hepsinni okudum canım ama burda tek evi kaynının üstüne yapmaları adil olmamıs.
onun dısında benim ailemde ünv mezunu değil ama hiç evlenirken havlu bohca altın talebimiz olmadı.
siz en basında madem asil siniz asıl insanlar bu kadar çula çaputa önem vermez.
karsı tarafın bir yasam tarzı varsa bu siz o eve gittiğiniz için değismez. size sizin yaptığınız düğün gibi ünlü sanatçılı falan düğün yapamazlar bizimde etrafımızda böle sanatçılı düğün olmas en fazla mahallı sanatçı
ben de ünv mezunuyum . eşim ve benim ailelerimiz de ünv değil. biz istenmeye gelince konustuk herseyi bis ikimiz yapıcaz bohça mohca masraf olmasın dedik. herseye biz kostuk. düğünüm mükemmeldi.
2 gündü biri x biri y sehrinde . biri bir düğün parkında biride yine bir parktaydı. çok eglenceliydi müziklerimz harıkaydı ve cevremde gördüğüm en güzel düğündü
sen en güzel günlerinin berbat etmis ettirmissin.
sen vako dan aldın dıye karsı taraf pazardan almıycak diye bir kural yokki vako sıklığın asaletın simgesi değildir. pazardan da çok güzel seyler alırabılırsın. zaten sen ilk bohcada kayınvalıdem özensiz hazırlamıs diyerek kadını itmisssin. düsünsene onlar sana aynı seyi yapsa direk beni sevmedi derdin.
ilk görgüsüzlüğü bence sen yapmıssın . o bohcaya "beğendim annecim tesekürler" dersin alır tıkarsın çöpe olay biter.
eğitim okullarla edinilmez aynen asalette . tc de böle bir algı var eğitim = okul okullarda öğretim yapılır eğitim paralel gider. adam doktor mühendis ama karısının döver işte eğitimsizdir cahildir. adam hamaldır okul görmemistir ama insana değer verir karı kız kimseyi incitmez eğitimlidir asildir.
birseyi karsıdan birsey bekleyerek değil istiyorsanız yapın. vakkoddan aldım onlarda alsın demedim ama pazardanda alınmamalıydı demek = bana vakkodan alacaklardı demeye eştir. belki adam hiç vakkoyou duymadı bile değilmi
empati- anlayış- hoşgörü-sevgi -saygı..................... OLMALI