Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

benim bugün adet günüm kızlar geceden başlardı ama daha olmadım bekliyorum hayırlısı burdan yazarım hamile kalırsam bu topik banada uğurlu geldi hamileyim diye inşallah gelir bebeğim belirtim yok ama sürpriz olur belki

merhaba kızlar. bastan sona kadar okudun yazılanları hamıleyım dıyenlerı okuyunca cok mutlu oldum. ALLAH inş hepimizin kucagına bebişlerimizi vericek. ben klomen tedavısı gordum 1 hafta sonra doktorum kan testı ıstedı negatıf cıktı. sımdı farlutal kullandım adetım gelmesını beklıyorum 5 gun oldu hıc bısey yok. anlamadım. acaba dıyorum hamıle kalmıs olabılırmıyım. goguslerım ucu cok acıyor. ve kasılmalar oluyor sol kasıgımda. psikolojıkte olabılır:) neyse ıns bızlere ugur getırı bu topık inş. ALLAHım dualarımızı karsılıksız bırakma...

belli olmaz geç döllenme gibi bir durum olabilir tekrar bi kantesti yaptır hadi inşallah hayırlı haber verirsin çok var çünkü adet söktürücü kullanıp daha sonra pozitifi görenler inşallah gelir bebeğin sürpriz olur sana

bende 3 hafta bekledim duzgun adetim vardi yasgunumde test yaptim ve cifte mutluluk yasadim pozitif 7 haftalik hamileyim

allah butun isteyenlere nasip etsin

ay burası herkese uğurlu gelmiş umarım banada gelir adetim 4 gün gecti göğsüm agrıyo şiş kasıklarımda şişlik ve agrı var ara ara bakalım kısmet

günaydın kızlar daha öncede yazmışdım buraya , inşallah banada uğur getirir diye , 4 aralıktı regli günüm ama hala olmadım, kasıklarımda ara arabatmalar ağrılar oluyor ama onun dışında hiç bir belirti yok , göğüsünde ne şişlik ne sızı yok , önceki aylarda çok şişer ve sızlardı ama hiçbir şey yok , bide reglime birkaç gün kala ve geçtikden sonra akıntım oldu ama kıvamlı bir akıntı idi , su gibi değildi yani , ilk defa bu şekilde oldu nedir anlayamadım , hayırlısı bakalım korkuyorum test yapmaktan , daha öncede 9 kadar geçikmem olduğundan doalyı bekliyorum ama içinde içimi yiyor , inşallah uğurlu gelmişdir bu topik , lütfen allahım lütfen bu sefer olsunnn:119:

şu uğurlu topiğe bende yazayım adetim geçeli 3 gün oldu inşallah uğurlu gelir inşallah 2 senedir bekliyorum

ben olsam dayanamam valla git yap bence negatifsede negatif napalım düşünüpte delirmekten iyidir ama ya pozitifseee

adet günü geçmeden hamile kalınıp kalınmadığını gösteren belirtiler oluyor mu acaba? gebelik testleri ne kadar süre içinde yapılırsa sonuç alınanilir? biraz aceleci oluyo belki ama denerken sabırsızlanıyor insan.

ben olsam dayanamam valla git yap bence negatifsede negatif napalım düşünüpte delirmekten iyidir ama ya pozitifseee

evet ya bence de yap yap yap:) ben de çok tereddüt ettim yapsam mı yapmasam mı test alsam mı almasam mı diye, sonra almaya cesaret ettim ama yapmaya cesaret edemedim, sonra onu da başardım ve pozitif çıktı sonuç, belki senin için de böyledir:) değilse de dünyanın sonu mu canım ya :)

ay şu uğurlu topiğe bir de ben yazayım dedim :) benim adetime daha 10 gün var ama eğer güzel bi haber alırsam mutlaka yazarım.Allah hepimize istediği bebeğe sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin.Amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…