Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

heyooooo hatcemm hamişşşş
yirimm ben seni ayşemmm..kız senin uğurlu topik valla ciddi ciddi işe yarıyo..
test sonucunu git o doktorun gözüne sok canım
hayırlı olsun bu arada
Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
bize de versin inşallah

valla bugün gördüm ama hiç görmemezlikten geldim...
inşallah canımmm aminn..
allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canım en kısa zamanda..

Topik,yarım kalmış bir tüp bebek tedaviliyede uğurlu gelirmi acaba
Şaka bir yana isteyen,bekleyen benim gibi umutsuzluğa gömülen herkese Rabbim nasip etsin ve tüm hamişleride nazarlardan korusun

burası uğurlu topikse ben de yazayım bari de bana da uğur getirsin, inşallah bu ay bebikim gelir, inşallah isteyen herkese nasip olur

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çatlama günü gelmek bilmedi yaaa ne tesadüftirki arefe yada bayram günü ne denk geliyor biraz yorucu bi bayram olcak yani neyse ayın sonundada 2.ci bayram olur

bende 26 kasımı bekliyorum umarım dediğiniz gibi bu topik uğurlu gelir hepimize ve banada,allah dualarımızı kabul eder inş,herkezin umut ettiği göbişinde olsun kucakları nur dolsun inş.....

MErhaba,
bende senin gibi 26 kasım ı bekliyorum.. inşallah burası hepimize uğr getirir.. hayırlı haberler alırız.. zaman hele bu ay durdu sanki geçmek bilmedi.. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah..

kizlar böyle yazmisim 11 kasim gecti ben hala adet olmadim.insallah topik banada ugurlu gelir.11 kasimda test yaptim negatif cikti.1 hafta daha beklemek istiyorum dayanabilirsem.Gamzelikiz seni tebrik ederim 7.hamile kim olacak demissin sen olmussun bak gercekten ugurlu topik demekki.Allah sagsaglim kuagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlerin basina.belirtilerin neler???

kizlar dayanamadim bu sabah bir test daha yaptim ikinci cizgi silik cikti bi bakin lütfen...

Eklentiler

• $IMGP2389.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMGP2391.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMGP2396.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 59
kizlar dayanamadim bu sabah bir test daha yaptim ikinci cizgi silik cikti bi bakin lütfen...

Ben çizgiyi çok net gördüm canım. Bence hamilesin ama yine de başka bir marka ile de bir daha bakmanı öneririm. Bazen bu testlerde hata olabiliyor ya da imkanın varsa en iyisi kan testi yaptır kesin sonucu alırsın. Eğer testte bir hata yoksa çizgi bariz çıkmış yani hamilesin

slm benım cızgılerde boyle cıkmıştııııı oglum dogdu suanda 5.ayımız bıtecekkk hamılesın buyuk bı ıhtımal hastaneye gıt kandan baksınlar dıger cızgı hafıf cıkıyooor

canım ben hasata olmadım 10 gun gectı test yaptım negatıf cıktı 14-15gun sonra yaptım aynı cizgıler senınkı gıbı cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…