ŞEYTAN GİTMEDİ BURDA!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay gece gece gülme krizine girdim :KK70::KK70::KK70:
Ben de ben deee :KK70: :KK70: neyse şimdi rahatlıkla uyuyabilirim. KK'da şeytan da gelip konu açmadı demeyiz. Bu açıdan bakalım bence. :KK53: ünlü olduk gibi bişey
Offffff baklava ne giderdi şimdi :kk77:
Giderdi valla😛 şööyle midemize doğru hem de güzel giderdi lakin :KK30:

Kesin şeytanın işi bu bakın.. ben tiramisu sayikliyorum siz baklava..konu sahibine inandım ben :halay:
Ben de ben deee :KK70: :KK70: neyse şimdi rahatlıkla uyuyabilirim. KK'da şeytan da gelip konu açmadı demeyiz. Bu açıdan bakalım bence. :KK53: ünlü olduk gibi bişey

Giderdi valla😛 şööyle midemize doğru hem de güzel giderdi lakin :KK30:
:KK70::KK70:Huzurla uyuyabilirsiniz, ben pabuçcu açtırdım her numara pabucu sıraladım bekliyorum hahahahahaha

:KK70::KK70:Huzurla uyuyabilirsiniz, ben pabuçcu açtırdım her numara pabucu sıraladım bekliyorum hahahahahaha
Tişkür ederiz :KK8:o kadar çok şeytanlı meytanlı konuştuk ki rüyamda öcülü şeyler görmesem bari :cry: sağlıcakla kalın, inşallah görüşürüz  Mune Mune Mayflower75 Mayflower75 :cry::KK62::KK17::ruh::KK14::KK37:

Tişkür ederiz :KK8:o kadar çok şeytanlı meytanlı konuştuk ki rüyamda öcülü şeyler görmesem bari :cry: sağlıcakla kalın, inşallah görüşürüz  Mune Mune Mayflower75 Mayflower75 :cry::KK62::KK17::ruh::KK14::KK37:
Ay inşallah kutsalcim bak anında tiramisuyu attım kutsallığın kaldı :KK53:
Iyi geceler tatlı rüyalar hepimize :nazar::KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X