Hastanede doğum sonrası alttan bişey giymedim zaten bez koydular yoğun kanama vardı pijama üstümü giydim. Ayağa kalkarken gecelik giydim üstünede sabahlığımı daha rahat ettim.

Ben sezeryan oldum ve epey kanamam oldu. Zaten regllerimde hep cok kanamali olurdu

Tek bi gecelikle gittim geldim valla. Genişçe biraz. O değil de DEPEND ler var hasta külot bezi.Öyle kanama bulaşma işi olmuyo hiç ki ben normal doğum yapmıştım.

Bence kesinlikle gecelik diyorum
Ben çantama 2 tane pijama takımı+ 1 tane gecelik koymuştum ama sadece geceliği giydim sezeryan oldum 2 gün boyunca o gecelikle durdum keşke bir tane daha koyaydım dedim çünkü zaten sezeryan olunca eğilip kalkamıyosun sürekli tuvalette o pantolonu indirip kaldırmak bana işkence olurdu o yüzden pijama giymedim yengenin ayağında kalın yün çorap olsun
Siz her ihtimale karşı bence çantaya gecelikde koyun pijamada koyun. Ben sadece gecelikle rahat etmiştim çünkü gram eğilemiyordum çok zor geçmişti Allah bütün doğum yapanlara ve yapacaklara kolaylık versin

Tek bi gecelikle gittim geldim valla. Genişçe biraz. O değil de DEPEND ler var hasta külot bezi.Öyle kanama bulaşma işi olmuyo hiç ki ben normal doğum yapmıştım.

Aynen bende dependle çok rahat etmiştim
Benimde aşırı derecede kanamam vardı onu kullanırken hiç etrafa bulaşmadı

Gecelik + depend muhteşem ikili.
Her seferinde iyi ki diyip herkeslere önerdiğim şey depend külot bez büyük boy.
Kanamam aşırı oldu ve 38 gün sürdü benim.

Aynen canım katılıyorum bende gecelikle rahat etmiştim yine olsa yine gecelik giyerim
O pantolonu indirip kaldırmak bana çok zor geliyor. Geceliği eğilmeden hemen kaldır altındaki dependin kenarındaki cırtları yırt at ayakta bunlar halloluyor:) sadece klozete oturmak biraz sıkıntı bu arada konu sahibi yengesi için demiş:)

Abla yengenin doğum hikayelerini BDV'de yazmayacaksın değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…