Sezaryen doğum, iyileşme süreci, tavsiyeler

Şu gaz olayı bende gerginlik yaptı ya eşime söyledim çok güldü rezil olmam inşallah

Geçmiş olsun, siz epey zor atlatanlardanmışsınız belli ki

Sekersiz kayisi kompostosu. Su icmeye baslayabildigin an bunu ic, bunu kime tavsiye etsem bana kat kat dua ile dondu. Kardesim dahil kimse gaz sancisi cekmedi hatta burada bile tesekkur icin donduler cok rahat etmis aylar sonra etiket yapmislardi.
Birde bol yuruyus bol hareket. Simdiden gelmis gecmis olsun, saglikla gelsin

Sadece dogumda degil ufak tum anestezilerde hasta ziyaretinde hep kosemde 2 kavanoz kayisi suyu vardir yudum yudum icen herkes cok rahat yumusak bir gecis yapti

Odaya çıktığım anda direkt şekersiz kahve ve bol su icmeye baslamistim. Sık aralıklarla kahve içtim. Bir de kayısı kompostosu getirmislerdi onu da içtim. Ben bayağı hızlı toparlamistim ya, çok ciddi bir sorun yaşamamıştim..bir de ayaklandiktan sonra sık sık yurumeye çalışın

Daha da güzel geçsin inşallah canım benimm. Sağlıcakla kucağına al inşallah

Bu kayısı işini ciddiye alacağım kesinlikle, çok çok teşekkürler

Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah, cnm sakın normal doğuma zorlama kendini bebeğinin ve kendi hayatını tehlikeye atma , acil sezaryene alınmış bir kadın olarak diyorum ki iyi ki sezaryen olmuşum, öyle bahsettikleri gibi değil inan çok rahattı gayet güzel geçti 3 günden sonra ağrı sızı kalmadı, bir hafta sonra da gayet rahat ettim , sakın korkma ...

Bu kayısı işini ciddiye alacağım kesinlikle, çok çok teşekkürler

Unutma su izni geldiginde yudum yudumda olsa onu ic, kendini zorlamadan ara ara
Cok rahat gecirirsin insallah kolay gelsin
Kardesim biraz iyilesince dikisleri icinde medicasol kullanmisti rahatlattigina inandi o sonraki is simdi oncelik gaz

Unutma su izni geldiginde yudum yudumda olsa onu ic, kendini zorlamadan ara ara
Cok rahat gecirirsin insallah kolay gelsin
Kardesim biraz iyilesince dikisleri icinde medicasol kullanmisti rahatlattigina inandi o sonraki is simdi oncelik gaz
Hiç gaz çıkarmama diye bir seçenek yok de mi ya öğrendiğimden beri napacağım ben diyorum

Bu arada kuru kayısıyla yapsak içeceği olur mu?

Tüm ailem herkes de söyledi riske atma bebeğini zaten gelişimini tamamladı diye. Evet normal doğum istedim ama benim yavrum böyle doğmayı seçmiş demek ki. Sağ salim kucağıma almaktan başka derdim yok şu an

Ben de çok korkmuyorum, inşallah rahat atlatacağımı ümit ediyorum çok teşekkür ederim

Ya zaten ameliyata girmenle çıkman bir oluyor, bebişini kucağına alacağın dakikaları düşün, herşey çok kolay olacak inşallah, benim sezaryen çok konforluydu, en ufak agrimda müdahale ediyordu doktorlar ve hemşireler, gayet güzeldi, senin de çok güzel geçecek

Hiç gaz çıkarmama diye bir seçenek yok de mi ya öğrendiğimden beri napacağım ben diyorum

Bu arada kuru kayısıyla yapsak içeceği olur mu?

Yok malesef ama o psikoloji bambaska hic gerilme sezeryanin olayi o bolgeninde yara olmasi insallah rahat gecirirsin o uyeyi hatirlasam cagirirdim ya aylar sonra etiket atmisti
Hangi sehirdesin kargo yapayim sana, ben hep tazeden komposto yaptim ya buzluk vardi, ya hediyelik goturdum etrafina bir sorustursan, belki buzluguna atan olmustur
Bence kuru da olur ama benim tecrubem hep taze ileydi

Çok teşekkür ederim ya ne kadar düşüncelisin gerçekten
Ben bir sorup soruşturayım, Kedili ve Bebeli de kuru kayısı yazmış, belki onunla olur

İnşallahh inşallah merakla bekliyırum o anı saatler geçmiyor sanki

İnşallahh inşallah merakla bekliyırum o anı saatler geçmiyor sanki
Tadını çıkar bu günler geri gelmeyecek, bol bol foto çekin doğum öncesi ve sonrası anı kalsın, kimseyi duyma rahatına bak , sağlıkla gelsin minnoş tospalak şey

Ben kendi ozel gunlerimde hic birseyi umursamam benden baska herkes sorunlari cozebilir eksik tamamlayabilir dedim ve 8 sene sonra bile sizin dugun cok guzeldi sen cok mutluydun diye anlatirlar sende al cocugunu keyfine bak nazlan vakit senin vaktin tadini çikar

Çok teşekkür ederim ya ne kadar düşüncelisin gerçekten
Ben bir sorup soruşturayım, Kedili ve Bebeli de kuru kayısı yazmış, belki onunla olur
Ben de yengem de aralıkta doğurduğumuz için kuru kayısı kullanmıştık kuzum. Ama 3 doğum sonrasında da başarılı sonuç verdi. İkimizde rahat atlattık o sürecii

Tadını çıkar bu günler geri gelmeyecek, bol bol foto çekin doğum öncesi ve sonrası anı kalsın, kimseyi duyma rahatına bak , sağlıkla gelsin minnoş tospalak şey
Çok teşekkür ederim hanımlar inşallah hem kendim hem bebeğim için en güzel şekilde geçirmeye çalışacağım bu dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…