sendede bizim Adanalı kanından var. Ahahahah Allahım sana aslan gibi anlayışlı vefalı efendi hayırlı bir Adanalı eş yazsında buralara gelesin inşAllah.
Ne beddua ettim ama dimi.
Reca ederim gülüşüm Allah herşeyin en güzelini versin sanaaaaa
Bak bim konusundada ortak noktamız çok seni kendimede alabilirdim ama iki çocuk var ahahaha beni alınmı yada benimle evleninmi dermişim.Kız kıza yaşarız
Hani derler ya hediye itin olsun diye.Çingil nedir şekerim küpeğin olsun yollarım söz sen evleneceğin zaman haber et yeter
Gel buralara doğru gel kanka olalım neden olmasın.Millet samimi dost arıyor birbirimizden iyisinimi bulcaz bebekim
Acıyıda seviyorsan kaçarın yok bulaşmış sana bişiler amaa.
Bunu annene sor ahaha
Bazen annem babama sinirlendiğinde kardeşlerimle beni(4 kardeşiz)kastederek bunların her biri ayrı aryı kişiden der.
Babam
-Bilmem artık sana sormak lazım hanım deyince
Annem
-Sana sormak lazım zamanında az çapkın değildin(taksi şöförü imiş babam,zamanın ünlülerinin şöförlüğünü yapmış.Ekrem Bora Allah rahmet etsin en samimi dostu idi)Tabi ünlü hanımları falan yazmıyım yani.Onları kastederek annem canın güzel hanımları çekti çekti bana geldin ondan bu çocuklar başka başka kişilerden der.
Aaah annem annem okuma yok yazma yok bazen lafın nereye gittiğini bilmez
AMİNNN canım ağzın bal yesin
tamam bak söz verdin ben evlenirken haber edicem çingilliceksin beni ona göre
yok gıı sen beni oğluna al en iyisi ben onu türkan şorayın filminde ki gibi büyütürüm benden iyi gelin mi bulcan hem bakımlıyım,hem temizim,hem namuslu hem iyi kaçırma bence
annende çok tatlı baban demek ünlülerin şoförüydü ee annende kıskanmakta haklıymış yani
dost konusunda pek şanssızım gıı gelebilirim salında beni koruyup kollayacaksan
Sözz canım haber ver yollıcam sana kesin.
Oğluma alırım valla hç sıkıntı değil al besle bak büyüt senin olsun.
Ayy bugün neler neler anlattım sana ben son bişe daha anlatayım.
Akşam saat 6-7 arası 1 saat uyudu benim oğlan uykudan kalktı maşallah ısırıp mıncıklayasım geldi.Yaptımda tabi benim oğlan kesin ve emin bir tavırla(maşallah3 yaşında)
-Anne dur bapma,ben mek yiyim.
Yerim senin memek diyen ağzını seni nasıl evlendirecem ben şimdidien pipişini öpmelere doyamıyorumyarın elin kızı seni öptürmez bana falan diyorum.şok bir cevap hem eşimden hem oğlumdan
-Eşim sen benş anama kaç kere öptürdün öptürmez tabi çocuk
Oğum ise
-Öpme anne öpme
SEN ÖPTÜRÜN DEMİ OĞLUŞUMU KIZ.Valla iyi kaynana olurum benhiç karışmam size
senle dostluğu geçelim biz gelin kaynana olalım en iyisimi
Amin canım bu güzel duaların için.
Ayyy kıskançmısın yandık desene sen oğlumu öptürmeyi bırak bana göstermezsin sanırım.
Olsun kapıdan kovsan bacadan girerim bende
Hayat elbette bebekim bellimi olur birgün kısmetse o düğünde buluşuruz neden olmasın
çingilini eline veririm içindede yoğurt
hamarat hatunnsabah sabah ne güzel dolmalar,ekmekler onlarrrrr.
yav ne zamandır kuru dolma yapıcam bir fırsat olmadı..gözüme gözüme soktun şimdi..
bir de istek yapımmm..bizim adanalı sıkma sıkma diyip duruyor..bir tarif ver allasen..
yeşilgözlü yarime yapayım bir ara
yok canım o kadarcık gösterrim nede olsa doğurmuşsun büyütmüşsün
ama var ya sen şimdi cidii kaynana olucaksın desene ayy benim oğlum olursa ben onu karısından da kıskanırım ayol çok kıskancım yaaa
kız çingilin içinde yoğurt kabul eetmemmm anacığına söyle kaymak yollasın onun içinde bana malum evleniyor olacağım o zaman eniştenle benim güce kuvvete ihtiyacımız var anladın sen
EFEEYLUL canım ÖZEL MESAJ KUTUN dolmuş bu mesajımı görürsen boşaltırmısın.
Cadı geliiiin cadı geliiin.Yetişin gomşulaaar gomşular,gelin kaynanasını dövüyoooor gonşulaaar
Ay benim gaderim ne kötümüüş ne kötümüüş oğlumu bana gösterömiyor bu geklin gonşulaaar.
ahahaha bizim burda oğlunu göremeyen kaynana böyle ortalığı ayağa kaldırır.
Ahahaha evet güce kuvvete ihtiyacın olacak bebekim,o zaman sana kaymak bal tereyağı falan getiririm merak etmeyesinde büyüsün ikinize güç kuvvet olsun.
dereyi görmeden paçayı sıvadık ortada damat yok bir gelin güvey olduk işimiz güce kuvvete kadar geldi dayandı
ahahaha yok yok bizim burda kaynanaların dişleri takma korkma ısırsalarda sende kalır dişler
Yine geçmişten bir sofra paylaşmak istedim sizlerle
Misafir ağırlamayı çok seviyorum.Elimden gelse hergün ağırlasam ama ne zaman ne şartlar bazen elvermiyor malesef.
Menüde kuru patlıcan,biber lahana ve yaprak sarma ile her derde deva Tarhana Çorbası,turşu veee ev yapımı yoğurt mevcuttu..
O halde akrabaya da hakkını ver, yoksula da, yolcuya da... Bu, Allah'ın rızasını dileyenler için daha hayırlıdır. Kurtuluşa erecek olanlar da işte onlardır.30-38
ŞÜKRETMEYİ hiç unutmayalım inşAllah..
Vayy vayy vay ortada yufka ekmek de görüyorum.Bizim sofralarımız gibi kendimden bi parça buldumm. Ben Mersinliyim annem Adanalı o yüzden her iki kültürün yemeklerini de bilirimm. Ellerinize sağlık