- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
-
- Konu Sahibi gixxer_600
Teşekkür ederimBana gitmeden once gecelik getir demislerdi ben 2 gecelik bir pijema takimi ile gittim.
Sadece bir tane gecelik kullandim.
Saat basi gelip bakiyorlar kanamani kontrol ediyorlar pijema ile zor olur.
Zaten bir gece kalip cikiyorsun.
Teşekkür ederimKesinlikle gecelik daha fazla olmalı diyorum. İki doğumumda da pijama pek kullanmadım. Ve kanamalar giysilere geçebildiği için 3-4 kat giysi bulunsun yanınızda. Gecelikle üşürüm diyorsanız, bir de kalın, şöyle diz üstü çoraplardan alırsanız tamamdır, ben öyle kullandım. Bir de kalın bir hırka ya da şal... Hemen ayaklanan, yürümeye çalışan bir yapım var. Tuvalete filan gidince pijamayı indir, çek uğraşamazsınız, hem tam oturur pozisyona geçmeniz de zaman alıyor. =)) Gecelik o açıdan çok pratik. Bunlar bir kenara, siz öğrenci ve bekar bir kadın değil miydiniz ya? =)) Kendiniz için sorduysanız şaşırdım.
TeşekkürlerSezeryanda kanama çok mu oluyor hiç duymadım. Bende gram kan olmamıştı. Kk da çok okumuştum geecelik mi pijama mi diye ne olur ne olmaz ikisindende koymuştum gecelik hala katlı dolapta duruyor. Pijama en rahatı. Ayakları usutmemek için kalın çorap rahat pijama yeterde artar bile
Teşekkür ederimikisinden de bulunsun, ama dogumdan sonra gecelik daha kolay oluyor, sonra yuruyuse gectiginde belki pijama ile daha rahat eder.
Zaten usurse ayaklarina battaniye falan serersiniz.
TeşekkürlerGecelik üzerine sabahlıgiyla birlikte.
Kanama oluyor,gecelik temizlenmek ,rahat hareket edebilmek açısından kolaylık bence.
Ilk dogumumda ikisinden de birer tane almıştim,pijamayı kullanamadım hic.
Ağustosta doğum yaptım. Hastanede doğum sonrası alttan bişey giymedim zaten bez koydular yoğun kanama vardı pijama üstümü giydim. Ayağa kalkarken gecelik giydim üstünede sabahlığımı daha rahat ettim.Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
(Ben değil yengem doğum yapacak ☺)
Ben sezeryan oldum ve epey kanamam oldu. Zaten regllerimde hep cok kanamali olurduSezeryanda kanama çok mu oluyor hiç duymadım. Bende gram kan olmamıştı. Kk da çok okumuştum geecelik mi pijama mi diye ne olur ne olmaz ikisindende koymuştum gecelik hala katlı dolapta duruyor. Pijama en rahatı. Ayakları usutmemek için kalın çorap rahat pijama yeterde artar bile
Tek bi gecelikle gittim geldim valla. Genişçe biraz. O değil de DEPEND ler var hasta külot bezi.Öyle kanama bulaşma işi olmuyo hiç ki ben normal doğum yapmıştım.Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Sezeryan doğum sonrası gecelik mi yoksa pijama mı kullanılmalı?Hangisi daha mantıklı olur ona göre alışveriş yapılacak.Her ikisinden de mi almalı?Hastane çantasında kaç tane bulunmalı?Deneyimli hanımlar paylaşırsa çok sevinirim.Çarşı dolaşmaktan baygınlık geçireceğim yoksa....
Tek bi gecelikle gittim geldim valla. Genişçe biraz. O değil de DEPEND ler var hasta külot bezi.Öyle kanama bulaşma işi olmuyo hiç ki ben normal doğum yapmıştım.
Tabiki kişiye göre değişir. O yüzden doğumda her ihtimale göre hazırlık yapmak lazimBen sezeryan oldum ve epey kanamam oldu. Zaten regllerimde hep cok kanamali olurdu
Kesinlikle gecelik daha fazla olmalı diyorum. İki doğumumda da pijama pek kullanmadım. Ve kanamalar giysilere geçebildiği için 3-4 kat giysi bulunsun yanınızda. Gecelikle üşürüm diyorsanız, bir de kalın, şöyle diz üstü çoraplardan alırsanız tamamdır, ben öyle kullandım. Bir de kalın bir hırka ya da şal... Hemen ayaklanan, yürümeye çalışan bir yapım var. Tuvalete filan gidince pijamayı indir, çek uğraşamazsınız, hem tam oturur pozisyona geçmeniz de zaman alıyor. =)) Gecelik o açıdan çok pratik. Bunlar bir kenara, siz öğrenci ve bekar bir kadın değil miydiniz ya? =)) Kendiniz için sorduysanız şaşırdım.
Merhaba hanımlar,