- 6 Ağustos 2019
- 163
- 87
- 31
-
- Konu Sahibi mehlika nur
Her insanin bir tarzı vardır demekki esinizin tarzı bu kabullenmeye çalışın dedim gibi sizinki biraz fazla kendinizi frenlemeye çalışın istek azaltan bisey arastirin yiyecek vs.hafta sonu eşim başlatır, bir şekilde belli eder ben de hazırlanırım,temizliğimi yaparım, güzel bir şeyler giyinirim, biraz göz kalemi ruj sürerim,böyle başlamış olur, hafta içi yanaşmaz, çok istersem ben başlatırım hafta içi ama çoğu zaman reddeder
Ben fazla olduğunu düşünmüyorum, şap falan mı atayım yemeklere :)Her insanin bir tarzı vardır demekki esinizin tarzı bu kabullenmeye çalışın dedim gibi sizinki biraz fazla kendinizi frenlemeye çalışın istek azaltan bisey arastirin yiyecek vs.
Tamam da hic canim istemiyor esimle alakali dgl sorun bende ne yapmam gerektiginide bilmiyorumilişkide tatmin olamıyor olabilirsiniz, orgazm olmuyorsunuz sanırım, zevk almayınca da haliyle istek olmaz
eşinizden ön sevişmeyi uzun tutmasını isteyinTamam da hic canim istemiyor esimle alakali dgl sorun bende ne yapmam gerektiginide bilmiyorum
Anlatamiyorumki.. canim hic iliski istemiyoreşinizden ön sevişmeyi uzun tutmasını isteyin
jinekoloğa gidin bence, normal bir durum değilAnlatamiyorumki.. canim hic iliski istemiyor
e tamam o şekilde de hafta da 2 ya da 3 e denk geliyor yani yaptığınız normal zaten2-3 günde bir olmasını bekliyordum
en son ctesi olmuştu, bugün 6. gün , normal mi gerçekten ?e tamam o şekilde de hafta da 2 ya da 3 e denk geliyor yani yaptığınız normal zaten
Bizim de 8 gün oldu en son geçen hafta Çarşamba olmuştuen son ctesi olmuştu, bugün 6. gün , normal mi gerçekten ?
canınız ne zaman çekiyorsa diyorsunuz ya işte canım sık sık çekiyor, bu sürede 2 kere kendi kendime tatmin oldum, bana göre bu süre çok uzun, en geç 3 günde bir olmalıBizim de 8 gün oldu en son geçen hafta Çarşamba olmuştu
Yani bence bunu bir görev olarak düşünmeyin.. ne zaman istiyorsanız, ne zaman canınız çekiyorsa o zaman yapın.. hep eşinizden beklemeyin.. duşunuzu alın kokunuzu sıkın, süslenin yanaşın yamacına :)
yani bizim hafta da 2 mesela ama aa bugün birliktelik günü hadi felan demiyoruz.. canımız ne zaman çekiyorsa, ruhen ve bedenen dinç isek o zaman oluyor genelde.. 1 haftadır mesela ben kendimi çok iyi hissetmiyorum canım hiç çekmiyor.. eşimde bunu anlayışla karşılıyor.. belki bugün olur belki yarın. kim bilir.
akışına bırakın böylelikle canınızı sıkmamış olursunuz.. ama haftada 2 bile bence normal..
O zaman bunu eşiniz ile görüşmeniz gerekli..canınız ne zaman çekiyorsa diyorsunuz ya işte canım sık sık çekiyor, bu sürede 2 kere kendi kendime tatmin oldum, bana göre bu süre çok uzun, en geç 3 günde bir olmalı
Hayırlı günler bende aşırı doyumsuzum her gün 3 4 5 kere yapmak istiyorum hatta daha da fazla sizi anlıyorum eşiniz tabiki çok önemli bu konuda ltüfen eşinizle bir cinsel terapiste gidin asla çekinmeyin harika sonuçlar alacaksınızMerhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.
Ben13 yıllık evliyim bi oğlum var, haftada 2 oluyor 3 gün arayla diye havalardayım ben ooohhh ne sık ilişkimiz var bizde cinsel hayat hep aktif diyeMerhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.
Bence bu kişi gayet dalga geçmişHayırlı günler bende aşırı doyumsuzum her gün 3 4 5 kere yapmak istiyorum hatta daha da fazla sizi anlıyorum eşiniz tabiki çok önemli bu konuda ltüfen eşinizle bir cinsel terapiste gidin asla çekinmeyin harika sonuçlar alacaksınız
Maalesef dalga geçilecek bir durum yok hanımefendi hiperseksüaallite denen bir rahatsızlık allah başınıza vermesin.Bence bu kişi gayet dalga geçmiş
Valla bende de olduğundan şüpheleniliyordu bi ara çocuk sahibi olunca o şüphe kalktıMaalesef dalga geçilecek bir durum yok hanımefendi hiperseksüaallite denen bir rahatsızlık allah başınıza vermesin.
.Merhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.
Ben cinsel terapistlik eğitimine başlayacağım yakın zamanda cinsellik abartılcak bişey değilsir ve herkesin ihtiyacı var.Valla bende de olduğundan şüpheleniliyordu bi ara çocuk sahibi olunca o şüphe kalktı bilmediğim bir konu değil ama türk halkında kadında olması dillendirilecek bir mevzu değil. Şuraya hanımefendi vibratör alın, tinder yükşeyin telinize o zaman ama prezervatif kullanmayı da ihmal etmeyin falan yazsam heralde ban yerdim yani