Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

canım bazen evdeki testler yanıltabiliyor inş. kanda çıkar hayırlısyla sıkma canını :)

buraya herkes yazmış uğurlu demiş bende yazayım bu ay banada uğurlu gelsin inşallah 28 kasım beklenmeyen tarihim belirtim yok sadece göğüslerim yumurtlamadan itibaren şiş ama o benim her ay olan durumum diye belirtiden saymıyorum inşallah allah isteyen herkese bir an önce versin meleklerini

kızlar merhaba
yazdıklarınızı okudukça okadar heveslendim mutlıu oldumki hamiş haberlerini okudukça ,bende 1,5 yıldan beri istiyorum , tedavi falan derken olmadı bende bıraktım tedavi olmayı , kendi çabalarımızla bişeyler yapmaya çalışıyoruz , inşallah banada uğurlu gelir topik , hamişler bizim içinde dua edin olurmu

merhaba kekecb inşallah gelir bebeğin seni fazla bekletmeden bede dha önce 6 ay uğraştım ama bilgim yoktu fazla iltihap vs olmadı sonra ara verdik şimdi tekrar bi 6 ay oluyo çalışmalara başlayalı bir stres bir takıntı olmuyo olmuyo diye inşallah kısa zamanda hamile kalırız bende bu topiği okudum hamişleri görünce çok mutlu oldum ve uğuruna inanılmış bende inandım ve yazdım inşallah uğurlu gelir bebek isteyen herkese

Aaaa uğurlu başlık mı süpermişşş,umarım bana da şans getirir.İsteyen herkes en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebiş sahibi olur inşallah

bende pko var , biraz sorunlu yani ,allahdan ümit kesilmez , kendiliğinden olucak gibi gelmiyor ama bu işler hiç belli olmuyormuş bunu öğrendim , inşallah seninde uzun sürmez sırayla hepimiz güzel haberler alırız , yeni yılda isteyen herkez hamiş kalır inşallah:84:

herkes hamiş olmak istiyor allah inşallah fazla bekletmez arkadaşlar istemeyenlerden alıp isteyenlere verir herkes en kısa zamnda inşllah hamileyim haberlerini verir burdan benimde son 4 gün hiç belirtim yok hayırlısı bekliyorum inşallah belirtisiz gelir sürpriz olur

buraya fazla giren yok herhalde nerdesiniz arkadaşlar son 2 gün kaldı benim hala belirtim yok inşallah gelir bebeğim belirtisizde olsa sürpriz yapar bana

bende kan verdim geldim hadi hayırlısı bakalım inş.4 yıl sonra pozitifi görürüm dua edin kızlar bana

inşallah gelmiştir bebeğin allah hayırlısıyla bütün iateyenlere versin benimde 1 gün kaldı adetime ve belirtim yok o yüzden umudumda yok ama regl belirtimde yok hakkımızda hayırlısı

ben önceki sayfaya 28 kasım yazmışım yanlışlıkla adetten sonra 28.gün yani ayın 30 u oluyo yanlış aktarmışım arkadaşlar keşke 28 i olmuş olsaydıda günüm geçmiş olsaydı şimdi ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…