Sezaryen ağrılar pişmanlık

Evet bendim. Benimki çok araştırıldı ama tamamen sebepsiz. Fakat oğlum doğunca ben sebebini anladım sanırım. Çok işiyor :) karnımda da çok çiş yapıyordu demekki :)
Aaa gercek mi:) ya bak simdi cok acaip geldi:) peki niye cok cis yapiyo? Hani ic organlarina filan bi baktirin.. ilk defa duydum biyle birsey valla:))

Aaa gercek mi:) ya bak simdi cok acaip geldi:) peki niye cok cis yapiyo? Hani ic organlarina filan bi baktirin.. ilk defa duydum biyle birsey valla:))
Doktorumuz bebeğimin bol çiş yapması gerektiğini söylüyor. Eğer çişi bolsa hiçbir rahatsızlığı yoktur diyor :) ona güveniyorum :) hocam oğlum üşütmüş diyorum bana dediği cevap:”çişi bolsa sorun yok” :) hocam oğlumun gazı var ve kusuyor. Cevap:”çişi bolsa sorun yok” :))

Her doğum kolay degil ama benim pismanligim normali hiç denemem belki yapabilirdim olmazsa zaten sezaryen en azından denedim olmadı derdim

Umarim bebeğinin sağlığı iyidir.Ben eşime hamilelikte soylenirdim....."tüm yükü ben çekiyorum ben de evlat sahibi olacagim sen de " derdim. Esim;"cennet boşuna mı anaların ayaklarının altında ,bak bana ...ayağımın altında sadece halı var" derdi.Bence sen artık doğumuna ,şekline değil de bebeğine ve bundan sonra gecireceginiz güzel günlere odaklanmaya çalış.O minik kuzu ile aileniz genişledi,ailede ki sevgi artti.Benim için koklayin kuzuyu

amin cok sagolun tum hamile arkadaslara allahim kolaylik wersin. dogumlarini agrisiz sancisiz atlatmayi nasip etsin

Birde cocugu oglak burcu olucak diye aldirmak isteten bir kadın vardi. Onu hatirladim biran
o troll bence. bende instagtamda gormustum raporda 2 haftalik gebe yaziyo. Ama iki haftalik gebelik yok biliyoruz ki eger gercek bir doktor raporu olsaydi 4 hafta yazardi kaldi ki ogrendigi gun aldirmaya gitmis olsa bile 6 7 haftalikken kurtaj yapiyolar cok kucuk parca kalir diye fake yani inanmayin nerden tutsan elinde kalir

Bı de neye göre hesaplamış ki burç olayini? Benim kızım oğlak olacaktı.38 de dogurdum yay oldu...

Bir arkadaşım ilk bebeğini normal doğumla dünyaya getirmiş ve tam iki ay poposunun üstüne oturamamis. İkincisini sezeryanla dünyaya getirmiş tam yirmi gün ayağa kalkamamis. Yani diyecegim o ki bu tamamen bünyeyle alakalı.
Ben de çok istedim normal olmasını. Denedim de. Bebek günü geçmesine rağmen gelmeyince suni sanciyla başlatalım dedim. Saatlerce sancı cektim. Suyunu patlattılar bir saat de öyle bekledim ama yine inmedi aşağıya. Bir de kakasını yaptı içerde. Artık alın diye yalvardım. Sezeryanla doğdu oğlum. Şimdi diyorum ki normal doğum akıl işi değilmiş. Keşke ısrar etmeseydim. Çok rahat geçti ve bir haftada iyileştim. Evet acı ağrı var dayanılmayacak kadar değil. Sizin anlattığıniza bakılacak olursa, sizin acı esiginiz düşük ve hangi doğum şekli olursa olsun zaten zor olurdu sizin için. Bosuna kendinize yüklenmeyin. Ne güzel bir evlat sahibi daha olacaksınız. Buna değmez mi?

Ben hiç iyi niyet göremedim bu konuda ben çektim diğer anne adaylarını da demoralize edip bir korkutayım denmiş resmen.

Ben hiç iyi niyet göremedim bu konuda ben çektim diğer anne adaylarını da demoralize edip bir korkutayım denmiş resmen.
Şu an konu sahibi kendisini kötü hissediyor (daha bu hafta doğurmuş).Kötü bir amacı olduğu için değil yaşadığı yoğun olumsuz duyguların ve acının kendisi yuzunden olduğunu sanıyor.Birisi saçını okşayıp "ben senin yanındayım,gecicek" dese ...belki konu bile açmaz kuzusunu seyre dalardi

Her doğum şekli ve her ameliyat şekli kişiden kişiye farklılık gösterir lütfen tecrübesiz anne adaylarını korkutmayalım niyetinizin bu olmadığını biliyorum..sizede geçmişler olsun

5 ay önce ikinci sezeryanımı oldum
36 yaşındayım
İki sezeryan arası 12 yıl
Hiç şikayetim olmadı
Hatta ikincisi ilkine göre çok daha iyiydi
Sizin şanssızlığınız iki sezeryan arası sürenin kısa olması
En az iki yıl gebelik olmamalıydı
Her doğum kişiye özel
Geçen gün haberlerde doktorun normal doğum ısrarı sonucu hayatını kaybeden bir annenin haberi vardı
Hayırlısı olsun , ikisi de doğum sonuçta
Gereken neyse o yapılmalı
Çok geçmiş olsun
Hergün yarın daha iyi olacağım deyin
Geçti gitti iyileşeceksiniz öyle düşünün

karnıyarık gibi kesilmek ne yahu, kasap mı yaptı ameliyatınızı?
hiç de lohusalığa falan bağlayamayacağım, canı bu kadar tatlı olan, ağrı çekmemek için bebek düşürmeye çalışan doğurmasın arkadaş, herkes çocuk doğuaracak diye bir şart mı var?

Cok cok geçmiş olsun. 2 gebelik için en az 24 ay beklemek tavsiye ediliyor. Hatta benim doktorum sezeryanda 3 yıl demisti canim. Vücuduna çok yüklenmissin Rabbim inşallah acil şifalar versin

Ağrı çekmemek için bebek düşürmeye çalışmak ne kadar sağlıksız bir düşünce farkında mısınız bilmiyorum. Lütfen psikolojik destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…