Of canım benim ya.. Allah yardımcın olsuun.. Rabbim Şafi ismiyle Sezaryen sırasında rahim başka yerlere sıçrayabiliyormuş bende o oldu.. Allah ikinci bebek nasip ederse kesinlikle önce normal deneyeceğim..
Sen güçlü olmaya çalış.. İnşallah atlatacaksın canım..
spınalde de epıduralde de asla uyutulma olmazİlki spinal bu epidural ama her iki sezaryen dada uyutuldum yine
Ne iyi demişsiniz konu sahibini geçtim diğer felaket tellaleri de toplanmış
Çok teşekkür ederim çok moral verdiniz konuyu okuduğumdan beri nefes darlığı yaşıyorum bunaldım resmen düşünmekten..
Anlattıklarınizin aynısıydi ilk sezeryanim ona rağmen böyle şeyler okuyunca ürperiyorm çünkü beni evde bekleyecek bir kızım var artık...
Ben inandim valla : (hamıle kalınca cocuk dussun dıye kanepeler kaldıran bır ınsanın acıyı tarıf etme seklıne kımse guvenmez
ben sezeryan dogum yaptım
hayatımda 5 kere de amelıyat oldum bırı genel aneztezı dıgerlerının hepsı belden yanı spinal
hepsıde agır amelıyatlardı hep belden asagı hastalıklar
ustelık dogumumda 38 cm kıstım vardı sag yumurtam komple alındı sezeryan dısında ekstra amelıyat gıbı dusun
3. gunumde camasır serıp mutfak cıflıyordum
abartmayın ıstersenız bukadar
Yok öyle birşey bence daha başka sorunları var arkadaşımızınBen inandim valla : (
Rahim nasil patlar ya, sordum solemediYok öyle birşey bence daha başka sorunları var arkadaşımızın
Boşuna korkuyorsun :)Rahim nasil patlar ya, sordum solemedi
Korkmuyorumda merak ettim sadece:)Boşuna korkuyorsun :)
Ne biçim anlatmışsınız “karnıyarık gibi yarıldım” falan. İnsanlara yol mu gösterdiğinizi sanıyorsunuz böyle? Hamilelerin etkilenebileceğini hiç mi düşünmüyorsunuz? Ben hamile olmamama rağmen kendimi kötü hissettim.
Kendi tecrübenizden yola çıkıp kimseyi korkutmayın.
Kesinlikle haklısınKorkmuyorumda merak ettim sadece:)
Benim dogumlar normaldi adi uzerinde normal ama ilk dogumumdan sonra kendimi anlatsam aglarsiniz.. oyle bi haldeydimki.. lohusaligi bilmem ne geciyorum.. ama kesik atildi ve cok dikisim vardi oyleki 1 haftada iyilesemedim basurlar olustu ben o agriyi bile dikis agrisi saniyodum. Ne zaman basurlar duzelmeye basladi ben dikis agrisi neymis onu anladim. Tuvalete cikamama vs oldu kabustu.. ama sukur gecti. Diger dogumlardada gececek diye kendimi teselli ettim.. yeri geldi agladim yeri geldi guldum.. zorluk illaki olacak..Dunyaya cocuk getirmek anne olmak kolay degil.. bosuna bizlerin ayaginin altina cenneti koymamis..
Ama ablacim o da normsl degil aslinda.. normal bile olsa aslinda 6 hafta supurge tutnsk yasak. Sezeryanda 6 hafta araba kullanmsk bile yasak mesela: (Gecmis olsun.
2 sezeryan yaptim
2.sezeryanda sanirim 4.ya da 5.gun
mecburiyetten salonumu supurdum.
Misafirlerimi kendim agirladim sayilir.
Cok memnun kaldim ben sezeryandan.
Sizin.bunye farkli demek
Tabii herseyin normali oldugu gibi dogumun da normali en iyisi
Gecmis olsum tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?