- 12 Temmuz 2006
- 57.091
- 218.653
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi AsafAhmedHannn
-
Üstündeki kutsal kakaodan üfüreceğiz bir dahaki sefere, kesin kan şekeri düşmesi vakası bu :))))Sen tabi aynısın kutsalsin bi kere tamam tiramisu olabilirsin ama etki aynı yinede
Vallahi sarımsak bulamadım ama domates biber patlıcan ne bulursam yanıma alır da gelirim konuya anlaştıkSeni bütün şeytanlı konulara etiketliycem artık unutma ama
Haha kesin de sonradan ben Zenci oldum deyip gelmesin buraya mazallah kk burası üyeler birbirine düşecekÜstündeki kutsal kakaodan üfüreceğiz bir dahaki sefere, kesin kan şekeri düşmesi vakası bu :))))
Değil kakaolarımı, içimdeki labne peynirimi de üfürsem konu sahibi şeytan hanıma düzelmez bu kör şeytanÜstündeki kutsal kakaodan üfüreceğiz bir dahaki sefere, kesin kan şekeri düşmesi vakası bu :))))
Bende has Taşköprü sarımsağı var, hepinize yollayayım, sarımsaklar benden, kutsal kakao sendenVallahi sarımsak bulamadım ama domates biber patlıcan ne bulursam yanıma alır da gelirim konuya anlaştık🌶
Sen tiramisu olarak ta yetersin bence ay kız gece gece canım çekti şeytan çık al diyor bu saatte,ay şeytan dedim bak yine tövbe))))Vallahi sarımsak bulamadım ama domates biber patlıcan ne bulursam yanıma alır da gelirim konuya anlaştık🌶
Andın ya gelicek gene Acımadı kiiiii diye konu açıpSen tiramisu olarak ta yetersin bence ay kız gece gece canım çekti şeytan çık al diyor bu saatte,ay şeytan dedim bak yine tövbe))))
Ay gece gece gülme krizine girdimSen tiramisu olarak ta yetersin bence ay kız gece gece canım çekti şeytan çık al diyor bu saatte,ay şeytan dedim bak yine tövbe))))
Bende has Taşköprü sarımsağı var, hepinize yollayayım, sarımsaklar benden, kutsal kakao sendentansiyon şeker dengelemesi yapacağız hahahahahahaa
Oyyy aman da aman biz dua da biliyoz allahtan))Andın ya gelicek gene Acımadı kiiiii diye konu açıp
Offffff baklava ne giderdi şimdibaklava eşliğinde ayran gibi
Kesin şeytanın işi bu bakın.. ben tiramisu sayikliyorum siz baklava..konu sahibine inandım benOffffff baklava ne giderdi şimdi
Ben de ben deeeAy gece gece gülme krizine girdim
Giderdi vallaOffffff baklava ne giderdi şimdi
Kesin şeytanın işi bu bakın.. ben tiramisu sayikliyorum siz baklava..konu sahibine inandım ben
Ben de ben deeeneyse şimdi rahatlıkla uyuyabilirim. KK'da şeytan da gelip konu açmadı demeyiz. Bu açıdan bakalım bence. ünlü olduk gibi bişey
Giderdi vallaşööyle midemize doğru hem de güzel giderdi lakin
Ohhh Valla akli varsa gelmesin artık zaten gece gece o kadar pabucu sıralamak ta kolay değil sagol MuneHuzurla uyuyabilirsiniz, ben pabuçcu açtırdım her numara pabucu sıraladım bekliyorum hahahahahaha
Tişkür ederizHuzurla uyuyabilirsiniz, ben pabuçcu açtırdım her numara pabucu sıraladım bekliyorum hahahahahaha
Ay inşallah kutsalcim bak anında tiramisuyu attım kutsallığın kaldıTişkür ederizo kadar çok şeytanlı meytanlı konuştuk ki rüyamda öcülü şeyler görmesem bari sağlıcakla kalın, inşallah görüşürüz  Mune Mayflower75
O şirin ayrıntıyı fark etmez miyim?Ay inşallah kutsalcim bak anında tiramisuyu attım kutsallığın kaldı
Iyi geceler tatlı rüyalar hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?