- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Halen aynı konudamısın
Çok yoruyorsun kendini çok
Hasta olursun bak,değmez
Ne olmuş ki?
Arkadaş bu olayın neresinde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halen aynı konudamısın
Çok yoruyorsun kendini çok
Hasta olursun bak,değmez
Bu aralar o kadar yoğun ve yorgunum ki üşengeçlikte dünya markasıyım.Pek bir üşengeç geldin gözüme.
Hakkaten ya ne uğraşacağım? Aldatmak için oradan oraya..
Yeni deyim buldum:
Üşenenin aldatması olmaz![]()
O nasıl bir deyim ama tuttum bunu![]()
Nasıl anlatsam kiNe olmuş ki?
Arkadaş bu olayın neresinde?
Aldatıp arkadan işler çeviren ama herkesin sevdiği ve kocasının affettiği fettan iş arkadaşı mıydı bu kadın?Nasıl anlatsam ki
Eski konularına baksan daha iyi anlarsın aslında
Tüm konuları bu kadın ve adam üzerine
Bazen arkadaşının olayı gibi anlattı
Bazen farklı yerden girdi
Adam evli ve müdürüydü
Aynı işyerindelerdi
Sonucu bu oldu
Çok üzücü aslında,keşke bukadar takmasa
İşinden de olmuş söylediğine göre o kadın yüzünden
Yani bunların hepsi konularında
Okuman daha sağlıklı olur anlaman için
Evet konudaki bahsettiği kadın oAldatıp arkadan işler çeviren ama herkesin sevdiği ve kocasının affettiği fettan iş arkadaşı mıydı bu kadın?
Evet konudaki bahsettiği kadın o
Ama kendisinin de o adamla bir bağı vardıAldatıp arkadan işler çeviren ama herkesin sevdiği ve kocasının affettiği fettan iş arkadaşı mıydı bu kadın?
Baglantim cok kotu kopup duruyor . Simdi uzaydan baglaniyorum.Filmin sonuna yetistim desene.Herşey mümkün olabilirama çok üzücü bukadar takıntı insanı nasıl yıpratmasın ki
Konu sahibinin Kullanıcı adına kadar etkilemiş
Olay ve dünya bu ikisinin etrafında
Ve daha önce de söyledik elinde aslında bir kanıt delil Yok
Varsayımlar üzerine gidiyor
Bir ara ikisinin sevgili olduğunu iddia ediyordu.kantı ise,aynı anda çevrim içi oldukları içinmiş
Çok taktı o yüzden böyle galiba
Herşey mümkün herşeyBaglantim cok kotu kopup duruyor . Simdi uzaydan baglaniyorum.Filmin sonuna yetistim desene.
Bakamiyorum konularina.
Ayni sey, ayni anda online kadinlar icinde gecerli mi acaba. Konu sahibi de online olduklarini goruyor ya o bakimdan.![]()
Akıllı telefonlarda arka planda göster uygulaması var yada ana ekranda görüp whatsappa girmeden okuyabiliyorsunuz gelen msjları böylece ç.içi olmadan bakılabilir msjlaraAy bi ben mi sosyal medya konusunda kıtım? Whatsapp'tan adam yazdı diyelim kadın çevrimiçi olmadan nasıl okuyup başka mecradan cevaplıyor?
Bir de bu kadar uğraşacaklarına SMS kullansalar. Bana neyse?