• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan deneyimleri...

ne güzel heyecanlar bunlar Rabbim sağlıkla ağrısız sızısız kucağınıza almayı nasip etsin ben 4 defa tüp bebek denemiş maalesef mulu sona ulaşamamış biri olarak içim titreyerek okudum burada yazılanları hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen benim için ve tüm olmayanlar içinde dua edin olurmu bu tatlı telaşınızın içinde tatsız olmamıştır umarım benimkiside umut işte...

pınarcım inş Allah sana da nasip eder, herşeyin bir zamanı varmış, benim arkadaşıma da doktorlr ancak tüp bebek yöntemiyle olur dediler ve onu yaptıracak madddurumu ble yoktu am kendilğinden oldu ormal yolla e geçn ay dünyaa getirdi bebeğini,üzülme Allah sana da nasip edecektir.Allah büyük...inş Allah dualarını kabul eder cnm .sevgilerimle...

pınarcım inş Allah sana da nasip eder, herşeyin bir zamanı varmış, benim arkadaşıma da doktorlr ancak tüp bebek yöntemiyle olur dediler ve onu yaptıracak madddurumu ble yoktu am kendilğinden oldu ormal yolla e geçn ay dünyaa getirdi bebeğini,üzülme Allah sana da nasip edecektir.Allah büyük...inş Allah dualarını kabul eder cnm .sevgilerimle...

Allah razı olsun iyi dileklerin için ne diyim herşeyin hayırlısı vardur Rabbimin bir bildiği inşallah daha fazla bekletmeden gelir benimde meleğim şimdiden tekrar tebrik ederim.....sağlıkla sıhhatle inşallah ömürlü olsun bebeğin...

ikiz hamilesi olduğum için doğumum seseryan oldu. ama tek bebek olsaydı da normal doğuma asla cesaret edemezdim. hatta dr.uma ilk muayenede bile canımı alın ama bana sakın normal doğum lafını bile etmeyin demiştim. dr.um da bana ve korkaklığıma çok gülmüştü.
doğumdan bir gece önce heyecandan ve sıcaktan hiç uyuyamamıştım.sabaha karşı sızmıştım. hatta doğuma bile geç kalmıştım. dr.um bana 8.30 da hastanede ol demişti ama ancak 9 da varabilmiştik.doğuma girmeden önce o kadar çok korkmuştum ki o korkumu hayatım boyunca unutamam .
doğum sırasında da hiçbir ağrım sancım olmamasına rağmen o kadar heyecanlandım ki anestezi uzmanı bende panik atak olduğunu sandı.doğumdan sonra en ufak bir ağrı sancı hiç olmadı. hatta evde lohusa yatağımda bile hiç ama hiç yatmadım.hastane dönüşü hemen normal hayatıma döndüm..
şimdi düşünüyorumda aslında ne kadar güzel bir doğum ve doğum sonrası yaşamısım. o korkularımın hepsi çok anlamsızmış.
allah hepinize ağrısız acısız güzel doğumlar nasip etsin inşallah....:84:

Allah razı olsun iyi dileklerin için ne diyim herşeyin hayırlısı vardur Rabbimin bir bildiği inşallah daha fazla bekletmeden gelir benimde meleğim şimdiden tekrar tebrik ederim.....sağlıkla sıhhatle inşallah ömürlü olsun bebeğin...

teşekkür ederim pınarcım.sevgilerimle...

ikiz hamilesi olduğum için doğumum seseryan oldu. ama tek bebek olsaydı da normal doğuma asla cesaret edemezdim. hatta dr.uma ilk muayenede bile canımı alın ama bana sakın normal doğum lafını bile etmeyin demiştim. dr.um da bana ve korkaklığıma çok gülmüştü.
doğumdan bir gece önce heyecandan ve sıcaktan hiç uyuyamamıştım.sabaha karşı sızmıştım. hatta doğuma bile geç kalmıştım. dr.um bana 8.30 da hastanede ol demişti ama ancak 9 da varabilmiştik.doğuma girmeden önce o kadar çok korkmuştum ki o korkumu hayatım boyunca unutamam .
doğum sırasında da hiçbir ağrım sancım olmamasına rağmen o kadar heyecanlandım ki anestezi uzmanı bende panik atak olduğunu sandı.doğumdan sonra en ufak bir ağrı sancı hiç olmadı. hatta evde lohusa yatağımda bile hiç ama hiç yatmadım.hastane dönüşü hemen normal hayatıma döndüm..
şimdi düşünüyorumda aslında ne kadar güzel bir doğum ve doğum sonrası yaşamısım. o korkularımın hepsi çok anlamsızmış.
allah hepinize ağrısız acısız güzel doğumlar nasip etsin inşallah....:84:

içim çok rahatladı, inş ben de senin gibi ağrısız ve acısız bir doğum geçiririrm.teşekkür ederim iyi dileklerin için. sevgilerimle...

normal dogum hayalı ıle sezeryan ıel sonuclann bı dogumum var benımde oda mecburen apar topar aldılar tansıyonum dusunce bayıldım ve apar topar sezeryana aldılar pısmanmısın dersen sezeryandan degılım on tanede dogursam yıne sezeryan yaprım 15 dakıka bıle surmedı dogumum ınemm ıle cıkmam zerre agrı hısetmedım kendıem gelınce hemen ayaga kalkıp yurudm doktorum ve ebeler bıle sasırdı oturdum hıc yatmadım sankı dogumu baskası yapmsıda ben kucuk bı operasyon gecırmsım gıbı gezındım korkulcak bıseyde yok

merhaba arkadaşlar, 3 ağustosta doğuma giricem sezeryan olacak.bugün kontrole gittim Allaha şükür herşey yolunda ama bir hafta kala farklı bir heyecan kapladı hem kızma kavuşmanın heyecanı hem de biraz korku sanırım, ayrıca kızım bana doğum günüme 3 gün kala miik bir hediye oarak geliyor, çok merak ediyorum onu.bu arada arkadaşlarsezeryan deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.dualarınızı bekliyorum...

canım allah analı babalı büyütsün eğer yazdıklarıda bi değişiklik olmadıysa bebişini kucağına almışsındır sağlıklı mutlu uzun ömürler

bende 8 ağustosta sezeryan olucam
çünkü oğlum ters geliyo düzelmedi
herkese hayırlı doğumlar diliorum

bende 8 ağustosa sezeryan olucam normal bekledik ama oğlum ters geliyo benimde... allah hayırlısıyla kurtaesın hepimiz evlatlarımıza sağsalim kavuştursun...
bide bende ölüm korkusu başladı aşırı sıkıntılıyım ben ölürsem bebeğim ne olur diye sık sık ağlar oldum kimselere de söyleyemedim aptal derler diye çıldırcak gibiyim 2 gün kaldı ama ben 2 gün de 40 yaş atarım kesin:14::14:

bende 8 ağustosta sezeryan olucam
çünkü oğlum ters geliyo düzelmedi
herkese hayırlı doğumlar diliorum

bende 8 ağustosa sezeryan olucam normal bekledik ama oğlum ters geliyo benimde... allah hayırlısıyla kurtaesın hepimiz evlatlarımıza sağsalim kavuştursun...
bide bende ölüm korkusu başladı aşırı sıkıntılıyım ben ölürsem bebeğim ne olur diye sık sık ağlar oldum kimselere de söyleyemedim aptal derler diye çıldırcak gibiyim 2 gün kaldı ama ben 2 gün de 40 yaş atarım kesin:14::14:

sezeryan olup memnun kalanlardan biride benim heralde.o kadar sancı verdiler olmadı en son sezeryana alındım.çok da iyi geçti.genelle oldum ben ertesi gün ayaktaydım ama spinal araştrıcam bu sefer bebegmin doğum anını görmek de isterim

bende 2 ağustosta ters gelen oğluma sezeryanla kawuştumm çok korkmama ölüp ölüp dirilmeme rağmen allah razı olsun ki doktorum sayesinde çok rahat geçti.spinal iğnenin etkisi yaklaşık 6 saat sonra tamamen gitti bende.tabiki kesi yeri özellikle ayağa kalkarken yatakta dönerken çok ağrıyo ama napalım..tosuncuğumun hatrına katlanıyorum.hatta aynı saatte normal doğuma giren yan oda arkadaşım benden çok çok fena durumdaydı kalkıp yürüyemiyordu we ben taburcu olurken onun 2 gün daha kalacağı söylendi..tırnak içersinde söylüyorum o normal doğum yaptı... :75: :75:

arkadaşlar tekrar merhaba.3 ağustosta bebeğimi zeynebimi dünyaya getirdim.çok güzel bir duygu annelik duygusu.başta çok korkularım vardı ama çok şükür atlattım.bence sezeryan da kesinlikle bünyeye bağlı ben çok hassasım elimi bıçak çizse canım yanar.sonuçta yedi kat kesiliyor acımsı ağrıması çok normal genel anestesizydi benimkisi ama epuduralı da merak etmiyor değilim.ayılırken çok acıdı kabul ediyırum bir hafta oldu çok iyiyim arada aprıyo ama bebeğim için katanıyorum.Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin...ben çok memnunum sezeryandan.hastanede yatarken normal doğum yapan bir bayan vardı onun bağırışlarını duyunca ben kesinlikle yaamazdım dedim o bayanın bağırmaları yüzünden psikolojim bozuldu başladım ağlamaya:) kısacası sezeryandan memnun kalanlardanım gaz sancılrı da olmasa daha iyi olurdu tabi:)

Sezeryan ameliyatına girereken sonda takılıyorya o çok gıcık birde lavman yapmaları.....................Gerçi ben 8 sene önce olmuştum hala yapıyorlarmı???

Back