- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
-
- Konu Sahibi mehlika nur
Çalışıyorum, sizin de ilişkinizin sıklığı iyi,günlere yayılması iyi en azındanBen13 yıllık evliyim bi oğlum var, haftada 2 oluyor 3 gün arayla diye havalardayım ben ooohhh ne sık ilişkimiz var bizde cinsel hayat hep aktif diye insanın kendini tatmin etmesi de kötü birşey değil, sanırım çalışmıyorsunuz? Tebrik ettim sizin cinsel hayatınızı, eşinizinkini de valla
Benim sizin kadar değil ama her gün olsa hayır dememHayırlı günler bende aşırı doyumsuzum her gün 3 4 5 kere yapmak istiyorum hatta daha da fazla sizi anlıyorum eşiniz tabiki çok önemli bu konuda ltüfen eşinizle bir cinsel terapiste gidin asla çekinmeyin harika sonuçlar alacaksınız
Tinder ne ola kiValla bende de olduğundan şüpheleniliyordu bi ara çocuk sahibi olunca o şüphe kalktı bilmediğim bir konu değil ama türk halkında kadında olması dillendirilecek bir mevzu değil. Şuraya hanımefendi vibratör alın, tinder yükşeyin telinize o zaman ama prezervatif kullanmayı da ihmal etmeyin falan yazsam heralde ban yerdim yani
Anam sen bendede fenasin benimde libidom yuksek ama calissam falan bu kadar istemem adama hak ver iste yoruluyodur. Esine tahmin olmak icin bazen sadece saril nenbileyim. Op kokla oyle tahmin ol. Her zaman sey yapalim demek olmaz.Bir ay çok çok uzun bir süre, ben bir hafta yapmayınca uykuda boşalıyorum
merhaba eski bir mesaj ama ya merak ediyorum bu giyindim geldim kısmı nası oluyor yani :) ben yapamıyorum bi türlü utanıyorum hala, yatak odasında gecelik giyinip eşinizi mi çağırıyosunuz salona mı gidiyosunuz yanına gidip öyle napıyosunuzyani en fazla 2 gün boş geçmeli bence 3. gün olmalı, o da hafta 2-3 e tekabül ediyor,
ben yorgun olsam bile çoğu zaman canım istiyor, örnek bu hafta sonu biraz başım ağrıyordu hatta yatmaya gidiyordum eşim ilişki istediğini ima etti, giyindim geldim ve baş ağrısı falan kalmadı eşimden önce de orgazm oldum, sonra iyiki yapmışım dedim :)
Neyden kimden utanıyorsun gecelikte giyilir ev müsaitse eşinin yanına salonada gidilir. Salondada birlikte olunur yatak odasına davette edilir. Karı koca arasında ayıp utanma çekinme olmaz talep kadındanda gelebilir erkektende. Kimde istek varsa dogal olarak karşıtaraftan talep edecek bundan faha dogal ne var. Eşten utanılmaz.merhaba eski bir mesaj ama ya merak ediyorum bu giyindim geldim kısmı nası oluyor yani :) ben yapamıyorum bi türlü utanıyorum hala, yatak odasında gecelik giyinip eşinizi mi çağırıyosunuz salona mı gidiyosunuz yanına gidip öyle napıyosunuz
Arka arkaya günler yaptığınız için olmuyor ,bir iki gün ara ile yapın performansı artar eşinizin.Arka arkaya 2-3 gün üst üste oluyor sonra hafta içi hiç olmuyor, çocuklar büyük küçüğü 6 yaşında bize pek zararı yok çocukların
Bu ara birileri eski konuları hortlatiyorEski konuyu niye hortlattınız yahu, köprünün altından çok sular aktı
Durum simdi nasil peki ahahahhaEski konuyu niye hortlattınız yahu, köprünün altından çok sular aktı
Şuan da çok farklı değil aslında ,araya bir bebek sığdırdık, 10 aylık bebeğim var, aylarca doğru düzgün ilişki olmadığı oldu ve ben de bu süreçte değiştim, artık konuyu açtığımdaki gibi istekli bir hatun değilimDurum simdi nasil peki ahahahha
Benlik bir şey yok ki kendisi sistemi böyle kurduArka arkaya günler yaptığınız için olmuyor ,bir iki gün ara ile yapın performansı artar eşinizin.
Çoxuktan sonra libido darbe yiyor maalesef, tez günde geri gelsin inşallahŞuan da çok farklı değil aslında ,araya bir bebek sığdırdık, 10 aylık bebeğim var, aylarca doğru düzgün ilişki olmadığı oldu ve ben de bu süreçte değiştim, artık konuyu açtığımdaki gibi istekli bir hatun değilim
Yo böyle iyiyim, herşeyin fazlası zararÇoxuktan sonra libido darbe yiyor maalesef, tez günde geri gelsin inşallah
Nasıl bir azgınlık bu yaMerhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.