Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

tesekkür ederim hanimlar cevaplariniz icin yarin tekrar bir test yapacagim.gerci ben 3 senedir test yapiyorum ilk defa pozitif ciktiya inanamiyorum acaba böylemi olmasi gerekiyor diye:)))))hanimlar bir sorum olacak doktorumu nezaman aramaliyim hemenmi yoksa 1 2 test daha yaptiktan sonrami ne dersiniz?????

canım senin belirtilerin nelerdi? İlaç faln kullandın mı

soruyu kendi üzerime aliniyorum.belirtilerim aslinda yok diyebilirim.sadece yumurtlama zamani civari 3 günlük bi kanamam oldu böyle kahve kirmizi sari karmakarisik bir renk.tam 10gün sonra lekelenmem oldu oda kahve pembe kirmizi bisey cok hafif ama ic camasirimi kirletti kesildi.orda anlamistim biseyler oldugunu1 hafta sonra. sabahlari mide eksimesi,sabah kalktigimda müthis bir agiz kurulugu,siskinligim basladi ve yorgunlugum durdugum yerde uyukladigim disinda hicbir belirtim olmadi.halada öyle ne kasigimda agri var ne gögüslerimde hic bisey olmadi yeni yeni gögüslerim dolgunlasir gibi oluyor syk idrara cikiyorum ama adet öncesi gibi degiller gögüslerim.adetten 1 hafta önce kadar resmem atombombasi oluyorlardi elleyemiyordum bile acidan ama bu ay hic bisey yok acimiyor bile yani hic belirtim yok diyebilirim.mide bulantisi kusma gögüste hassasiyet kasik agrisi hic biri yok dedikleri belirtilerin hic biri yok:)))

Anladım canım benimde normal adetime bir hafta var kahve pembe beyaz çok garip lekelenme tarzı kanama bşalama belirtileri var o nedenle merak ettim...

bendede adet tarihimden 1 hafta önce olmustu o lekelenme??insallah hamilesindir canim.benim lekelenme ilk defa basima geldigi icin hemen hamileligi düsündüm baska bisey olamazdi.enfeksiyon falan hic aklima bile getirmedim cünki agrim yoktu.bakalim bu testg sonucu dogruysa insallah hamileyim.insallah sende hamilesindir...

gözün aydın canım bence 8. hamile sensin 9.kim olacak acaba ???:79::79::79::79::79:

merhaba herkese ben yeniyim... madem uğurlu bende katılayım:)))... 22 kasımı bekliyorum daha çok var ama çok merak ediyorum..hayırlısı inşallah

merhaba kızlar bu topik cidden uğurlu galiba bende hamile kalmak istiyorum 1 yıllık evliyim hamile kaldım sonra 2 aylıkken karnımda öldü şimdi tekrar istiyorum ama 3 aydır olmuyo zaten 4 ay istemedik şimdide olmuyo bu ay bana hamile gibi geldim ama bu sabah yaptım test negatif nolur banada dua edin kıslar

hayir maalesef hamile degilmisim.resmini cektigimin yani kkya yükledigim test yanlis cikti...ondan sonra tam 4 tane daha test yaptim negatif cikti..ama hala adet olmadim.cok üzgünüm...ama yapacak bisey yok hayirlisi degilmis demekki ne yapalim...

Kzılar bende adet olmadım 3 gun gectııı teste tam cızgımı cıkar sılıkmı cıkar uff meraktan olcem ya ufff sabah olsada kan tahlılı yaptırsam barı

merhaba çok merak ettim kan tahlili yaptırdın mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…