• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

iş yerındeyım bi de yakınlarda eczane yok canım hemde o testlere pek güvenemıyorum ben
iş çıkışı eşimle buluşup hastaneye gidicez kan tetsi yaptırıcaz inşallah :kedi:

hayırlısı olsun ne diyim ay hiç de aklımda yoktu bugün durduk yere stres oldum bütün belirtiler tutunca hayırlısı yerimseniben

hayirlisi sekerim.. insallah pozitif cıkar bayram yaparsınızzz:teytey:

ay sheee....hadi kııız...naaptın..yaptırdın mı test...sevinçten unuttun demi bizidelikafadulden

merhaba;
ben yeni üyeyim,
hepinizin bebişleri hayırlı, uğurlu,sağlıklı olsun inşallah.a.s.

arkadaşlar :kedi: dün akşam saat 19,00 itibariyle verdiğim kan örneğine yapılan testle
saat 21,35 de hastaneden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :kedi:
güya hastaneden eve taksiye binicektik sevgili kocişim o kadar sevindiki
uçarak geldik eve kaydirigubbakcemile3 bütün gece de uyyamadı ama ben uyudum valla horul horul
zaten çok uyyorum şu günlerde....hayırlısı olsun inşallah...Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
süper ya çok sevindim ama o kadar nasıl bekledin ben heralde ilk günden yapardım test
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

süper ya çok sevindim ama o kadar nasıl bekledin ben heralde ilk günden yapardım test
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bilmem bekledim işte zaten hastalanırım diye düşünüyordum hamile
olabileceğim aklımdan gecmıyordu ki zaten haftasonu alışveriş yaparken
45 lik kocaman orkid paketi aldım hastalanıcam diye kaydirigubbakcemile3

paket öylece çekmeceyi beklıyoı

amın inşallah tesekkurler :)

amin canım inşallah. bu arada saçlarında dökülme oldumu senin. benimde 1 gün geçikti aynı belirtiler var ve artı olarak saçlarım çok dökülüyor. inşallah 1 kaç gün sonra bende hayırlı haber veririm burdan.

amin canım inşallah. bu arada saçlarında dökülme oldumu senin. benimde 1 gün geçikti aynı belirtiler var ve artı olarak saçlarım çok dökülüyor. inşallah 1 kaç gün sonra bende hayırlı haber veririm burdan.

Benim saçlarım ezelden beri çok dökülür ama hiç eksilmez ayrıca çok hızlıda uzar ve yenileri çıkar ama hamilelikle alakalı olarak dökülmede bir artış olmadı bendeki en belirgin belirti göğüslerim kocaman oldu
çok sık acıkıyordum ki hala çok sık acıkıyorum ve normaldekınden çok daha çabuk
yoruluyorum normalde çok enerjik ve hareketliyimdir ama hamile kaldığımdan beri böyle iki
adım atsam hatta ayağa kalkmasam bile bi yorgunluk halsizlik var öyle yani
he birde benım hayatta başım ağrımazDI ama başımda ağrı oluyo akşamları sanırım kan
akışı yoğunluğundan flnmış öyle işte ...tabii birde 11 gün gecikmişti adetim :CüvCüv:

Umarım senden de güzel haberler alırız canım Allah herkese nasib etsin inşallah :emir_bebek:

canım hayırlı olsun bebişin benımde 1 hafta geçti günüm adet olmadım evde idrar testi yaptım çıkmadı ama gögüslerımde hıçbir gelişme olmadı ne şişti ne acıdı sende oldumu ben buna dayanarak hamıle degılımdır diyorum ama....

canım hayırlı olsun bebişin benımde 1 hafta geçti günüm adet olmadım evde idrar testi yaptım çıkmadı ama gögüslerımde hıçbir gelişme olmadı ne şişti ne acıdı sende oldumu ben buna dayanarak hamıle degılımdır diyorum ama....

teşekkür eerim canım amin inşallah :)

benim göğüslerim hastalanacakmışım gibi büyüdü adet olmam gereken günlerde acıyordu
da adetim gecikince acısı geçti büyüklüğü duruyor halen benim geçen ayda 3 gün
gecikmişti hastalığım ama hastalanmıştım bu ayda öyledir belkı dedim ama 11 gün
gecikti o idrar testlerine de güvenmediğim için dün gittim kan testi yaptırdım
valla...bence bekle daha fazla hastalanmassan gider kan testi yaptırırsın hemde herkesde
aynı belirti oacak diye bişey yok biliyorsun herkesin bünyesi farklı bence bekle biraz
ve benim 9 gün geçmişti ki işte sık acıkma hemen yorulma gibi belirtileri gördüm

hayırlısı olur inşallah :CüvCüv:

TUĞBA CIM BENCE SEN.N TEST YAPTIRMA ZAMANIN GELMİŞ ARTIK. HERKESTE AYNI BELİRTİLER OLMAYABİLİRMİŞ ÜSTELİK. HABERİNİ BEKLİYORUZcokacimcoook

TUĞBA CIM BENCE SEN.N TEST YAPTIRMA ZAMANIN GELMİŞ ARTIK. HERKESTE AYNI BELİRTİLER OLMAYABİLİRMİŞ ÜSTELİK. HABERİNİ BEKLİYORUZcokacimcoook

neslıhancım evde idrar testi yaptım canım ama çıkmadı cuma sabaha randevum var doktora eger o güne kadar adet olmassam gidecem ve herşey çıkacak neden geçikmiş hakkımda ve hepinizin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş. amiiinn

neslıhancım evde idrar testi yaptım canım ama çıkmadı cuma sabaha randevum var doktora eger o güne kadar adet olmassam gidecem ve herşey çıkacak neden geçikmiş hakkımda ve hepinizin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inş. Amiiinn

ayyyy canım ya benCe çok büyük ihtimalle sende hamilesin inşallah. Ben sanada bol bol dua edicem. Kafanı takma testte çıkmamış olabilir hala süren var. Adet geçikmesinden 10 gün sonra bile belli olabiliyormuş. Bende çatlamak üzereyim meraktan. Test yaptırıcam ama korkuyorum. Cuma günü doktordan sonra beni mutlaka haberdar et olurmu canım. Hadi hayırlı haberini bekliyorum.

merhaba arkadaşlar.benim de adetim 2 gün geçti. son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım.sonuç:283,3 çıktı. laboratuvardakiler,uzmanla görüşün dediler.içime kurt düşürdüler. doktoruma da ulaşamıyorum. acaba bu konuda bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?

merhaba arkadaşlar.benim de adetim 2 gün geçti. son sat tarihim 23 haziran.bu sabah beta hcg yaptırdım.sonuç:283,3 çıktı. laboratuvardakiler,uzmanla görüşün dediler.içime kurt düşürdüler. doktoruma da ulaşamıyorum. acaba bu konuda bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz?

Tebrikler hamilesiniz :1hug:

Back