kızlarr kan sonucumu aldık ve hamileyimm..değerimm 118.16 cıktı...
yirimm ben seni ayşemmm..kız senin uğurlu topik valla ciddi ciddi işe yarıyo..heyooooo hatcemm hamişşşş
test sonucunu git o doktorun gözüne sok canım
hayırlı olsun bu arada
Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
bize de versin inşallah
yirimm ben seni ayşemmm..kız senin uğurlu topik valla ciddi ciddi işe yarıyo..
[/B]
yirimm ben seni ayşemmm..kız senin uğurlu topik valla ciddi ciddi işe yarıyo..
..[/B]
burası uğurlu topikse ben de yazayım bari de bana da uğur getirsin, inşallah bu ay bebikim gelir, inşallah isteyen herkese nasip olur
kızlarr kan sonucumu aldık ve hamileyimm..değerimm 118.16 cıktı...
TEBRİKLER GAMZELİ KIZ..DARISI BAŞIMIZA
sağoll canım teşekkürlerr...allahım inş. Tez zamanda sizlerede nasip etsin..
bende 26 kasımı bekliyorum umarım dediğiniz gibi bu topik uğurlu gelir hepimize ve banada,allah dualarımızı kabul eder inş,herkezin umut ettiği göbişinde olsun kucakları nur dolsun inş.....
belki banada ugurlu gelir.Benim son adet tarihim 9 ekimdi 23 24 25 ekim tekrar kanama diyemem ama kahve kirmizi pembe karisimi yogun bir akintim oldu sonra kesildi.ve bugün yine ayni sekilde kahverengi akintim oldu.bakalim yarinda olacakmi.ne oldugunu bilmiyorum ilk defa basima böyle bisey geliyor.adetimi 11 kasim gibi bekliyorum normalde gögüslerim siserdi 1 hafta önce ama bu sefer öyle bir durum yok yani hic bir belirti yok kafamda rahattti bu ay düsünmedim pek ama bu akintilar beni biraz strese sokmadi desem yalan olur.bu sekilde hamile oldugunu ögrenen varmi.daha dogurusu ilk belirtileri böyle olmus olan...Allah hakkimizda en hayirlisi neyse onu versin en hayirli zamanda en hayirlisni versin.Kiz olsun Erkek olsun eli yüzü düzgün olsun insallah.AMIN..Hamile arkadaslari TEBRIK EDIYORUM insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz.Sag saglim kucagiiniza alirsiniz,DARISI isteyen HERKESIN basina...
kizlar dayanamadim bu sabah bir test daha yaptim ikinci cizgi silik cikti bi bakin lütfen...
kizlar dayanamadim bu sabah bir test daha yaptim ikinci cizgi silik cikti bi bakin lütfen...
kizlar böyle yazmisim 11 kasim gecti ben hala adet olmadim.insallah topik banada ugurlu gelir.11 kasimda test yaptim negatif cikti.1 hafta daha beklemek istiyorum dayanabilirsem.Gamzelikiz seni tebrik ederim 7.hamile kim olacak demissin sen olmussun bak gercekten ugurlu topik demekki.Allah sagsaglim kuagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina.belirtilerin neler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?