Doktoruna çok selamlar arkadaşım, sorar mısın sezaryen isteyenleri bilinçsiz bu kadın diyip hemen sezaryene mi alıyormuş?Bilinçli bir kadın olduğun için seni bekletiyorum diğer türlü sana çoktan sezaryen derdim
Yok bitanem o açıdan söylemedi. Yani ben uzatmalara oynadığım için artık riskteymişim, ama bebekte bir sorun olsa anlayıp hemen başvurabilirmişim ama diyelim bazı kadınlar çok bilinçsiz oluyorlar ya bebeğin hareketini takip etmiyor falan. O tarz üstüne düşmeyecek birisi olsam hiç riske atmak istemezmiş anlamında söyledi.Doktoruna çok selamlar arkadaşım, sorar mısın sezaryen isteyenleri bilinçsiz bu kadın diyip hemen sezaryene mi alıyormuş?
Canm endişelerinde cok haklısın ama inan bebeğin için cok güçlü oluyorsun
Sen doğumdan cıkar çkmaz agrı kesicilere başlıyorlar zaten 4 saat sonrası sen bol bol su iç ve nescafe tüket
İlk kez ayağa kalkmak cok zor amaa alışıyorsun .
Bol bol yürüyeceksin sana en iyi gecelek olan şey o hem gaz sancın olmuyor hemde dikişler daha hızlı iyleşiyormuş
Bebeğin sana şifa olacak inşallah
Çok çok teşekkür ederimSpinal sezaryen oldum. 1.5 ay önce. Bin kere doğursam binini de bu yöntemle isterim öncelik olarak onu söyleyeyim.
Doğumdan hemen sonra sütsüz şekersiz filtre kahve tüketin; içebildiğiniz kadar. Ayaklarınızın hissi geldiği an yürümeye başlayın, kendinizi iyi hissettiğiniz her an yürüyün. Ben kilolu bi insanım ameliyat yerime göbeğim sarkıyor o sebeple ilk 1 ay dikiş izimin üzerine spanç koydum ki terletip tahriş olmasın diye. Şükür olmadı da.
İyi doğumlar.
İlk doğumum, açıklık yok, bebek kanala inmedi, bende tutma ihtimali yüzde onmuş sadece. İstersen veririm suniyi ama durum bu şekilde dedi. Ben de yoksa ümitliydim de böyle olduDoktorun suniye bu kadar karşı olmasının sebebini anlayamadım neden denenmesin yani normal doğum şansı varken. Doktor en iyisini bilir diyemiyorum sezaryen oranları ortada, umarım gerçekten tıbbi gereklilik sonucu bu karara varmıştır. Sağlıkla doğurmanı diliyorum
Gebelik sürecim hep sorunsuz gidiyordu hep çocuğun durumunu iyi duyuyorduk. Bu kez gerçekten bir şeylerin ters gittiğini anladık ve bebek için endişelendik. Bu yüzden duygusallaştık ikimiz de. Hareketi de azalmıştı. Bir şey olacak diye korktuk yaniNiye ağladınız o kısmı anlamadım ben
Yine bir şey yoktur endişe etme hem az kaldı doğacak zaten yakında kendini böyle strese sokarsan bebek de hisseder. Sağlıkla gelsin artıkGebelik sürecim hep sorunsuz gidiyordu hep çocuğun durumunu iyi duyuyorduk. Bu kez gerçekten bir şeylerin ters gittiğini anladık ve bebek için endişelendik. Bu yüzden duygusallaştık ikimiz de. Hareketi de azalmıştı
Evet artık net pazartesi diye karar verdik ya kafamız daha rahat etti. Bugün de çok şükür hareketli maşallah. Suyu da çok artmamış iyi dedi doktor. Öyle olunca yine iyiyiz bugün. Dün ilk kez çok korktukYine bir şey yoktur endişe etme hem az kaldı doğacak zaten yakında kendini böyle strese sokarsan bebek de hisseder. Sağlıkla gelsin artık
Çok çok teşekkür ederim
Bende kahve çarpıntı yapıyor, çok mu iyi geliyor içmek? Eğer öyleyse kendimi zorlayıp içsem mi acaba
Evet hatta kahve kokusu bile dokunuyor bana. Sadece tamamen tokken bir fincan içebiliyorum aç karnına içmeyi hayal dahi edemiyorumTürk kahvesi de yapıyor mu?
Evet hatta kahve kokusu bile dokunuyor bana. Sadece tamamen tokken bir fincan içebiliyorum aç karnına içmeyi hayal dahi edemiyorumiyileşme sürecine mi etki ediyormuş?
Aaaa. O zaman belki denemeye değer olabilir. Bu arada ben daha önce genel anestezi ile ameliyat oldum ama hiç başım ağrımamıştı acaba sezaryende bu ihtimal daha mı fazla oluyordurAnestezi etkisi sıfıra iniyor diye biliyorum ne balım ağrıdı ne başka bişey yaşadım. Sanırım ona yarıyor.
Açıkçası ben de tam bilmiyorum. Genel anestezi ile kürtaj olmuştum ben, ne kahve diyen oldu ne bişey iç diyen oldu ben de içmedim hiçbir yerim de ağrımamıştı. Ama doğumdan önce neredeyse tüm arkadaşlarım, doğumdan sonra da doktorum ve hemşireler basa basa söylediler. Düşünün doğumdan çıktım yarım saat olmadan kahvem elimdeydi. Şimdi biraz daha araştıracağım nedenmiş diye.Aaaa. O zaman belki denemeye değer olabilir. Bu arada ben daha önce genel anestezi ile ameliyat oldum ama hiç başım ağrımamıştı acaba sezaryende bu ihtimal daha mı fazla oluyordur
Benim eşim nescafe zararlı diye içirmedi bana doğumun ikinci günü felaket bir baş ağrısı resmen kafamı oynatamıyordumÇok çok teşekkür ederim
Bende kahve çarpıntı yapıyor, çok mu iyi geliyor içmek? Eğer öyleyse kendimi zorlayıp içsem mi acaba
Aç karna değil de tok karna içilse içmek isterim ben de ama içince kusarım muhtemelenAçıkçası ben de tam bilmiyorum. Genel anestezi ile kürtaj olmuştum ben, ne kahve diyen oldu ne bişey iç diyen oldu ben de içmedim hiçbir yerim de ağrımamıştı. Ama doğumdan önce neredeyse tüm arkadaşlarım, doğumdan sonra da doktorum ve hemşireler basa basa söylediler. Düşünün doğumdan çıktım yarım saat olmadan kahvem elimdeydi. Şimdi biraz daha araştıracağım nedenmiş diye.