- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Bende anlayamıyorum bunukarnıyarık gibi kesilmek ne yahu, kasap mı yaptı ameliyatınızı?
hiç de lohusalığa falan bağlayamayacağım, canı bu kadar tatlı olan, ağrı çekmemek için bebek düşürmeye çalışan doğurmasın arkadaş, herkes çocuk doğuaracak diye bir şart mı var?
???Kesin doktor hatası canım
Köküne kadar profesyonel yorum,
Benim dusunduklerimi oldugu gibi yazmissin valla helal. Tam bi dramaya cevriliyo dogum.Bende anlayamıyorum bunu
Evet zor , ağrılı sancılı sıkıntılı bi süreç tamam da millet açık kalp ameliyatı olup göğüs kafesi açılıyor, beyin ameliyatı olup iyileşiyor her ne hikmetse bazı hanımların doğum ağrıları geçmek bilmiyor
Uzun sürse bile insan oh oldu bitti kurtuldum çocuğumu kucağıma aldım herşey düzelecek diyebilmeli
İki doğumumda da sezeryan olacağımı bile bile bebeğin doğumu başlatmasını bekledim. Sürece müdehale etmedim. Sancıyı ağrıyı yaşadımBenim dusunduklerimi oldugu gibi yazmissin valla helal. Tam bi dramaya cevriliyo dogum.
Onu hastayken cocuk kurumamasi icin diyor.. hani yeterli sivi aldigina isaret ediyor cis yapmasi:) yemek onemli degil icmek onemli derler zaten..Doktorumuz bebeğimin bol çiş yapması gerektiğini söylüyor. Eğer çişi bolsa hiçbir rahatsızlığı yoktur diyor :) ona güveniyorum :) hocam oğlum üşütmüş diyorum bana dediği cevap:”çişi bolsa sorun yok” :) hocam oğlumun gazı var ve kusuyor. Cevap:”çişi bolsa sorun yok” :))
Ya inşallah hersey yolunda gider bizler için...iki sezeryan olan, ağrı eşiği diplerde biri olarak yazayım; bir daha dünyaya gelsem tartışmasız sezeryan olurum.. hele hele ikinci sezeryanım o kadar rahattı ki, kardeşim akşam üzeri beni ziyarete geldiğinde daha girmedin mi doğuma demişti :) o kadar sorunsuz, ağrısız, sıkıntısız geçirdim.. ertesi günü eve dönerken markete girip kendime alışveriş yaptım, eve geldim maillerimi cevapladım ve 1 gün bile yatmadım.. öncelikle doğum yapacak olanlar hiç korkmasınlar çünkü konu sahibinin çok daha kötü geçebilirdi, yine iyi geçmiş..
bir insan düşünün bebeği düşsün diye koltuk kaldıracak kadar problemli.. onun psikolojisi ile bebeğini ilk günden sahiplenen annenin psikolojisi ve morali aynı olur mu? doğum yapacak olan arkadaşlar lütfen kendinizi konu sahibiyle kıyaslamayın, onun sorunları var belli ki.. sizin yok..
hayırlı doğumlar..
Yok canım narkoz da bir problem olmuyor bende olmamıştı yani. Uyandığımda gayet bilincim açıktı.konuyla alakasi yok ama ben de sezeryan istiyorum korkumdan
genel anestezili sezeryande bazi bayanlar yazmis narkozdan korkuyorum falan diye ben rahim filmi cektirdigim zmn narkoz almistim kafa 1 milyon kalktigimda yari baygindim :)
ben mi anormalim bana oyle korkunc gelmedi :) zaten narkozlu istemistim
yoksa sezeryande verdikleri narkoz farkli mi ???
bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim
lavmandan korkmuyorum onu yasadim onceden gaz sorunum vardi bi ara ama o bile fayda etmemisti o ayri
sondadan da korkmuyorum
narkoz olayini anlamadim ??
konuyu mahvettigim icin kusura bakmayin merak ediyorum
tesekkur ederim cnmYok canım narkoz da bir problem olmuyor bende olmamıştı yani. Uyandığımda gayet bilincim açıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?