Aaa gercek mi:) ya bak simdi cok acaip geldi:) peki niye cok cis yapiyo? Hani ic organlarina filan bi baktirin.. ilk defa duydum biyle birsey valla:))Evet bendim. Benimki çok araştırıldı ama tamamen sebepsiz. Fakat oğlum doğunca ben sebebini anladım sanırım. Çok işiyor :) karnımda da çok çiş yapıyordu demekki :)
Doktorumuz bebeğimin bol çiş yapması gerektiğini söylüyor. Eğer çişi bolsa hiçbir rahatsızlığı yoktur diyor :) ona güveniyorum :) hocam oğlum üşütmüş diyorum bana dediği cevap:”çişi bolsa sorun yok” :) hocam oğlumun gazı var ve kusuyor. Cevap:”çişi bolsa sorun yok” :))Aaa gercek mi:) ya bak simdi cok acaip geldi:) peki niye cok cis yapiyo? Hani ic organlarina filan bi baktirin.. ilk defa duydum biyle birsey valla:))
Birde cocugu oglak burcu olucak diye aldirmak isteten bir kadın vardi. Onu hatirladim biran
Her doğum kolay degil ama benim pismanligim normali hiç denemem belki yapabilirdim olmazsa zaten sezaryen en azından denedim olmadı derdim
amin cok sagolun tum hamile arkadaslara allahim kolaylik wersin. dogumlarini agrisiz sancisiz atlatmayi nasip etsinKorkmayın bence,Allah yardımcınız olsun,3 doğumum normal oldu,normal sadece adı tabii.Hele ilkinde öyle şeyler yaşadım ki,sezaryeni mumla aradım.O gece doğumdan sonra korkudan gözümü yumamayıp duvarları seyredişim,dikişlerden yaşadığım sorunlar hala aklımda...Bünyeye göre değişiyor hepsi..Arkadaşımsa adet sancısı kadar bile yaşamamış sezaryende.
Doğum ikinci aşama canım.Konu sahibinden ilk aşamayı dinlemek ister misinEvlilik arifesindeyim ve karniyarik gibi kesildim lafinizdan sonra resmen icime korku dustu
o troll bence. bende instagtamda gormustum raporda 2 haftalik gebe yaziyo. Ama iki haftalik gebelik yok biliyoruz ki eger gercek bir doktor raporu olsaydi 4 hafta yazardi kaldi ki ogrendigi gun aldirmaya gitmis olsa bile 6 7 haftalikken kurtaj yapiyolar cok kucuk parca kalir diye fake yani inanmayin nerden tutsan elinde kalirBirde cocugu oglak burcu olucak diye aldirmak isteten bir kadın vardi. Onu hatirladim biran
Bı de neye göre hesaplamış ki burç olayini? Benim kızım oğlak olacaktı.38 de dogurdum yay oldu...o troll bence. bende instagtamda gormustum raporda 2 haftalik gebe yaziyo. Ama iki haftalik gebelik yok biliyoruz ki eger gercek bir doktor raporu olsaydi 4 hafta yazardi kaldi ki ogrendigi gun aldirmaya gitmis olsa bile 6 7 haftalikken kurtaj yapiyolar cok kucuk parca kalir diye fake yani inanmayin nerden tutsan elinde kalir
yani tam 9 ay 10 gün sonra dogurcak sandiysaBı de neye göre hesaplamış ki burç olayini? Benim kızım oğlak olacaktı.38 de dogurdum yay oldu...
Şu an konu sahibi kendisini kötü hissediyor (daha bu hafta doğurmuş).Kötü bir amacı olduğu için değil yaşadığı yoğun olumsuz duyguların ve acının kendisi yuzunden olduğunu sanıyor.Birisi saçını okşayıp "ben senin yanındayım,gecicek" dese ...belki konu bile açmaz kuzusunu seyre dalardiBen hiç iyi niyet göremedim bu konuda ben çektim diğer anne adaylarını da demoralize edip bir korkutayım denmiş resmen.
Ben almiyim daha fazlaDoğum ikinci aşama canım.Konu sahibinden ilk aşamayı dinlemek ister misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?