Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

slm.. ben ağustosta evlendim. çocuk düşünmüyoduk ve doğum kontrol hapı kullanıyodum. adetim bi hafta gecikince test yaptım ve pozitif çıktı. ertesi gün adet oldum ve 3 gün sürdü. tekrar test yaptım ve yine pozitif çıktı. sizce gerçekten hamile olabilir miyim? kullandığım ilaçlar var ve çok korkuyorum..:18:

canım karışık bir durum açıkçası.bu gibi durumlarda o testler çok güvenilir değil derler ama ben bi kan testiyle kesinleştirmeni tavsiye ederim.olmaz olmaz dememek lazım.nadiren de olsa senin durumunda olup hamile kalanlar var.varsada eğer vardır bi hayır.Allah gönlüne göre versin inşallah.sonuçlardan haberdar et bizleri.

merhaba arkadaşlar,
benimde 24 aralık adet günümdü henüz adet olmadım ama hastalanacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor birde göğüslerim acıyor inşallah hamilelik bekleyen bizler hamileyizdir

canım meraba bence hamile olabilirsin gidip kan testi yaptır haberlerini bekliyorum hamileyseen cevap yaz insallah olur canım hayırlsı

canım bende temmuzda evlendim 3 ay kullandım dogum kontrol hapı bıraktım 3 aydır bekliyorum bişey yok bence kullanma ben çok pişmanım

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Biraz önce kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim ama e kadar olduğunu bilmiyorum çünkü test yaptırdığım yerde ki doktor çıkmıştı.Acaba yardımcı olabilir misiniz?

benim sonucum : 75.55

3 hafta 5,8 - 71,2
4 hafta 9,5 - 750
5 hafta 217 - 7138
6 hafta 158 - 31795
7 hafta 3697 - 163563
8 hafta 32065 - 149571
9 hafta 63803 - 151410

valla çok sevindim canım allah hayırlsını nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu gelsin inş..

Merhaba arkadaslar ne guzel herkes hamilelik habrlerini vermiş benimde reglime 10 gün var umarım bu topikk bana da uğurlu gelirde bende guzel haberler alırım hepinize bol şanslar diliyorum...

selam burası uğurlu değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba??? bu arada ben yeniyim... herkese merhaba...

hoşbulduk... ya ben kendime kızıyordum sabırsızım diye ama burada herhalde herkes benim gibi.. umarım çok beklemeyiz...

hoşgeldin canım aramıza...evet herkes senin gibi sabırsız :) ne var sanki hemen birgün sonra gebeliği teşhis etcek bi test bulunsa dimi :) süper olurdu yaaa.. beklemek çok zor,Allah hepimize sabır ve minik minik bebişler versin :)

tatlım belirtilerin neydi bizimle paylaşırsan seviniriz...

biz 3 aydır korunmuyorduk.Çok klasik olacak ama sol kasığımda batma vardı ve sürekli bir uyku halindeydim ayrıca aynı hastalanacakmışım gibi bir şişkinlik ve bel ağrım vardı.Fazla beklemeye gerek yok dedim ve kan testi yaptıdım ve mutlu haberle karşılaştım.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Henüz 3 aylık evliyim , hep korunduk gecen ay sadece bir kez korunmadık ve 6 gün geçti regl olamadım.Yalnız aşırı şişkinlik var aşırı sinir var göğüslerim patlıyacak gibi cok acıyorlar yani tüm regl belirtileri var ama ben henüz bebek istemiyorum test yapmak istemiyorum bu yüzden umarım regl olurum...Hem bu belirtiler olup hem hamile olabilir miyim kızlar yaa ?

Böyle güzel ve uğurlu bir topikin kaybolup gitmesine gönlüm razı olmadı:) Bende birşeyler yazayım dedim belki bende hamile kalırım..daha reglime 9 gün var inşallah 9 ay gelmez bidaha :)

tebrikler canım, hayırlısıyla inşallah isteyen herkes hamile kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…