Seyrek Cinsel İlişki

Tabii ki yapılır ama ben utanıyorum özgüvenim yok nasıl yapacağımı bilemiyorum sanırım :) O yüzden bu forumda detaylı öğrenmeye çalışıyorum biraz. Yani talep ettiğim oluyor ama o gecelikleri giyince napıcağımı bilemiyorumöyle durcam mı yanına gidip sarılcam mı ne yani napılıyo tam olarak öf çok şaşırıyorum

Yaşlar kaç senin eşininin kaç yıldır evlisin belirtirsen daha isabetli yorum yapabilirim

İstersen özeldende yazabilirsin sormak istediğin varsa

Biktin demi kocan istemeyince bende artik hic istemiyorum cocuk olsun diye ugrasmasam aklima gelmez

Utanacak bir şey yokki, eşlerimiz her halimizi görüyor sonuçta, hazırlan çik karşısına, hatta yanına gidince iki dön karşısında nasıl olmuşum falan de,biraz dans et

Yaşlar kaç senin eşininin kaç yıldır evlisin belirtirsen daha isabetli yorum yapabilirim
28 yaşında 1buçuk senelik evliyim
İstersen özeldende yazabilirsin sormak istediğin varsa
hemen yazıyorum:)
Utanacak bir şey yokki, eşlerimiz her halimizi görüyor sonuçta, hazırlan çik karşısına, hatta yanına gidince iki dön karşısında nasıl olmuşum falan de,biraz dans et
Yaa asla dans falan edemem ki ne yapıcam yani yapımda yok komik durur aslaaa yapamam

Bir şey yapma giy geceliği, üzerine sabahlığını geçir çok utanıyorsan, geç otur uygun yere, tuhaf bakar haliyle, bu akşam böyle giyinesim geldi dersin, oturur kalkarken sabahlığın ucundan kıyısından içindeki görünür zaten, başka bir şey yapmana da gerek yok eşin yapar gerekeni

Mehlika abla kocan belki haftaiçi çok yoruluyordur, ondan aklına gelmiyordur. Sen evdeysen işin gücün de azsa hafta içi senin atak yapman normal yani ayrıca haftasonunu da pas geçmiyomuşsunuz zati

Ya işte bu da bana komik geliyor, bu akşam böyle giyinesim geldi ne demek yani direk sevişmek istediğim için giydiğim belli zaten

Ya işte bu da bana komik geliyor, bu akşam böyle giyinesim geldi ne demek yani direk sevişmek istediğim için giydiğim belli zaten
O sana belli ederken sorun yoksa bunda da olmamalı, rahatla biraz, neden evlendiniz aynı evde yaşayıp jer şeyi paylaşmak için, cinsellik de paylaşılacak doğal olarak, erkekler hep isteyen taraf olmaktan bıkıyor bir süre sonra, istendiğini bilmek, hissetmek onun da hakkı ve egolarını inanılmaz okşuyor.

Mehlika abla kocan belki haftaiçi çok yoruluyordur, ondan aklına gelmiyordur. Sen evdeysen işin gücün de azsa hafta içi senin atak yapman normal yani ayrıca haftasonunu da pas geçmiyomuşsunuz zati
Ben de çalışıyorum , bu konuyu açalı bayağı oldu o ara libidom bayağı iyiymiş,3. Bebeğim oldu,koşturmaca yorgunluk vs ben de istemiyorum artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…