• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezaryen ağrılar pişmanlık

Sadece dogum sonrasına yorum yazacagım, 5 veya 6.gunden sonra daha ıyı olursun cok yenı sımdı. Benımde 2.dogumum cok zor gectı hıc bu kadar agrı olacagını dusunmemıstım. Yarım ınsan oldugumu dusunmuyorum buarada

Sezeryan oldum ve bana soran herkese tavsiye ediyorum .Hastaneden bebeğim kucağımda yürüyerek çıktım ,eve gelince de her işimi yaptım sadece belli bir süre ağır kaldırmadım,dikkat ettim o kadar .
Herkesin tecrübesi kendine ,bu şekilde insanların gözünü korkutmanızı doğru bulmuyorum .

Düşsün diye neler yaptım lafından sonrasını okumadım okumam da. ALLAH sizi böyle cezalandırmış vr daha bu başlangıçtır. Her istenmeyen gebeliklerde doğan çocuk o anne babaya ölene kadR acı çektirir. Allah cezalandırır merak etmeyin. Çocukalrınız sağlık mutluluk içinde büyüsün. Siz de yakınmayı bırakın evlat için yanıp tutuşanalr varken sezeryan acısı da neymiş dşye sızlanmayın. Bizde yaşadık gördük bende zorlandım tek baktım kalktım ağlaya ağlaya yemeğimi temizliğimi de yaptım napalım nazlanacak kimse yoktu. Evladım için ayağa kalktım acılarımı unuttum. İlerde debu çocuk uyymuyo bu çocuk çok aksi çok huysuz. Brni dinlemiyo hep ağlıyoe, yemek yemiyor bıkyım diye konular gelecek peşpeşe ve nedeni sizin hamileyken bebeğinize geçen duygularınız nokta. :)

Düşsün diye neler yaptım lafından sonrasını okumadım okumam da. ALLAH sizi böyle cezalandırmış vr daha bu başlangıçtır. Her istenmeyen gebeliklerde doğan çocuk o anne babaya ölene kadR acı çektirir. Allah cezalandırır merak etmeyin. Çocukalrınız sağlık mutluluk içinde büyüsün. Siz de yakınmayı bırakın evlat için yanıp tutuşanalr varken sezeryan acısı da neymiş dşye sızlanmayın. Bizde yaşadık gördük bende zorlandım tek baktım kalktım ağlaya ağlaya yemeğimi temizliğimi de yaptım napalım nazlanacak kimse yoktu. Evladım için ayağa kalktım acılarımı unuttum. İlerde debu çocuk uyymuyo bu çocuk çok aksi çok huysuz. Brni dinlemiyo hep ağlıyoe, yemek yemiyor bıkyım diye konular gelecek peşpeşe ve nedeni sizin hamileyken bebeğinize geçen duygularınız nokta. :)
Ne kadar kötü bir insansınız böyle. Konu eski, yeni olsaydı lohusa bir kadına bunları söylemiş ve üzülmesine neden olmuş olacaktınız. Sizin cezanız ne olur acaba?

Size göre çocuk yapmak dünyanın en kutsal mevzuu. Hamile kalıp doğurmayan insanlar ömür boyu ateşlerden ateş beğensin siz de karşısında zevkten dört köşe izleyeceksiniz herhalde. Saf kötülük bu.

Bende sezeryan oldum. Olabilecekelri dr anlatmıştı olay tamamen ilk yürüyüş ve sık sık yürümekle alakalı. Ben bol bol yürüdüm bi daha hiç yatmadım zaten 1 gün yattım sadece. Oğkum için acı bile duysam dayandım emsin diye saatlerce uğraştım. İlk 1 hafta 10 gün belki ödem vs yaptı sıkıntılıydı ama hareket sıkıntım olmadı herşeyimi kendim yaptım. Sonra patır patır kg larım da gitti sezeryan göbeği denen hurafe göbeğim de gitti 6.aydsntibaren. normal doğum yapanların göbekleri benimkinden büyük hatta .. yani sezeryanı kötüleyenleri duyunca kaçın ordan .. eskisi gibi değil artık ama sen nazlanıp sızlanıp günlerce ayalrca yatarsan eee zordur tabi. Yakın bir tanıdık maşallah 1 ay ayağa kalkamadı çocukla ilgilenmedi sütğ gelmedi vs vs ama aşırıı nazlııı zaten nromalde de hiçbişey yapmazdı ağır hantaldı eli kanasın ağlardı e sezeryan da ona göre çok ağır geçti.

Ne kadar kötü bir insansınız böyle. Konu eski, yeni olsaydı lohusa bir kadına bunları söylemiş ve üzülmesine neden olmuş olacaktınız. Sizin cezanız ne olur acaba?

Size göre çocuk yapmak dünyanın en kutsal mevzuu. Hamile kalıp doğurmayan insanlar ömür boyu ateşlerden ateş beğensin siz de karşısında zevkten dört köşe izleyeceksiniz herhalde. Saf kötülük bu.
Karşısındakine kötü diyen

Size cevap vermeyeceğim. Demekki arkadaşla aynı kafadasınız. İyi akşamlar.

Dünde normal doğum videosu izledim, bugünde bu konuyu okudum .. ben nasıl çıkartacağım bu çocuğu 😂
Aslında olay bi kaç günlük acı Ağrı , çok farklı komplikasyonlar olmazsa ... ne acılar çekenler var , Doğumun sonrası mükemmel en azından ... inş ben de sağlıkla gebe kalır da Doğum yaparım ... rabbim nasip etsin 😔

Back