- 24 Aralık 2012
- 482
- 407
- Konu Sahibi EmmaAutumn
ben bu listenin salatalar günündeyim sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum siteden destek alacağım sağolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYYY süper tartılmadın mı hiç başlangıç kilon kaçtı tartıl nooolur:)bugün 9. günüm yarın bitiyor :)
sonucu pazartesi paylaşırım çok heyecanlıyım
Tatlım bana koruma evresi ile ilgili biraz bilgi versene 9. Güne gelmişsin süper toplamda kaç kilo verdin canım ben pazartesi başlıyorum inşallah bide şu karabugday çorbasınin tadı çok mu kötü ayyy ne çok sordum bebugün 9.günüm kiraz ananas ve mantar günüm süper sıkıntısız devam ediyor sabah tartı 55 ti yine çok mutluyum:)yarın son gün
ay canim benim sende burdasinTatlım bana koruma evresi ile ilgili biraz bilgi versene 9. Güne gelmişsin süper toplamda kaç kilo verdin canım ben pazartesi başlıyorum inşallah bide şu karabugday çorbasınin tadı çok mu kötü ayyy ne çok sordum be
Canımmm hoşgeldin haftaya bomba gibi başlıyoruz inşallahay canim benim sende burdasin
yani koruma evresine yarın başlıcam instagramda diyeticin diye biri var oradan takip edebilirsin yine günlük listeler var sabah 54 ü gördüm başlangıçta 60 tım ama çaylar yerine yeşil çay içtim onun dışında harfi harfine yaptım diyeti hergün 1 saat yürüdüm bugün 10.günüm..Tatlım bana koruma evresi ile ilgili biraz bilgi versene 9. Güne gelmişsin süper toplamda kaç kilo verdin canım ben pazartesi başlıyorum inşallah bide şu karabugday çorbasınin tadı çok mu kötü ayyy ne çok sordum be
tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişsin bende geçen hafta cuma tartıldım 61.1 dim ayyy benim hedefimde 52 belki şeyda çoskunla ulaşırım hedefime bide canım şu karabuğday çorbası kötümüyani koruma evresine yarın başlıcam instagramda diyeticin diye biri var oradan takip edebilirsin yine günlük listeler var sabah 54 ü gördüm başlangıçta 60 tım ama çaylar yerine yeşil çay içtim onun dışında harfi harfine yaptım diyeti hergün 1 saat yürüdüm bugün 10.günüm..
ben kinoa da daha fazla zorlandım açıkcası yani karabuğdayda o kadar zorlanmadım yoğurtla salatalıkla falan iyi gitti benim 50 hedefim ama maalesef çok zortebrik ederim canım çok iyi kilo vermişsin bende geçen hafta cuma tartıldım 61.1 dim ayyy benim hedefimde 52 belki şeyda çoskunla ulaşırım hedefime bide canım şu karabuğday çorbası kötümü
zor değil tatlım olursun mutlaka ne kalmış şurda 50 ye hiç öyle ümitsizliğe kapılmaacaba ben karabuğdayı haşlasam üzerine yoğurt yanında salatalıkmı yesem yada böyle cacık mı yapsam çorba yerine olurmu sence sen şimdi tecrübelisin ama 10 günde 6 kilo süper bi rakam yaben kinoa da daha fazla zorlandım açıkcası yani karabuğdayda o kadar zorlanmadım yoğurtla salatalıkla falan iyi gitti benim 50 hedefim ama maalesef çok zor
siz çok iyi kilo vermişsniz... keşke bende o kadar verebilsem.. ilk gün menü zor gerçekten.. midem hiç almıyor..ben kinoa da daha fazla zorlandım açıkcası yani karabuğdayda o kadar zorlanmadım yoğurtla salatalıkla falan iyi gitti benim 50 hedefim ama maalesef çok zor
valla ben hiç naz yapmadım ne diyorsa aynen yaptım salatalığı içine rendeledim nanede koydum zaten çorba dediği cacık gibi birşey aslındasoğuk tüketiliyor.zor değil tatlım olursun mutlaka ne kalmış şurda 50 ye hiç öyle ümitsizliğe kapılmaacaba ben karabuğdayı haşlasam üzerine yoğurt yanında salatalıkmı yesem yada böyle cacık mı yapsam çorba yerine olurmu sence sen şimdi tecrübelisin ama 10 günde 6 kilo süper bi rakam ya