- 24 Mart 2014
- 40
- 5
- Konu Sahibi EmmaAutumn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 Günlük yazı dizisine göre yok ama çok zorlarsa salatalık olabilir. salatalık yiyebilirsinizKizlar bu çilek ve kinoa gununde ara öğün yokmu varsa neler bilen varmi?? ? ?
Anladim Teşekkürler10 Günlük yazı dizisine göre yok ama çok zorlarsa salatalık olabilir. salatalık yiyebilirsiniz
67.7 başladım 65.5 oldum 1.65 boyKac kilosunuz... kilonuz az ise vereceginiz kiloda az oluyor ve yavas veriliyor... kilo cok olursa o zaman hizli gidiyor...
1. günü atlayıp ikinci günle başlayın bence kinoa ya da karabuğday yerine ne olur bilemiyorum.Kizlar ben bugun basladim 94 kilo ile fakat bu ilk gunu bir turlu yiyemedim.bir kasik aldim kendimi lavaboda buldum bir turlu yiyemiyorum surekli geri cikariyorum baska ne onerirsiniz bunun yerine
Tek elma salatalik yogurt fslan yesem olmaz mi acaba1. günü atlayıp ikinci günle başlayın bence kinoa ya da karabuğday yerine ne olur bilemiyorum.
bi zararı olmaz ancak dayanabilcekmisiniz :)Tek elma salatalik yogurt fslan yesem olmaz mi acaba
Allahin izni ile dayanirim 100 kilodan indim bir bucuk ayda 94 e hedefim simdilik 65 insallah olur:)bi zararı olmaz ancak dayanabilcekmisiniz :)
İnşallah olur en kısa zamanda :)Allahin izni ile dayanirim 100 kilodan indim bir bucuk ayda 94 e hedefim simdilik 65 insallah olur:)
isveç diyetine başladım bugun :)74.5 ileAynen benimde öyle sadece 2 kilo gitti benden de midem boş oysaki 5 gündür
O nasil kiisveç diyetine başladım bugun :)74.5 ile