Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

şakkıdı
Hamİlelİk belİrtİlerİde adet belİrtİlerİyle aynı hayatım. KaÇ gÜn var adetİne normalde?

günüm geçen aya göre 3 gün gecikti temmuz 7de regl oldum ama normaldede ben gecikerek oluyorum. daha yeni korunmamaya başladık dayanamıycam alıcam bir test sanırım merak ediyorum da boşuna 5 tl gidicekşakkıdışakkıdı

al bakalım hamileysen çıkar zaten 3 gün geçikmiş. çok silikte olsa çıkar. Ben burdan 2,5 liraya almıştım boşuna para verme sor en ucuzu hangisiyse onu al. Hepsi aynı zaten. Benimki en işe yaramazında bile çok silikte olsa göstermişti.

neslihanmermerim en ucuzu 5 Tl bu parasızlıkta kriz ortamında iyi parakaydirigubbakcemile3

:lepi: DOĞRU CANIM... ZATEN VOLEYı BULUYUM HEMEN SERı ÜRETıME GEÇıP TANESıNı 2 TL DEN PAZARLICAM. TOPıKTE VERSEM YETER. HEM SEVAP HEPDE SÜRÜMDEN KAZANIRIM. SEN MUHASEBECıSıN NASIL FıKıR delikafadulden

Ticarete kafam fena çalışır gel senle ortak iş yapalım ben hamişliği bekleyen bayanları bulayım sen Kayseriden kargo yap
Bu arada yakın memleketlerdeniz benim eşimde babamda Nevşehirli e bu durumda bende Nevşehirli oluyorum dimikafamçokkarıştı:lepi:

ANAAAAAA OLMAZ OLURMUSUN TABİİİ. BEN NEVŞEHİRDEDE ÇALIŞMIŞTIM HEM. OTELCİLİK YAPMIŞTIM BAK HEMŞERİDE ÇIKTIK KESİN HAMİLESİN İNŞALLAH sırnaşık şey BU ARADA BEN ARGE Yİ KURUYORUM EL ATALIM ŞU TEST İŞİNE İNAN PARASINDA DEĞİLİM SEVAP (GÜNDE 100 SATIP TANESİNİ 1,5 DAN MAL ETSEM AYDA KAÇ LİRA KAZNIRIM. BİRDE PARAYI NERDE İŞLETİRİM) AY ÖLÜCEM VALLA GÜLMEKTEN. İNAN MİDE BULANTISINDAN BÖYLE OLDUM. SAKİN BİR İNSANDIM BEN NORMALDE :teytey:

hadi hayırlısı yaaawww işte kurun siz sizden sonrada bebişleriniz işletir büyüdükleri zaman tabi eheheh kaydirigubbakcemile3

allahım ne güzel bi dua bu. çok saol bacım. allah hepimize çocuklarımızla mutlu ve sağlıklı bir hayat versin. 2 gün daha bekleyim öyle test yapıcam üzülmek istemiyorum:sinifsinif: sonra. test yapar yapmaz hemn yazarım buraya. Eğer bende hamileysem bu topik türbe gibi bişey olur valla. Çocuğu olmayanarın gelip dua edeceği bir yer. Sanal alemde ancak böyle olur

günaydın anne adayları
ben bugün test aldım dayanamadım şimd gidip yapıyorum haberleri yazıcam size
Neslihan test 2,5 .Tlymiş:))

Hayırlısı tabikide inşallah test yanlıştır diyorum şimdide

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

adet olmadın sanırım henüz peki ne kadar gecikmişti adetin. ben bi an kırmızılarda geldi zannettim benim kafam orda çünkü akşamda garip garip rüyalar gördüm kırmızım gelicek gibi malesef :gitme:

Benim 5 gün gecikti dayanamadım yaptım ama zaten benim hep 10 gün felan gecikirdi merak işte bendekide

bi 5 gün daha bekle bakalım inşallah hamilesindir ama değilsende umutsuzluğa kapılma sakın çalışmalara devam bende bekliyorum ve çıldırıcam test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama karar verdim pazar günü yapıcam. peki herhangi bi belirtin var mı? benim adet olucakmışım gibi belirtilerim vardı hepsi bitti.

benimde öleydi hamile olcakmışım gibiydi belirtilr göğüslerimin uçları çok çıkmaya başlamıştı ve uçları çok ağrıyordu. Uyku bastırıyordu, yorgun oluyordum, birde arada kıramp giriyordu
meğersem hepsi psikolojikmiş

tek çizgi biliyordum zatenmafoldumbenmafoldumben
inşallah gelecek ay tutar

Dilek bu testlere güvenmeyin sakın en sağlamı kan testi. Ben garanti olsun diye en pahalısından predictor almıştım tam 31 tl vererek ama adet günüm geçmiş olmasına rağmen bilemedi sonra kan testinden öğrendim hamile olduğumu. Yani umutlandırmak için demiyorum ama genel olarak bu testlere güvenmeyin bence. Benim mesela geç yumurtlama olmuş o yüzden zaten geriden takip ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…