kizlar dayanamadim bu sabah bir test daha yaptim ikinci cizgi silik cikti bi bakin lütfen...
canım senin belirtilerin nelerdi? İlaç faln kullandın mı
canım senin belirtilerin nelerdi? İlaç faln kullandın mı
soruyu kendi üzerime aliniyorum.belirtilerim aslinda yok diyebilirim.sadece yumurtlama zamani civari 3 günlük bi kanamam oldu böyle kahve kirmizi sari karmakarisik bir renk.tam 10gün sonra lekelenmem oldu oda kahve pembe kirmizi bisey cok hafif ama ic camasirimi kirletti kesildi.orda anlamistim biseyler oldugunu1 hafta sonra. sabahlari mide eksimesi,sabah kalktigimda müthis bir agiz kurulugu,siskinligim basladi ve yorgunlugum durdugum yerde uyukladigim disinda hicbir belirtim olmadi.halada öyle ne kasigimda agri var ne gögüslerimde hic bisey olmadi yeni yeni gögüslerim dolgunlasir gibi oluyor syk idrara cikiyorum ama adet öncesi gibi degiller gögüslerim.adetten 1 hafta önce kadar resmem atombombasi oluyorlardi elleyemiyordum bile acidan ama bu ay hic bisey yok acimiyor bile yani hic belirtim yok diyebilirim.mide bulantisi kusma gögüste hassasiyet kasik agrisi hic biri yok dedikleri belirtilerin hic biri yok:)))
kizlar böyle yazmisim 11 kasim gecti ben hala adet olmadim.insallah topik banada ugurlu gelir.11 kasimda test yaptim negatif cikti.1 hafta daha beklemek istiyorum dayanabilirsem.Gamzelikiz seni tebrik ederim 7.hamile kim olacak demissin sen olmussun bak gercekten ugurlu topik demekki.Allah sagsaglim kuagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina.belirtilerin neler???
gözün aydın canım bence 8. hamile sensin9.kim olacak acaba ???:79::79::79::79::79:
tesekkür ederim insallah öyledir..
hayir maalesef hamile degilmisim.resmini cektigimin yani kkya yükledigim test yanlis cikti...ondan sonra tam 4 tane daha test yaptim negatif cikti..ama hala adet olmadim.cok üzgünüm...ama yapacak bisey yok hayirlisi degilmis demekki ne yapalim...
merhaba çok merak ettim kan tahlili yaptırdın mı acaba
merhaba çok merak ettim kan tahlili yaptırdın mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?