Seyrek Cinsel İlişki

işte ondan korkuyorum,sonra hepten olmayalım adamdan
keçi boynuzu evde var,bir ara akciğerleri açtığı için kaynatıp içiyordu, geçen baktım bir sürü keçi boynuzu var dedim kaynat iç, kurtlanacak, tabi hain planlarım olduğundan haberi yoktu :)
içmedi ama duruyor,hatırlatayım iyisimi
İçir canım yararı var zararı yok İnan 😹😹 hadi bakalım inşallah işe yarar

Ben kaçacak yer arıyorım. Dün reglim bitmedi diye kandırdm. 5 gün süren regl için 10 gün devam ediyor diyorum . Bende var tuhaflık bu konuda fazlasıyla isteksizim. Yorgunum. Halsizim. Mis gibi uyumak varken ne gerek var böyle atraksiyonlara diyorum içimden. Ama İçimde kalıyor öylece.
ilginç, hormonlarla ilgili bir probleminiz olabilir mi?
sevmek sevilmek çok güzel bence, eşler arasındaki en güzel şeylerden birisi bence cinsel ilişki,
geçen hafta sonu biraz başım ağrıyordu ona rağmen eşime karşılık verdim ve iyiki yapmışız dedim sonunda,
benim en mutlu olduğum yerlerden birisi :)

Hafta da 2 defa beraber oluyoruz.
Bence gayet normal insani bir davranış :KK70: 2 yıllık evliyim çocuk yok :KK70:
ikimizde çalışıyoruz iş güç ev işleri derken.. hafta içi 1 gün cumartesi 1 gün ideall bnce normal yanii..

ne bekliyordunuz anlayamadım

ilginç, hormonlarla ilgili bir probleminiz olabilir mi?
sevmek sevilmek çok güzel bence, eşler arasındaki en güzel şeylerden birisi bence cinsel ilişki,
geçen hafta sonu biraz başım ağrıyordu ona rağmen eşime karşılık verdim ve iyiki yapmışız dedim sonunda,
benim en mutlu olduğum yerlerden birisi :)
Bilmiyorum var mı . Eşimi çok seviyorum ki severek isteyerek evlendik. Sarılarak uyumak inanılmaz keyif veriyor veya sarılarak film seyretmek. Ama ileri gidecek diye yanaşamadığım zamanlar oluyor. Ya benim için mecburiyet, zaruriyet sadece. Olmasa olmuyor evlilikte.

Bilmiyorum var mı . Eşimi çok seviyorum ki severek isteyerek evlendik. Sarılarak uyumak inanılmaz keyif veriyor veya sarılarak film seyretmek. Ama ileri gidecek diye yanaşamadığım zamanlar oluyor. Ya benim için mecburiyet, zaruriyet sadece. Olmasa olmuyor evlilikte.
ben eşime sarıldığımda cinsel istek uyanıyor hemen,
eşimde de bir şeyler oluyor demekki ki yatakta sarılarak uyumaz hiç, sarılarak uyuyamıyorum der, ertesi gün tatilse falan sarılarak uyur sadece

ilişkide tatmin olamıyor musunuz?
orgazm oluyor musunuz?

Aynen siz de bendensiniz, 3 gün geçse aylarca birlikte olmamış gibi hissediyorum, eşimle de çok konuştum ama uykusuzlugu yorgunluğu hiç bitmiyor, ben de onun kadar çalışıyorum, evde de çok iş yapıyorum ama enerjim kalıyor yine de o erkek olmasına ve cüsseli olmasına rağmen fos
Eşine söylemeden istediğini arttıracak şeyler yedir belki değişir, senin de tatmin olman lazım sonuçta.

Haftasonu peşpeşe yerine gün aşırı haftaya yayarak yapsanız belki daha memnun eder sizi. Zira haftada 3 genele bakıldığında az değil. Bu zaman dilimi sizi tatmin etmiyorsa bu durumu eşinizle açık açık konuşun bu konuda size yardımcı olacak tek kişi o.

Haftasonu peşpeşe yerine gün aşırı haftaya yayarak yapsanız belki daha memnun eder sizi. Zira haftada 3 genele bakıldığında az değil. Bu zaman dilimi sizi tatmin etmiyorsa bu durumu eşinizle açık açık konuşun bu konuda size yardımcı olacak tek kişi o.
Haklısınız ben de aynı şeyi düşünüyorum ama konuşmam fayda etmiyor ne yazık ki
Ben konuyu seyrek bulmakta haklı mıyım yoksa abartiyor muyum diye üyelerin fikrini almak için açmıştım

Haklısınız ben de aynı şeyi düşünüyorum ama konuşmam fayda etmiyor ne yazık ki
Ben konuyu seyrek bulmakta haklı mıyım yoksa abartiyor muyum diye üyelerin fikrini almak için açmıştım
Bu seyreklik kişiye göre değişen bir şey 🙂 bana cok gelen size az gelebilir. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz yinede konuşmayı deneyin ya da en azından hafta içine yaymaya çalışın

Arkadzslar bende tam tersiyim.. acaba neden hic ama hic istemiyorum.. esimi cok seviyorum ama isteksizlik var hormonlarla mi ilgili acaba

Öncelikle tebrikler gayet yüksek bir performans ve sıklık derecesi.
Şöyle düşündüm; ben daha haftaya evleniyorum inşallah ve haftaiçi işten ölü olarak geliyorum yani herhalde ben de haftaiçi asla yapamazdım. O sebeple gönlünüz rahat olsun herşey yolunda bence

Hafta da 2 defa beraber oluyoruz.
Bence gayet normal insani bir davranış 2 yıllık evliyim çocuk yok
ikimizde çalışıyoruz iş güç ev işleri derken.. hafta içi 1 gün cumartesi 1 gün ideall bnce normal yanii..

ne bekliyordunuz anlayamadım
2-3 günde bir olmasını bekliyordum

Öncelikle tebrikler gayet yüksek bir performans ve sıklık derecesi.
Şöyle düşündüm; ben daha haftaya evleniyorum inşallah ve haftaiçi işten ölü olarak geliyorum yani herhalde ben de haftaiçi asla yapamazdım. O sebeple gönlünüz rahat olsun herşey yolunda bence
yeni evliyken sık yaparsınız, çok zevkli bir şey, neden günde yarım saat bir saat bu zevk için ayırmayalım,zaten öyle saatlerce sürmüyor,en fazla yarım saat

Merhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.
Sen buna seyrek ilişki demissin ama gayette iyi yanı hafta sonu eşin mi başlatıyor yoksa sen mi anladım kadariyla fazla isteklisin eşin kendi başlatma geregi duymayabilir zaten çoğu kadinin başlatması daha çok hoslarina gider madem ole hissedion sole esine zorla mi oluyo de ne diycek evli oldugun halde kendi kendini tatmin etme ihtiyacı duyuyorsan araştır istek azaltan ne varmis onlari filan tuket normal degil yani bu durum

Sen buna seyrek ilişki demissin ama gayette iyi yanı hafta sonu eşin mi başlatıyor yoksa sen mi anladım kadariyla fazla isteklisin eşin kendi başlatma geregi duymayabilir zaten çoğu kadinin başlatması daha çok hoslarina gider madem ole hissedion sole esine zorla mi oluyo de ne diycek evli oldugun halde kendi kendini tatmin etme ihtiyacı duyuyorsan araştır istek azaltan ne varmis onlari filan tuket normal degil yani bu durum
hafta sonu eşim başlatır, bir şekilde belli eder ben de hazırlanırım,temizliğimi yaparım, güzel bir şeyler giyinirim, biraz göz kalemi ruj sürerim,böyle başlamış olur, hafta içi yanaşmaz, çok istersem ben başlatırım hafta içi ama çoğu zaman reddeder

X