Sezaryen ağrılar pişmanlık

bir annenin sırf acı çekti yine çekecek diye bebeğini aldırmasını da düşürmeye çalışmasınıda üzücü bulduğumu söylemeye geldim

Korkmayın bence,Allah yardımcınız olsun,3 doğumum normal oldu,normal sadece adı tabii.Hele ilkinde öyle şeyler yaşadım ki,sezaryeni mumla aradım.O gece doğumdan sonra korkudan gözümü yumamayıp duvarları seyredişim,dikişlerden yaşadığım sorunlar hala aklımda...Bünyeye göre değişiyor hepsi..Arkadaşımsa adet sancısı kadar bile yaşamamış sezaryende.

Sendin demi o suyu fazla olan? Bi aciklamasi varmiydi doktorun bu durum icin?
Benimkise son anda ters donmustude doktor eliyle duz cevirdi geri.. ama benimki dogumdan 1 gun once yapildi

Hiç fobi oluşmasın İnan’ın yüzlerce kadın sezaryen oluyor ertesi gün ayakta , bu bayanın durumu cidden değişik olmuş

Ben hiç o tarz birşey geçirmedim o yüzden tedirginlik var ama neyse ki çok fobim yok ben 4 kez tüp denedim 4.denememde hamile kaldım yumurtalarım çok olduğu için toplandığında çok sancılar çektim oja da dayanırım herkes nasıl dayanıyorsa ama böyle şeyler yazılınca tabi ki geriliyorum resmen sezeryanı kötülemek için açılmış bir konu yani amaç ne anlamadım

Karnıyarık benzetmesi nedir ya Allah aşkına. Sizin özel bir durum olmuş galiba Sezeryan olacak kişileri korkutmanın ne alemi var yani... Bende Sezeryan oldum üstelik aniden kontrole gidilince hazırlıksız olduğum bir andı. Doğru ağrı illaki oluyor ama bu kadar da değil. İki üç gün sonra toparlıyorsun

Bende sezaryen oldum 3günde ayaga kalktım doktor çok önemli

Kesin doktor hatası canım
Köküne kadar profesyonel yorum,

Benim gibi isteyerek sezaryen olacakların bikere daha dusunmeleri için açtım kimseyi korkutmak degildi amacım o yönden düşünemedim haklısınız Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla sıhhatle bebeginizi kucaginiza alırsınız umarim

Sendin demi o suyu fazla olan? Bi aciklamasi varmiydi doktorun bu durum icin?
Benimkise son anda ters donmustude doktor eliyle duz cevirdi geri.. ama benimki dogumdan 1 gun once yapildi
Evet bendim. Benimki çok araştırıldı ama tamamen sebepsiz. Fakat oğlum doğunca ben sebebini anladım sanırım. Çok işiyor :) karnımda da çok çiş yapıyordu demekki :)

Bir haftalık gecikmede yaptığım biseydi ki arkasından kendime kızdım zaten

Her doğum kolay degil ama benim pismanligim normali hiç denemem belki yapabilirdim olmazsa zaten sezaryen en azından denedim olmadı derdim

2 sezaryen oldum ilkinde aynı gün ayaklandim mükemmel bi ameliyat geçirdim çok şükür.
2. De baş ağrım çok oldu yine de dikislerim falan çok iyiydi ameliyatla ilgili sorun yaşamadım. Baş ağrım geçince 2 cocuguma da kendim baktım.

Sezaryen olacak arkadaşlara sesleniyorum korkmayın , abartilacak bişey yok.. :)

Amacım fobi oluşturmak değil şuanki psikolojiyle yazdım kimseyi korkutmak degildi amacım ama öyle olmuş şimdi pişman oldum yazdıklarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…