slm.. ben ağustosta evlendim. çocuk düşünmüyoduk ve doğum kontrol hapı kullanıyodum. adetim bi hafta gecikince test yaptım ve pozitif çıktı. ertesi gün adet oldum ve 3 gün sürdü. tekrar test yaptım ve yine pozitif çıktı. sizce gerçekten hamile olabilir miyim? kullandığım ilaçlar var ve çok korkuyorum..:18:
slm.. ben ağustosta evlendim. çocuk düşünmüyoduk ve doğum kontrol hapı kullanıyodum. adetim bi hafta gecikince test yaptım ve pozitif çıktı. ertesi gün adet oldum ve 3 gün sürdü. tekrar test yaptım ve yine pozitif çıktı. sizce gerçekten hamile olabilir miyim? kullandığım ilaçlar var ve çok korkuyorum..:18:
valla çok sevindim canım allah hayırlsını nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu gelsin inş..
çok teşekkür ederim canım.Allah isteyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
tebrikler canım hamilesin Allah kucağıada almayı nasip eder inşallah...
Aminnn çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallah.
hoşgeldinnnnnnnnnn
hoşbulduk... ya ben kendime kızıyordum sabırsızım diye ama burada herhalde herkes benim gibi.. umarım çok beklemeyiz...
tatlım belirtilerin neydi bizimle paylaşırsan seviniriz...
biz 3 aydır korunmuyorduk.Çok klasik olacak ama sol kasığımda batma vardı ve sürekli bir uyku halindeydim ayrıca aynı hastalanacakmışım gibi bir şişkinlik ve bel ağrım vardı.Fazla beklemeye gerek yok dedim ve kan testi yaptıdım ve mutlu haberle karşılaştım.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?