Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

uğurlu topik sakinleri benim adetim hala gelmedi.wc ye gitmeye korkuyorum.geldiğini görü veririm kırmızıların diye.nolur geLmesin ya.

Son düzenleme:
18 temmuzda adet olmuŞtum.26 gÜnde bır adet oluyorum.
DÜn gelmesı lazımdı .henÜz gelen gıden yok.belımde Çok aĞrı var sadece.oturduĞum yerde bıle aĞrı yapıyo.baŞkada hıÇ belırtım yok.

bende 17 temmuz da adet olmuştum. 11 temmuzda dayanamadım test yaptım.
ikinci çizgi silik çıktı anlayamadım. 2 gün sonra tekrar alıp yapacağım. inşallah çift çizgiyi görürüm.
arkadaşların çoğu güzel haberler veriyorlar. tılsımlı galiba bu topik

11 temmuz değilde 11 austos sanırım demi yanlış yazmışsın.bence sen test yap.o ikinci silikse 11inde şimdiye belirginleşirheralde.senin adetin kaç günde bir gelir ???

Hımmmmmmmm :uhm:

daha beklicez o zaman

arkadaşlar en başından bu sayfaya kadar okudum tek tek her yazılanı....bu topic uğurlu bir topic ve bende yazıyım dedim....bendede bazı belirtiler var gibi ama konduramıyorum......ama inşallah önce Allahımın sonra da bu topiğin sayesinde hamile olduğumu öğrenirim....benim muhtemel adet tarihim 21 ağustos...yani adetime bir hafta var...acaba kanda gebeliğe baktırsam cıkar mı sizce:uhm:

hadi bakalım tatlım inşallah hamiş kalırsın...herşey gönlünce olsun.....benimde regl 15 agustos belirtilerm var karnım agrıyorrrrrrr

hadi bakalım tatlım inşallah hamiş kalırsın...herşey gönlünce olsun.....benimde regl 15 agustos belirtilerm var karnım agrıyorrrrrrr

canım inşallah hepimize verir Cenab-ı Mevlam......Ne biliyim o kadar negatif sonucu gördümki....acaba klomenden catlatma iğnesinden mi böyle belirti gibi seyler hissediyorum diyorum...konduramıyorum...

canım bendede bir karın ağrısı var...ama ben adete yoruyorum..bunun yanında yorgunluk....sol kasığıma batma arada...gece uykusuzluk gibi belirtilerde var...sende de öyle mi..

canım inşallah hepimize verir Cenab-ı Mevlam......Ne biliyim o kadar negatif sonucu gördümki....acaba klomenden catlatma iğnesinden mi böyle belirti gibi seyler hissediyorum diyorum...konduramıyorum...

inş dogru hissediyorsundur tatlım...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...amin:Saruboceq:
kaç yıldır bekliyorsun.......

canım bendede bir karın ağrısı var...ama ben adete yoruyorum..bunun yanında yorgunluk....sol kasığıma batma arada...gece uykusuzluk gibi belirtilerde var...sende de öyle mi..

:kedi:yok vallahi bende belirti güzelim...hepsi regl belirtisi...bel agrısı...karın agrısııııı of bu ayda hüsran gibime geliyorrrrrr

Benim biliyosunuz negatif çıkmıştı kafaya çok takıyorum aslında olsada olur olmasada diyorum ama bu sitede gördüğüm ve hamile kalmanın beklediğimden de zor olduğunu anlayınca korkmaya başladım.Bende pazartesi günü belki gidip kan testi yaptırıcam ne var ne yok diye.Çok uykum geliyor ve yorgun hissediyorum kendimi

canım senin adet tarihin ne zaman daha var mı yoksa gecti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…