Seyrek Cinsel İlişki

Her insanin bir tarzı vardır demekki esinizin tarzı bu kabullenmeye çalışın dedim gibi sizinki biraz fazla kendinizi frenlemeye çalışın istek azaltan bisey arastirin yiyecek vs.

Her insanin bir tarzı vardır demekki esinizin tarzı bu kabullenmeye çalışın dedim gibi sizinki biraz fazla kendinizi frenlemeye çalışın istek azaltan bisey arastirin yiyecek vs.
Ben fazla olduğunu düşünmüyorum, şap falan mı atayım yemeklere :)

en son ctesi olmuştu, bugün 6. gün , normal mi gerçekten ?
Bizim de 8 gün oldu en son geçen hafta Çarşamba olmuştu
Yani bence bunu bir görev olarak düşünmeyin.. ne zaman istiyorsanız, ne zaman canınız çekiyorsa o zaman yapın.. hep eşinizden beklemeyin.. duşunuzu alın kokunuzu sıkın, süslenin yanaşın yamacına :)

yani bizim hafta da 2 mesela ama aa bugün birliktelik günü hadi felan demiyoruz.. canımız ne zaman çekiyorsa, ruhen ve bedenen dinç isek o zaman oluyor genelde.. 1 haftadır mesela ben kendimi çok iyi hissetmiyorum canım hiç çekmiyor.. eşimde bunu anlayışla karşılıyor.. belki bugün olur belki yarın. kim bilir.

akışına bırakın böylelikle canınızı sıkmamış olursunuz.. ama haftada 2 bile bence normal..

canınız ne zaman çekiyorsa diyorsunuz ya işte canım sık sık çekiyor, bu sürede 2 kere kendi kendime tatmin oldum, bana göre bu süre çok uzun, en geç 3 günde bir olmalı

canınız ne zaman çekiyorsa diyorsunuz ya işte canım sık sık çekiyor, bu sürede 2 kere kendi kendime tatmin oldum, bana göre bu süre çok uzun, en geç 3 günde bir olmalı
O zaman bunu eşiniz ile görüşmeniz gerekli..
sizin 3 günde 1 olmalı dediğiniz işte hafta da 2 kereye tekabül ediyor.. benim durumum o şekilde mesela. hafta da 2 normal ideal yani..
şu 1 haftadır sadece kendimi çok yorgun ve iyi hissetmiyorum o yüzden de canm istemiyor..

yani en fazla 2 gün boş geçmeli bence 3. gün olmalı, o da hafta 2-3 e tekabül ediyor,
ben yorgun olsam bile çoğu zaman canım istiyor, örnek bu hafta sonu biraz başım ağrıyordu hatta yatmaya gidiyordum eşim ilişki istediğini ima etti, giyindim geldim ve baş ağrısı falan kalmadı eşimden önce de orgazm oldum, sonra iyiki yapmışım dedim :)

Ooo öyle zamn oluyorki bizim ay geçiyor eşim istekli ama bn değilim gercekten birşeyler olmasın diye oldukça uzak duruyorum yoksa anında yakalanıyom

Hayırlı günler bende aşırı doyumsuzum her gün 3 4 5 kere yapmak istiyorum hatta daha da fazla sizi anlıyorum eşiniz tabiki çok önemli bu konuda ltüfen eşinizle bir cinsel terapiste gidin asla çekinmeyin harika sonuçlar alacaksınız

Ben13 yıllık evliyim bi oğlum var, haftada 2 oluyor 3 gün arayla diye havalardayım ben ooohhh ne sık ilişkimiz var bizde cinsel hayat hep aktif diye insanın kendini tatmin etmesi de kötü birşey değil, sanırım çalışmıyorsunuz? Tebrik ettim sizin cinsel hayatınızı, eşinizinkini de valla

Bence bu kişi gayet dalga geçmiş

Maalesef dalga geçilecek bir durum yok hanımefendi hiperseksüaallite denen bir rahatsızlık allah başınıza vermesin.
Valla bende de olduğundan şüpheleniliyordu bi ara çocuk sahibi olunca o şüphe kalktı bilmediğim bir konu değil ama türk halkında kadında olması dillendirilecek bir mevzu değil. Şuraya hanımefendi vibratör alın, tinder yükşeyin telinize o zaman ama prezervatif kullanmayı da ihmal etmeyin falan yazsam heralde ban yerdim yani

.

Ben cinsel terapistlik eğitimine başlayacağım yakın zamanda cinsellik abartılcak bişey değilsir ve herkesin ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…