Seyrek Cinsel İlişki

Ben13 yıllık evliyim bi oğlum var, haftada 2 oluyor 3 gün arayla diye havalardayım ben ooohhh ne sık ilişkimiz var bizde cinsel hayat hep aktif diye insanın kendini tatmin etmesi de kötü birşey değil, sanırım çalışmıyorsunuz? Tebrik ettim sizin cinsel hayatınızı, eşinizinkini de valla
Çalışıyorum, sizin de ilişkinizin sıklığı iyi,günlere yayılması iyi en azından

Hayırlı günler bende aşırı doyumsuzum her gün 3 4 5 kere yapmak istiyorum hatta daha da fazla sizi anlıyorum eşiniz tabiki çok önemli bu konuda ltüfen eşinizle bir cinsel terapiste gidin asla çekinmeyin harika sonuçlar alacaksınız
Benim sizin kadar değil ama her gün olsa hayır demem :KK66:

Valla bende de olduğundan şüpheleniliyordu bi ara çocuk sahibi olunca o şüphe kalktı bilmediğim bir konu değil ama türk halkında kadında olması dillendirilecek bir mevzu değil. Şuraya hanımefendi vibratör alın, tinder yükşeyin telinize o zaman ama prezervatif kullanmayı da ihmal etmeyin falan yazsam heralde ban yerdim yani
Tinder ne ola ki

Insan eşini nasıl arzulamaz? Biz kavgalı bile olsak gece o iş için barıştıgımız oluyor.
Bence cok zevkli bir eylem:):) Hele ten uyumu varsa.. Ama haftada 3 az değil. Hem h.sonu olması h.içi birbirinizi ozlemenizi ve ilişkinin süresini uzun tutmanızı sağlar.
Günlere takılmayın, tadını çıkarmaya bakın :KK66:

yani en fazla 2 gün boş geçmeli bence 3. gün olmalı, o da hafta 2-3 e tekabül ediyor,
ben yorgun olsam bile çoğu zaman canım istiyor, örnek bu hafta sonu biraz başım ağrıyordu hatta yatmaya gidiyordum eşim ilişki istediğini ima etti, giyindim geldim ve baş ağrısı falan kalmadı eşimden önce de orgazm oldum, sonra iyiki yapmışım dedim :)
merhaba eski bir mesaj ama ya merak ediyorum bu giyindim geldim kısmı nası oluyor yani :) ben yapamıyorum bi türlü utanıyorum hala, yatak odasında gecelik giyinip eşinizi mi çağırıyosunuz salona mı gidiyosunuz yanına gidip öyle napıyosunuz :KK70:

merhaba eski bir mesaj ama ya merak ediyorum bu giyindim geldim kısmı nası oluyor yani :) ben yapamıyorum bi türlü utanıyorum hala, yatak odasında gecelik giyinip eşinizi mi çağırıyosunuz salona mı gidiyosunuz yanına gidip öyle napıyosunuz :KK70:
Neyden kimden utanıyorsun gecelikte giyilir ev müsaitse eşinin yanına salonada gidilir. Salondada birlikte olunur yatak odasına davette edilir. Karı koca arasında ayıp utanma çekinme olmaz talep kadındanda gelebilir erkektende. Kimde istek varsa dogal olarak karşıtaraftan talep edecek bundan faha dogal ne var. Eşten utanılmaz.

Cocuk düşündüğümüz için haftada 4 5 defa oluyor yani hemen hemen hergun göreve gitmediyse nöbete kalmadıysa boş geçmiyoruz rabi bundan 12 sene yi düşünecek olsak böyle giderken ilişkide azalma olsa bende sorgulardım ama sizin hep öyleymiş ablacığım kadarıyla genellikle baştan çıkaran ben oluyorum :KK70: ams esimin de hakkını yiyemem oda istiyor inşallah bozulmaz yıllar sonra

Durum simdi nasil peki ahahahha
Şuan da çok farklı değil aslında ,araya bir bebek sığdırdık, 10 aylık bebeğim var, aylarca doğru düzgün ilişki olmadığı oldu ve ben de bu süreçte değiştim, artık konuyu açtığımdaki gibi istekli bir hatun değilim 😂

Şuan da çok farklı değil aslında ,araya bir bebek sığdırdık, 10 aylık bebeğim var, aylarca doğru düzgün ilişki olmadığı oldu ve ben de bu süreçte değiştim, artık konuyu açtığımdaki gibi istekli bir hatun değilim 😂
Çoxuktan sonra libido darbe yiyor maalesef, tez günde geri gelsin inşallah

Merhaba hanımlar, 12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var, eşimle cinsel ilişkimiz genellikle hafta sonu 2 veya 3, yani cuma ctesi pazar, ya da cuma ctesi gibi, evlendiğimizden beri hep böyle, bu bana az geliyor , hafta içi ben atak yapmazsam boş geçiyor ve artık öncelik yapmak istemiyorum, sanki benim zorumla oluyor gibi oluyor ve çoğu zaman da reddediliyorum, sizce de bu sıklıkta ilişki seyrek değil mi? çoğu zaman kendi kendimi tatmin ediyorum ve evli olup kendi kendimi tatmin etmek zoruma gidiyor.
Nasıl bir azgınlık bu ya😀 haftada 2/3 diyorsun daha ne bekliyorsun ki allahım ya

X