Hamİlelİk belİrtİlerİde adet belİrtİlerİyle aynı hayatım. KaÇ gÜn var adetİne normalde?
şakkıdı
günüm geçen aya göre 3 gün gecikti temmuz 7de regl oldum ama normaldede ben gecikerek oluyorum. Daha yeni korunmamaya başladık dayanamıycam alıcam bir test sanırım merak ediyorum da boşuna 5 tl gidicekşakkıdışakkıdı
neslihanmermerim en ucuzu 5 Tl bu parasızlıkta kriz ortamında iyi parakaydirigubbakcemile3
Ticarete kafam fena çalışır gel senle ortak iş yapalım ben hamişliği bekleyen bayanları bulayım sen Kayseriden kargo yap
Bu arada yakın memleketlerdeniz benim eşimde babamda Nevşehirli e bu durumda bende Nevşehirli oluyorum dimikafamçokkarıştı:lepi:
AY SHEEEEE BİR HAMİLEMİZ DAHA VAR.... HADİ NERDESİN İNŞALLAH DİCEZ. CANIM AY SHE GELENE KADAR BEN DİYORUM İNŞALLAH HAMİLESİNDİRRRR. RABBİM 3 AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTEYEN, MERAKLA BEKLEYEN,UMUTLANAN ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİ TABİ BEN VE AY SHE DE ÇOCUKLARINI SAĞ SALİM KUCAĞINA ALSIN YARABBİM. SONRADA HEPİMİZ ÇOCUK SESLERİ ARASINDA PİKNİK YAPALIM ( BU BİRAZ SAÇMA OLDU HERALDE)
TAMAMDIR ÖZLEM BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM BACIM. AY SHE Yİ YAKALAYIN. 9 AY SONRA 200 E YAKIN YEĞENİ OLCAK TAHMİNİMopuyorumnanaktan
tek çizgi biliyordum zatenmafoldumbenmafoldumben
inşallah gelecek ay tutar
Hayırlısı tabikide inşallah test yanlıştır diyorum şimdide
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim 5 gün gecikti dayanamadım yaptım ama zaten benim hep 10 gün felan gecikirdi merak işte bendekide
tek çizgi biliyordum zatenmafoldumbenmafoldumben
inşallah gelecek ay tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?