- Konu Sahibi EmmaAutumn
4. Gune bakabilen var mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya biz bunları sıkmasak yesek nasıl olur var mı fikri olan. Ben yarın 4. Günü yapocam
Çiğde Yenilebiliyo ama skıntı ben yapamadım mesela. imkanınız varsa Sıkınca çok daha iyi oluyo ve inanın diğer günlere nazaran daha tok ve enerjik hissediyosunuz.Ya biz bunları sıkmasak yesek nasıl olur var mı fikri olan. Ben yarın 4. Günü yapocam
Taze zencefil yok yaÇiğde Yenilebiliyo ama skıntı ben yapamadım mesela. imkanınız varsa Sıkınca çok daha iyi oluyo ve inanın diğer günlere nazaran daha tok ve enerjik hissediyosunuz.
Guzel kilo vermissiniz.. hergun tam olarak uyabildiniz mi.. butun malzemeleri bulabilio musunuz... bide spor yapior musunuz..Diyete başlayanlar kilo Güncelleme yapalım mı. Benim başlangıç 76.7 bugün 4. Günüm 73.2 sizce nasıl ?
Guzel kilo vermissiniz.. hergun tam olarak uyabildiniz mi.. butun malzemeleri bulabilio musunuz... bide spor yapior musunuz..
Guzel kilo vermissiniz.. hergun tam olarak uyabildiniz mi.. butun malzemeleri bulabilio musunuz... bide spor yapior musunuz..
Ben 67.7 başladım bugün 65.9 um üçüncü günümIlk 3 gün tam uydum bugün de Sıvı olarak değil yiyerek yapıyorum. Migroslarda malzemelerin çoğu bulunuyor. Spor yapamıyorum ama hep ayakta çalışıyorum bide 1 Yaşında bir kızım var çok hareketliyim
Ben kinoa yu bulamadim onun yerine ne kullanabilirimBen 67.7 başladım bugün 65.9 um üçüncü günüm
Bende bulamadığım yulaf kepegini kullandım benBen kinoa yu bulamadim onun yerine ne kullanabilirim
Onu nerden alacagiz daha once hic kullanmadimBende bulamadığım yulaf kepegini kullandım ben
Onu marketten mi alacagim daha once hic kullanmadimKiona yerine yulaf kullanabilirsiniz