Sezaryen doğum, iyileşme süreci, tavsiyeler

Elimden geldiğince sütüm gelsin diye gerekirse on dkda bir uğraşacağım göğüs pompam da var hem bebeğimle hem onunla sütümün gelmesini sağlayacağım inşallah hiç gelmemesi gibi bir durum olmaz en baştan beri yeter

Teşekkür ederim bebişim senin de inşallah güzel haberlerini alırız bebişleri elele madre park yatağa yatırırız prego mios bebek arabasına bindiririz birlikte
Yorumun beğenilmesiyle bildirim geldi. Ben de alttaki yorumlara göz gezdireyim dedim. Sizin yorumunuza denk geldim

10.5 aydır her ikisini de kullanan biri olarak yorumluyorum kızlar çok memnunum. Sizler de sağlıkla, iyi günlerde kullanın inşallah

bir ara ben bebek arabasının bir tekerinde ufak bir sıkıntı yaşamıştım. Pregoyu aradım. Hemen bir kod verdiler. Kargo şirketini arayın, bu kodu verin. Gelip evden alsınlar. 15 gün içinde araba size geri ulaşmış olur dediler. Ben hallettim problemi gerek kalmadı göndermeme ama aklınızda olsun sizlerin. Kargo şirketine taşımakla vs uğraştırmıyor yani. Kutularını ve faturasını saklayın. Kafi. Bilginiz olsun diye yazayım dedim

Arabayı aldığım gibi kutusunu atan ben kırıldım şu an

Arabayı aldığım gibi kutusunu atan ben kırıldım şu an
Yaa ahahah kuzu illa gerekmez tabi de, gerekirse kutu aramak zorunda kalmayın diye söylemiştim. Attıysan da attın yani. Başka bir kutuyla gönderirsin göndermen gerekirse de yani… ben tekerinde şu sorunu yaşıyorum diye aldığım yere gittiğimde, ilk defq miostan bir şikayet alıyoruz demişti adam yüzüme şaşkın şaşkın bakıp da. Pek gerekeceğini dahi sanmıyorum o yüzden yani. Rahat olabilirsin

Ay çok içime sinerek aldım zaten ya hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Rabbim, iyice sevindim şu an

Ay çok içime sinerek aldım zaten ya hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Rabbim, iyice sevindim şu an
Sevin sevin güzel bir tercih gerçekten. Kış bebesi olacaksa üstüne bir tane yağmurluk almanı öneririm. Ben e bebeğin kendi markasını almıştım. Ruzgarı vs de kesiyor ya çok daha iyi oluyor. Geçen kış almadığıma pişmanım açıkçası. Pusete de oluyor onlar, diğer büyük parçasına da. Al at arabanın altına. Her zaman elinin altında olsun derim ben şimdi oto koltuğu arayışındayım. Sığmıyoruz pusete biz. Var mı önerin ?

Yes anam kış bebesi, almamıştım daha rüzgarlık bak bakayım. Babyjem Lüks Bebek Arabası Yağmurluğu - ebebek şu mu dediğin farklı bişi mi?

Oto koltuğu ben bilmiyo ben fakir bizde araba yok dnfng

Yes anam kış bebesi, almamıştım daha rüzgarlık bak bakayım. Babyjem Lüks Bebek Arabası Yağmurluğu - ebebek şu mu dediğin farklı bişi mi?

Oto koltuğu ben bilmiyo ben fakir bizde araba yok dnfng
Bu bu güzelim. Başka marka da alabilirsin yani ama bu tarz bir seyin muhakkak olsun derim ben. Özellikle ben gibi esen bir yerdeysen. Hava esiyor diyip dışarı çıkarmak istemiyorsun cunku elli kat da giydirsen. Böyle bir şey oldu mu çok rahatlıyorsun. Ben dun kendim zor yürüyordum ruzgardan ama bebek rahat rahat takılıyordu yani

Dgdgf benim öküzlüğüm oldu sorry dhfhfhg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…