Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

canım bu arada bende bir aylık evliyim. Evlendikten sonra adet görmedim. Inşallah sende hamilesindir... Haberdar et mutlaka.

canım düne kadar bende inş hamileyim diyordum ama şimdi inş değilimdir diyorum çünkü dün bambaşka bişey için gittiğim doktora hamile kalmadan bilinçli bi anne adayı olarak bir sürü test yaptırdım ve sarılık olduğumu öğrendim canım çok sıkkın birazdan eşimle doktora gidicem hem o test yaptırıcak hem benim karaciğer enzimlerime bakılacak birde gebelik testide isticem benim için dua et hayırlısıysa umarım hamileyimdir değilse umarım değilimdir

Canım ilkönce geçmiş olsun diyim
benim eşimde hebatit B yani sarılık biz bunu düğn öncesinde nikah işlemlerini başlatınca öğrendik.ben hemen önleyici3 adet iğne vuruldum 1 er ay ara ile ve doktorlada görüştüm hamile kaldığımda doktora eşim.n sarılık olduğundan haberdar edecekmişim ona göre çocuğada gerekli aşılar vs yapılıyormuş.Görümcemde sarılık ve bebeği olduğunda hemen önlemini almışlar şimdi hiçbir hastalığı yok çocuğunun o yüzden sakın canını sıkma derim ben

canım çok saol azda olsa içim rahatladı eşim memur olduğu için biz nikahı 1 sene önce yaptık böyle bişey yoktu nerden çıktı bilmiyorum hastaneden gelince yazarım ilgine çok teşekkürler

canım ya dualarım seninle... Hayırlısıysa hamile haberini alırsın inşallah...

Allahıma çok şükür doktora gittim önemli bişiy değilmiş 10 kişiden birinde olumuş farkında olmadan yaşarmış yinede her ihtimale karşı testler ypılacak mini bir check-up olacak yani tabi bide gebelik testi umarım pozitif çıkar bu arada adetime 1 hafta var sizce doğru sonuç verir mi?
dua eden herkese teşekkürler

çok sevindim bişey olmamasına canım eşinde hemen test yapsın eğer onada geçmemişse hemen önleyici aşılarını olsun çünkü sarılık bulaşıcıdır.
Ben çok cahilim bu hamilelik testleri konusunda.Allah gönlüne göre versin inşallah.

AYŞECİM BENDE ÇOK SEVİNDİM ÇOK ŞÜKÜR. BUNUN ÜSTÜNE BİDE HAMİLEYSEN ÇİFTE BAYRAM YAPARIZ KIZ.

DİLEK BACIM TESTTEN OLABİLİR YAV :lepi: DUR BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEYİP BİRDE KALİTELİ YAPALIM... ZATEN TİCARETİNE BAŞLAYIM BEN BOL BOL YOLLUCAM SANA.

[

DİLEK BACIM TESTTEN OLABİLİR YAV :lepi: DUR BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEYİP BİRDE KALİTELİ YAPALIM... ZATEN TİCARETİNE BAŞLAYIM BEN BOL BOL YOLLUCAM SANA.[/QUOTE]

medikal şirketlerini zengin ediyoruz zaten biz evet bekleyelim ve görelim bakalım

canım çok saol yarın kan tesleriyle birlikte gebelik testide yapılacak reglime 1 hafta var sonuç verirmi bilmiyorum ama sonuç pozitifse hemen yazarım size dua edin

Ya bır kÜrtaj meselesı vardı. 20 yaŞında bır kız hamıle kalmıŞ. Soruyor ne yapılır dıye. Zor durumda kalmıŞ ıŞte evlı de deĞıl. BaŞlamıŞlar mahkeme yapmaya. YanlıŞ Şu bu. Bunun ÜstÜne bırıde ılaÇ ısmı vermıŞ dÜŞÜk ıÇın falan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…