- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Hesap patlatmak mı hiç uğraşamamMadem haberdarsınız ilişkiden patlatın gitsin
Yok canım ne hesap patlatması ilişkilerini patlatın diyorum. Aynen bize yazdığınız mesajı aldatılan eşlere geçeceksiniz oldu bitti.Hesap patlatmak mı hiç uğraşamam
BEni ilgilendirmezYok canım ne hesap patlatması ilişkilerini patlatın diyorum. Aynen bize yazdığınız mesajı aldatılan eşlere geçeceksiniz oldu bitti.
Halen aynı konudamısınhanımlar burada özellikle whatsapp çebrim içi durumu takibini yapan hanımları okuyunca paylaşmak istedim.tanıdığım bir bey ve hanom evliler ilişkileri var.aynı anda çevrim içi olmamak için biri whatsapptan yazarlen öbürü messengerdan ya da instagram mesajdan yazıyor.aynı anda yazışabiliyorlar böylece.bunu da takip edin yani
E iyi madem.BEni ilgilendirmez
Bu kadar proflar yanihanımlar burada özellikle whatsapp çebrim içi durumu takibini yapan hanımları okuyunca paylaşmak istedim.tanıdığım bir bey ve hanom evliler ilişkileri var.aynı anda çevrim içi olmamak için biri whatsapptan yazarlen öbürü messengerdan ya da instagram mesajdan yazıyor.aynı anda yazışabiliyorlar böylece.bunu da takip edin yani
Biri whatsapp dan yaziyor , biri messengerdan, digeri KK den haber veriyor. Bermuda Seytan Ucgeniaynı anda çevrim içi olmamak için biri whatsapptan yazarlen öbürü messengerdan ya da instagram mesajdan yazıyor.aynı anda yazışabiliyorlar böylece
Bu kadar proflar yani
Bunlar buluştukları anlaşılmasın diye kafede ayrı masalarda oturuyorlardır
Öyle olsa söylerdiBu kadar proflar yani
Bunlar buluştukları anlaşılmasın diye kafede ayrı masalarda oturuyorlardır
Bu adam ve kadin aslinda yokmus. Yeni bir Akil Oyunlari.Öyle olsa söylerdi
Kendisi biraz takıntı yaptı bu iki insanı
Her adımlarından haberdar
Yoksa bize de kesin haber verirdi
Herşey mümkün olabilirBu adam ve kadin aslinda yokmus. Yeni bir Akil Oyunlari.
Ay bi ben mi sosyal medya konusunda kıtım? Whatsapp'tan adam yazdı diyelim kadın çevrimiçi olmadan nasıl okuyup başka mecradan cevaplıyor?
Bir de bu kadar uğraşacaklarına SMS kullansalar. Bana neyse?
Neden ortaya dökmüyorsun bildiklerini ? İş ona kalırsa farklı uygulama indirip yaparlar sms atarlar olmadı başka hattan yaparlar yapana yol çokhanımlar burada özellikle whatsapp çebrim içi durumu takibini yapan hanımları okuyunca paylaşmak istedim.tanıdığım bir bey ve hanom evliler ilişkileri var.aynı anda çevrim içi olmamak için biri whatsapptan yazarlen öbürü messengerdan ya da instagram mesajdan yazıyor.aynı anda yazışabiliyorlar böylece.bunu da takip edin yani
O nasıl bir deyim ama tuttum bunuPek bir üşengeç geldin gözüme.
Hakkaten ya ne uğraşacağım? Aldatmak için oradan oraya..
Yeni deyim buldum:
Üşenenin aldatması olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?