uğurlu topik sakinleri benim adetim hala gelmedi.wc ye gitmeye korkuyorum.geldiğini görü veririm kırmızıların diye.nolur geLmesin ya.
bende 17 temmuz da adet olmuştum. 11 temmuzda dayanamadım test yaptım.
ikinci çizgi silik çıktı anlayamadım. 2 gün sonra tekrar alıp yapacağım. inşallah çift çizgiyi görürüm.
arkadaşların çoğu güzel haberler veriyorlar. tılsımlı galiba bu topik
18 temmuzda adet olmuŞtum.26 gÜnde bİr adet oluyorum.
DÜn gelmesİ lazımdı .henÜz gelen gİden yok.belİmde Çok aĞrı var sadece.oturduĞum yerde bİle aĞrı yapıyo.baŞkada hİÇ belİrtİm yok.
Hımmmmmmmm :uhm:
daha beklicez o zaman
arkadaşlar en başından bu sayfaya kadar okudum tek tek her yazılanı....bu topic uğurlu bir topic ve bende yazıyım dedim....bendede bazı belirtiler var gibi ama konduramıyorum......ama inşallah önce Allahımın sonra da bu topiğin sayesinde hamile olduğumu öğrenirim....benim muhtemel adet tarihim 21 ağustos...yani adetime bir hafta var...acaba kanda gebeliğe baktırsam cıkar mı sizce:uhm:
hadi bakalım tatlım inşallah hamiş kalırsın...herşey gönlünce olsun.....benimde regl 15 agustos belirtilerm var karnım agrıyorrrrrrr
hadi bakalım tatlım inşallah hamiş kalırsın...herşey gönlünce olsun.....benimde regl 15 agustos belirtilerm var karnım agrıyorrrrrrr
canım inşallah hepimize verir Cenab-ı Mevlam......Ne biliyim o kadar negatif sonucu gördümki....acaba klomenden catlatma iğnesinden mi böyle belirti gibi seyler hissediyorum diyorum...konduramıyorum...
canım bendede bir karın ağrısı var...ama ben adete yoruyorum..bunun yanında yorgunluk....sol kasığıma batma arada...gece uykusuzluk gibi belirtilerde var...sende de öyle mi..
inş dogru hissediyorsundur tatlım...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın...amin:Saruboceq:
kaç yıldır bekliyorsun.......
Benim biliyosunuz negatif çıkmıştı kafaya çok takıyorum aslında olsada olur olmasada diyorum ama bu sitede gördüğüm ve hamile kalmanın beklediğimden de zor olduğunu anlayınca korkmaya başladım.Bende pazartesi günü belki gidip kan testi yaptırıcam ne var ne yok diye.Çok uykum geliyor ve yorgun hissediyorum kendimi
Amin canım...benim 1.5 sene civarı....ama 4 aydır klomen tedavisi görüyorum...sen?
4 yıl anacım korunmasız bebişimizi bekliyoruzsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?