Seyrek Cinsel İlişki

Çalışıyorum, sizin de ilişkinizin sıklığı iyi,günlere yayılması iyi en azından

Benim sizin kadar değil ama her gün olsa hayır demem

Tinder ne ola ki

Insan eşini nasıl arzulamaz? Biz kavgalı bile olsak gece o iş için barıştıgımız oluyor.
Bence cok zevkli bir eylem:):) Hele ten uyumu varsa.. Ama haftada 3 az değil. Hem h.sonu olması h.içi birbirinizi ozlemenizi ve ilişkinin süresini uzun tutmanızı sağlar.
Günlere takılmayın, tadını çıkarmaya bakın

merhaba eski bir mesaj ama ya merak ediyorum bu giyindim geldim kısmı nası oluyor yani :) ben yapamıyorum bi türlü utanıyorum hala, yatak odasında gecelik giyinip eşinizi mi çağırıyosunuz salona mı gidiyosunuz yanına gidip öyle napıyosunuz

Neyden kimden utanıyorsun gecelikte giyilir ev müsaitse eşinin yanına salonada gidilir. Salondada birlikte olunur yatak odasına davette edilir. Karı koca arasında ayıp utanma çekinme olmaz talep kadındanda gelebilir erkektende. Kimde istek varsa dogal olarak karşıtaraftan talep edecek bundan faha dogal ne var. Eşten utanılmaz.

Cocuk düşündüğümüz için haftada 4 5 defa oluyor yani hemen hemen hergun göreve gitmediyse nöbete kalmadıysa boş geçmiyoruz rabi bundan 12 sene yi düşünecek olsak böyle giderken ilişkide azalma olsa bende sorgulardım ama sizin hep öyleymiş ablacığım kadarıyla genellikle baştan çıkaran ben oluyorum ams esimin de hakkını yiyemem oda istiyor inşallah bozulmaz yıllar sonra

Durum simdi nasil peki ahahahha
Şuan da çok farklı değil aslında ,araya bir bebek sığdırdık, 10 aylık bebeğim var, aylarca doğru düzgün ilişki olmadığı oldu ve ben de bu süreçte değiştim, artık konuyu açtığımdaki gibi istekli bir hatun değilim

Çoxuktan sonra libido darbe yiyor maalesef, tez günde geri gelsin inşallah

Nasıl bir azgınlık bu ya haftada 2/3 diyorsun daha ne bekliyorsun ki allahım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…