• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

Kızlar bu sayfada var bi keramet ben de hamileyiiiiimmmm:sm_cool:
Bugün öğrendim. Hatta şöyle oldu, pazar günü test yaptım (Miratech hani şu en ucuz olanlardan), silik bi çizgi çıktı umutlandım. Dün Predictor yaptım negatif çıktı, silik çizgiden eser yok. Doktora gideyim bari kist mi var ne dedim, hadi kan testi yaptırayım doktor ister dedim, ve az önce öğrendim, hamileyiiiiimmmm :CüvCüv::CüvCüv:

Bugün öğrendim. Hatta şöyle oldu, pazar günü test yaptım (Miratech hani şu en ucuz olanlardan), silik bi çizgi çıktı umutlandım. Dün Predictor yaptım negatif çıktı, silik çizgiden eser yok. Doktora gideyim bari kist mi var ne dedim, hadi kan testi yaptırayım doktor ister dedim, ve az önce öğrendim, hamileyiiiiimmmm :CüvCüv::CüvCüv:

aa canım inanmıyorum cok sevindim sen gecen gun miratech topic i acmıstın di mi? simdi hatırladım e superr bak testlere o kadar da guvenmemek lazımmıs di mi ?zemuszemus

Allah kucaginda gormeyi nasip etsin :nazar:

Bizler icin de dua et ne olurrr:Saruboceq:

tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etisn. çok sevindim.darısı başımıza.

Çok teşekkürler kızlar, darısı başınıza dualarım sizinle :Saruboceq: a.s.
Bugün umudumu kesmemeyi öğretti bana bebişim, sürprizlere mucizelere inanmayı... Dün gece negatif olduğundan o kadar emindim ki! Ne de olsa Predictor dedim umudumu kestim. Sakın umudunuzu kesmeyin, hep olumlu düşünün ve hep gülümseyin opuyorumnanaktan

allegra tebrikler tatlım yaaa bugün duyduğum en güsel haber,darısı başımısa inş.dua et bizede yarın günüm benimdee

allegra tebrikler tatlım yaaa bugün duyduğum en güsel haber,darısı başımısa inş.dua et bizede yarın günüm benimdee

Sağol canım senin de iyi haberlerini hemen alırız inşallah KK ve siz bana uğurlu geldiniz dualarım hep sizinle opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benım cooookkkk tebrık ederım bıtanem saglıkla mutlulukla kucagına alırsın ınsallah darısı bızeeeeeeeee:lepi:alkisalkisalkis:teytey:a.s.

canım benım cooookkkk tebrık ederım bıtanem saglıkla mutlulukla kucagına alırsın ınsallah darısı bızeeeeeeeee:lepi:alkisalkisalkis:teytey:a.s.

Sağol canım darısı başınıza inşallah
Zaten bu sayfaya yazdığınıza göre siz de en kısa zamanda haberleri alırsınız bu topik herkese uğurlu geldi alkisalkisalkis

Kizlar 4 gun oluyor geciktigi yorgunluk mide bulantisi kasik agrisi ozellilkle sol kasigima agri giriyor bel agrisi var goguslerimde de damarlar var karnimda siskinlik var ozellikle alt bolgede ama iste adet belirtisi mi diil mi insan bilmeiyor hele bi de vajili olunca adettir diyip geciyor insan hayirlisi herseyin dualarinizda unutmayin Allah herkese herseyin hayirlisini nasib etsin hihoyyyt

Madem var bu topikte keramet ben de iki satır yazayım kaydirigubbakcemile3 adetime 3 gün kaldı.Dün test yaptım , negatifti ... fisfisfis

Kandiliniz mubarek olsun kizlar dualasalim bu guzel gecede. Alegra Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim brc yi ben de merak ediyorum hayirlisi olsun insallahh. opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun inşallah kızlar Allah hepinize sağlıklı bebişler nasib eder inşallah

hamişlerede kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasib eder inşallah

7+3 olduk biz büyüyoruz inşallah....dün ultrasondada gördük minicik yaaa ultrasonda görene kadar bebişim odluğuna inanamıyordum :CüvCüv: artık inanıyorum kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar :kedi: dün akşam saat 19,00 itibariyle verdiğim kan örneğine yapılan testle
saat 21,35 de hastaneden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :kedi:
güya hastaneden eve taksiye binicektik sevgili kocişim o kadar sevindiki
uçarak geldik eve kaydirigubbakcemile3 bütün gece de uyyamadı ama ben uyudum valla horul horul
zaten çok uyyorum şu günlerde....hayırlısı olsun inşallah...Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canim tebrik ediyorum seni....darisi basima insallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu topikde baya hamile olan olmuş inş en kısa zamanda ben ve isteyen herkes hamile kalırız. hamile arkadaşlarda sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır. yeni üyeyim bende ama uzan zamandır ouyorum burdaki yorumları benimde adet günüm geçeli 5 gün oluyo idrar testleri negatif bugun yine yaptım yine negatif:(( aaba diyorum yinede hamile olabilirmiiym kan testi içinde korkuyorum oda negatif çıkar diye ama böle beklemekde çok zor ne yapmalıyım sizce yardımcı olun lütfennnnn

Back