- 21 Mayıs 2017
- 1
- 0
- 15
- 35
- Konu Sahibi AsafAhmedHannn
-
Kizim daha 18 yasindasin bide zamaninda masumduk yazmissin yani yuzsukluk baska bisey yokAz önc açtığım konuyu görüp, bendeki özgüveni kıskanan birkaç kadın hesabımı kapattırdı, neden zorunuza gitti?erkekler yapıyor da ben yapınca neden suç?masum birine yaptığım için mi ama bizde zamanında masumduk benim tek derdim kimsenin masum kalmaması herkes birbirinin duygularıyla oynamalı
Ne yaptınız daAz önc açtığım konuyu görüp, bendeki özgüveni kıskanan birkaç kadın hesabımı kapattırdı, neden zorunuza gitti?erkekler yapıyor da ben yapınca neden suç?masum birine yaptığım için mi ama bizde zamanında masumduk benim tek derdim kimsenin masum kalmaması herkes birbirinin duygularıyla oynamalı
Az önc açtığım konuyu görüp, bendeki özgüveni kıskanan birkaç kadın hesabımı kapattırdı, neden zorunuza gitti?erkekler yapıyor da ben yapınca neden suç?masum birine yaptığım için mi ama bizde zamanında masumduk benim tek derdim kimsenin masum kalmaması herkes birbirinin duygularıyla oynamalı
Kutsal Damacana geldi aklıma :dBi yerde bir haç isareti vardi da nerde?
Mune şu emojilere haç ve sarımsak seysi de koysaniz mi acaba?)))
Haha az önce izlemistim tv de vardi))Kutsal Damacana geldi aklıma :d
Ahahha ben de baktım biraz ama neyse hala aynıyızHaha az önce izlemistim tv de vardi))
Kesin oda bundan esinlendi
Sen tabi aynısın kutsalsin bi kere tamam tiramisu olabilirsin ama etki aynı yinedeAhahha ben de baktım biraz ama neyse hala aynıyız
Sen tabi aynısın kutsalsin bi kere tamam tiramisu olabilirsin ama etki aynı yinede
Seni bütün şeytanlı konulara etiketliycem artık unutma amaBu çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?