• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Buradayım neslihancım daha önce demiştim ama gene diyim hayırlı olsun bebişin nasıl
iyidir inşallah benim 7. haftamdayken sağ kasığımda hep kaıslma oluyordu yemek
yiyince geçiyordu biz de bebiş acıkınca damarı çekiyo diyorduk şakasına artık yapmıyo bana
öyle bişey daha iyi bi yöntem mi buldu nedir kaydirigubbakcemile3 belki seninki de
acıktımı çektiriyordur damarları kaydirigubbakcemile3 ben halen çok yemek yiyorum
bu benım kı kaç kilo olacak acaba doğana kadar şaşkınlıklardayım yanii kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı diyelim

ayyy Dileeek İnşallah hamileisndir belirtilerin benziyor günün geçsinde bi koşu kan testi
yaptır çatlarım valla meraktan bana özel mesaj at kutlama partisi yapalım
tüm bebekler ve anneleri için kaydirigubbakcemile3 :lepi::lepi::lepi:

Umarım topik uğurlu gelir ve sende bebişini göbüşünde büyütmeye başlarsın canım :Saruboceq:

Bu Topikte bi keramet var mı bilmiyorum ama ülkedeki genç nüfusun hayli artacağını
söyleyebilirim Allah annelere ve bebişlere sağlıkla uzun hayırlı ömürler verir ve dileyen herkese
anneliği nasib eder İnşallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:
[/Q
Şaka gibi ya aynı şeyleri yaşıyorum şu anda acıkınca hem sancı giriyor hemde midem bulanıyor.Yemek yediğimde geçiyor. Bende acayip yemeye başladım,ağzıma birşey atmadan 1 saat duramıyorum inan. 54 kilo ile başladım 55 olmuşum bile ne olucak bilmiyorum. frenleme çalışıyorum sonrada üzülüyorum. Batmaların geçtimi senin devam mı yoksa?

dilek dilek pembepink hadi bakalım inşallah hamilesinizdir. Ama ay she inşallah desin bence kaydirigubbakcemile2 olayımızı başlatan o sonuçta... yazan hamile anlamadım, basın toplantısı yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum ne işin özü anlayalım. görün bakın sizde hamilesiniz....

AY SHE BİRDE TOPİĞİN ADINI UĞURLU TOPİK DİYE DEĞİŞTİRSENE.... NE GÜZEL OLUR. BİR BAKMIŞIN BÜTÜN SİTE HAMİLE SONRADA AİLE PLANLAMASININ ÖNEMİ DİYE BİR TOPİK AÇARSIN OLUR BİTER ARKADAŞIM:emir_bebek:

Off yaa kafamı şu regle olayına takmaktan iş yapamaz oldum off yaaa acaba olur mu olmaz mı düşünmekten sıyırıcam artık.7 aylık evliyim ve ilk denemelerimiz hemen olsun istiyorum çok tezcanlıyım ben.

Ben de öyleydim canım ama çok isteyince olmuyo, vücut bi hormon salgılıyo yumurta spermi kabul etmiyo. Rahatla ve kendi haline bırak... Hatta kendine bi süre ver o zamana kadar düşünmemeye çalış. Mesela ben 2. deneme hüsranla sonuçlanınca Haziranda kendi kendime Ekime kadar bi boş zaman tanımıştım. Yani korunmadık yine ve benim aklıma ister istemez yumurtlama hesaplarım takıldı yine ama kendimi kasmadım, nasılsa olmaz olmayacak daha zamanım var falan dedim. Sonuç: Temmuzda hamile kaldım zemuszemus

Hatta sarhoş olmuştum tatilim sırasında biraları götürdüm :içelim: hamileymişim o zaman sonradan üzüldüm, ama öncesinde herşeye o kadar çok dikkat ediyordum ki aslında tek ihtiyacım olan biraz rahatlamakmış... a.s.

dilek dilek pembepink hadi bakalım inşallah hamilesinizdir. Ama ay she inşallah desin bence kaydirigubbakcemile2 olayımızı başlatan o sonuçta... yazan hamile anlamadım, basın toplantısı yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum ne işin özü anlayalım. görün bakın sizde hamilesiniz....

ağzından bal damlıyor inşallah canım inşallahmirmirmirmir

Ben de öyleydim canım ama çok isteyince olmuyo, vücut bi hormon salgılıyo yumurta spermi kabul etmiyo. Rahatla ve kendi haline bırak... Hatta kendine bi süre ver o zamana kadar düşünmemeye çalış. Mesela ben 2. deneme hüsranla sonuçlanınca Haziranda kendi kendime Ekime kadar bi boş zaman tanımıştım. Yani korunmadık yine ve benim aklıma ister istemez yumurtlama hesaplarım takıldı yine ama kendimi kasmadım, nasılsa olmaz olmayacak daha zamanım var falan dedim. Sonuç: Temmuzda hamile kaldım zemuszemus

Hatta sarhoş olmuştum tatilim sırasında biraları götürdüm :içelim: hamileymişim o zaman sonradan üzüldüm, ama öncesinde herşeye o kadar çok dikkat ediyordum ki aslında tek ihtiyacım olan biraz rahatlamakmış... a.s.

ne olduysa bana 2 haftadır oldu bebek diye dört dolanıyorum önceden beebk diyince aman daha dursun derdim şimdi ise hamiş kalmak için çırpınıyorum e birazda merakda var tabi bende e yaşda geliyor bununda etkisi var bende

Ay neslihan alem hatunsun vallahi kaydirigubbakcemile3 bazen bende şaşırıyorum
nasıl olduki acaba diye ama biz ayağımızı fln sürüdükk ondan galiba bi de biz hiç
hadi bebek denemeye başlayalım fln demedık arada bi korunmayıp sürpriz olmasını
bekliyorduk biraz aksiyona dökmüştük işi kaydirigubbakcemile3 çünkü aksi halde
hadi deneyelim diye başlasaydık ve olmasaydı ben birden kırılıcak umutlarımı yitiricektim
böyle bişeyi yaşamamak için oluruna bıraktık hep öylede oldu çok şükür Şeniz

ay bu bebişler yok mu bu bebişler ne yesek lüp diye eritiveriyorlar gerçektende
bende öyle saat başı acıkıyorum yaa hele bugün hiç doymadım dün gene iyiydim
yediklerim 1-2 saat götürüyordu canım ben 8 hafta + 3 günlüğüm ve batmalarım
7. haftanın sonlarındna itibaren kayboldu diyebılırım.Şu ara tatlı tatlı belim ağrıyo
devamlı uzanmak istiyorum he bide yiyecek bişeyler olsun :icecream: başka sıkıntım yok.
bu arada kilo almadım 1 kilo + 900 gr verdim.Nasıl olduysa normalde diyetle veremiyordum o kadar şu an 69 kiloyum

Mübarek bir şahıs olduğumu sanmıyorum :utangac: ama ben genede herkes için kocaman bir
inşallah diyeyim eheheh
:Saruboceq:

Buradayım neslihancım daha önce demiştim ama gene diyim hayırlı olsun bebişin nasıl
iyidir inşallah benim 7. haftamdayken sağ kasığımda hep kaıslma oluyordu yemek
yiyince geçiyordu biz de bebiş acıkınca damarı çekiyo diyorduk şakasına artık yapmıyo bana
öyle bişey daha iyi bi yöntem mi buldu nedir kaydirigubbakcemile3 belki seninki de
acıktımı çektiriyordur damarları kaydirigubbakcemile3 ben halen çok yemek yiyorum
bu benım kı kaç kilo olacak acaba doğana kadar şaşkınlıklardayım yanii kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı diyelim

ayyy Dileeek ınşallah hamileisndir belirtilerin benziyor günün geçsinde bi koşu kan testi
yaptır çatlarım valla meraktan bana özel mesaj at kutlama partisi yapalım
tüm bebekler ve anneleri için kaydirigubbakcemile3 :lepi::lepi::lepi:

Umarım topik uğurlu gelir ve sende bebişini göbüşünde büyütmeye başlarsın canım :Saruboceq:

Bu Topikte bi keramet var mı bilmiyorum ama ülkedeki genç nüfusun hayli artacağını
söyleyebilirim Allah annelere ve bebişlere sağlıkla uzun hayırlı ömürler verir ve dileyen herkese
anneliği nasib eder ınşallah opuyorumnanaktan :Saruboceq:
[/Q
Şaka gibi ya aynı şeyleri yaşıyorum şu anda acıkınca hem sancı giriyor hemde midem bulanıyor.Yemek yediğimde geçiyor. Bende acayip yemeye başladım,ağzıma birşey atmadan 1 saat duramıyorum inan. 54 kilo ile başladım 55 olmuşum bile ne olucak bilmiyorum. frenleme çalışıyorum sonrada üzülüyorum. Batmaların geçtimi senin devam mı yoksa?

AY SHE BıRDE TOPıĞıN ADINI UĞURLU TOPıK DıYE DEĞıŞTıRSENE.... NE GÜZEL OLUR. BıR BAKMIŞIN BÜTÜN SıTE HAMıLE SONRADA AıLE PLANLAMASININ ÖNEMı DıYE BıR TOPıK AÇARSIN OLUR BıTER ARKADAŞIM:emir_bebek:

Son düzenleme:
Hımm bişiler duydum arkadaşlardan buraya gelenler hamilemi kalıyormuş.Bende geleyim bakalım birde böyle deneyelim :roflol:

Göğüslere takılma canım benim göğüslerde de tık yoktu yeni yeni şişti hassaslaştı. Bel ağrısı çok vardı bende de ondan çok şüphelenmiştim zaten. Ama sana tavsiyem eczaneden alınan testlerle kafanı karıştırma hiç, benim mesela geç yumurtlamadan dolayı geriden takip ediyor, ilk aldığım idrar testi (miratech) çoook silik iz gibi bi çizgi göstermişti ama çok çok silik, sonra predictor aldım ertesi gün hiç çizgi çıkmadı. Dayanamadım kan testi yaptırdım pozitifti :teytey: Kan testinden şaşma derim ben yerimseniben

Bizi de haberdar et umarım hamilesindir a.s.:nazar:

ah canım ya sağol cvbın için bu arada hayırlı olsun bebişin. peki sende damar çıkmışmıydı valla vücudum yemyeşil dün hafif göğüslerim ağrıdı bugünde biraz akıntım arttı bakalım hafta sonuna kadar olmazsam inşallah 9 ay olmam opuyorumnanaktan

ah canım ya sağol cvbın için bu arada hayırlı olsun bebişin. peki sende damar çıkmışmıydı valla vücudum yemyeşil dün hafif göğüslerim ağrıdı bugünde biraz akıntım arttı bakalım hafta sonuna kadar olmazsam inşallah 9 ay olmam opuyorumnanaktan

NASIL YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. BEN NASIL KİLO ALDIM O ZAMAN. NOLUCAM BEN mafoldumben SEN NASIL VERDİN AY SHE BACIMMMM NOLUR SÖYLE. BÖYLE YİYEREK İMKANSIZ. KARNIMDA İŞ MAKİNASI VAR GİBİ. YİYORUM OH DOYDUM GALİBE DİYORUM 10 DK SONRA AÇIM. YARABBİMMMM SEN BÜYÜKSÜN İNŞALLAH BUNDADA VARDIR BİR HAYIR. BİRDE ŞU STRES OLAYINDA SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM. RAHAT OLUNMASI GEREK. BENDE HİÇ HAMİLEMİYİM KAYGISINA DÜŞMEDİM HOŞ VAKTİM DE YOKTU:kedi: BEN BİR AYLIK EVLİYİM ALLAH VERİNCE VERİYOR İŞTE. SIKILIP BUNALMAMAK LAZIM. HERKES HAMİLE KALACAK HERKES.... YAŞASIN UĞURLU TOPİK. YAŞASIN AY SHE
YAŞASIN IMMMMMMMM HAMİLELER zemuszemus

madem uğurlu topik bende yazayım vardır bi keramet elbet.:utangac: Reglim 2 gün geçikti sadece kasıklarımda batma oluyo 1 aydır korunmuyoruz. Ay she ile neslihanmermer dua edin benim içinde. anladığım kadarıyla sizin dualarınız kabul oluyo:kedi:

madem uğurlu topik bende yazayım vardır bi keramet elbet.:utangac: Reglim 2 gün geçikti sadece kasıklarımda batma oluyo 1 aydır korunmuyoruz. Ay she ile neslihanmermer dua edin benim içinde. anladığım kadarıyla sizin dualarınız kabul oluyo:kedi:

AY SHEEEEE BİR HAMİLEMİZ DAHA VAR.... HADİ NERDESİN İNŞALLAH DİCEZ. CANIM AY SHE GELENE KADAR BEN DİYORUM İNŞALLAH HAMİLESİNDİRRRR. RABBİM 3 AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE İSTEYEN, MERAKLA BEKLEYEN,UMUTLANAN ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİ TABİ BEN VE AY SHE DE ÇOCUKLARINI SAĞ SALİM KUCAĞINA ALSIN YARABBİM. SONRADA HEPİMİZ ÇOCUK SESLERİ ARASINDA PİKNİK YAPALIM ( BU BİRAZ SAÇMA OLDU HERALDE)

TAMAMDIR ÖZLEM BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM BACIM. AY SHE Yİ YAKALAYIN. 9 AY SONRA 200 E YAKIN YEĞENİ OLCAK TAHMİNİMopuyorumnanaktan

hıım super..:emir_bebek: ugurlu topıkmıs burası bırde burayı denıyelım belkı burası bıze meleklerımızı getırır, hamıel olan butun arkadasları tebrık edıyorum, umarım sorunsuz bır hamıleleık gecırıp bebeklerınızı saglıklı bır sekılde kucagınıza alırısınız.

eheheh valla ya harbiden 9 aya kadar bi sürü yeğenim olabilir :lepi:
inşallah da olur.Ne güzel ya herkese nasib olsun inşallah gerçekten çok güzel bişey
yok bende bi keramet neslihancım olacağı varmış olmuş diyelim tabii ki dualarda
isteklerimizi pekiştiren güzel şeylerdir hep beraber dua edelim olur neden olmasın
Allah biz kadınlara öyle güzellikler vermişki
Fakat aynı zamanda Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez bunun için de
sabredenlerden olmamaız lazım
kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Birde şöyle birşey var geçen radyoda dinledim ne güzel anlattı kadın annelik sabırdır
meşakkattir şefkattir annelik bir sınavdır çocuğunuzla sınav olursunuz
Fakat tam tersi durum yani bir çocuğunuz olmasa siz olması için meşakkat gösteriyor
sabrediyor ve çocuklara şefkat gösteriyorsunuz ve bu durumda sizin sınavınız.
Aslında çocukları seven her kadın annedir.Annelik sabırdır meşakkattir ve şefkattir çocuğu olsun
olmasın bunları yaşayan her kadın annedir diyordu.gerçekten de çok doğru.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

AY SHEEEEE BıR HAMıLEMıZ DAHA VAR.... HADı NERDESıN ıNŞALLAH DıCEZ. CANIM AY SHE GELENE KADAR BEN DıYORUM ıNŞALLAH HAMıLESıNDıRRRR. RABBıM 3 AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE ıSTEYEN, MERAKLA BEKLEYEN,UMUTLANAN ARKADAŞLARIMIZIN HEPSı TABı BEN VE AY SHE DE ÇOCUKLARINI SAĞ SALıM KUCAĞINA ALSIN YARABBıM. SONRADA HEPıMıZ ÇOCUK SESLERı ARASINDA PıKNıK YAPALIM ( BU BıRAZ SAÇMA OLDU HERALDE)

TAMAMDIR ÖZLEM BEN ÜSTÜME DÜŞENı YAPTIM BACIM. AY SHE Yı YAKALAYIN. 9 AY SONRA 200 E YAKIN YEĞENı OLCAK TAHMıNıMopuyorumnanaktan

POZİTİF DÜŞÜNCEYİ DE UNUTMAMAK LAZIM AY SHE. SENİN NEŞEN ENERJİN GEÇTİ BELKİDE HERKESE BELKİDE TESADÜF BİLİNMEZ AMA NE OLURSA OLSUN BÖYLE HMİLELİK HABERLERİNİN ÜST ÜSTE GELMESİ MÜKEMMEL. VESİLE OLDUN BELKİDE BİLİNMEZ....

3 HAMİLE HABERİ DAHA ALISAM SENİ 2009 HAMİLE HABERCİ PERİSİ SEÇİCEM BAK GÖRRRRRR:lepi:

Back