• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:64::64:
uğurlu topiğin 6. hamişide geldi.:emir_bebek:.bakalım 7. kim olcak..:28:

slm canımmmmm hayırlı sabahlar şansa bak burda karşılaştık nasılsın,inş 7.ciside sen olursun cnm benim günüme daha çoooook var.ve ben buaydan ümitsizim çünkü bayramda şehir dışında olucam artık kısmet.buayda daha 1kere çalıştık oda adet bittiğinde.hayırlısı bakalım.

slm canımmmmm hayırlı sabahlar şansa bak burda karşılaştık nasılsın,inş 7.ciside sen olursun cnm benim günüme daha çoooook var.ve ben buaydan ümitsizim çünkü bayramda şehir dışında olucam artık kısmet.buayda daha 1kere çalıştık oda adet bittiğinde.hayırlısı bakalım.

selam hayatım sanada hayırlı sabahlar olsun inş..
canım evet benm olma ihtimelin var cünkü 4 gündür test yapıyorum ve hap pozitif..
ama koyu kahve akıntım olduğu için dün dr. gittim ve bana hamile değilsin dedi..burası kücük olduğu için kanda bakılmıyo ultrasona soktu ve hamile değilsin ama ben yine test yaptım pozitif cıkıyo..
bakalım yarın gidicem kan testi yaptırmaya..
kanda baktırmayınca söylemek istedim..bakalım artık hayırlısı..
allahım inş. sanada nasip etsin..ama ümitsiz olma allahtan umut kesilmez...hem bol bol çalış bu işin sırrı bol çalışmaktan geiyo..ben öyle yapmıştım..

amin cnmmm amin duaların çok güzel allah razı olsun darısı bizlerin başına inş,çoooooook da tebriklere boğuyorum seni rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,kan testi yaptırıpta kaç haftalıkmış diye kesinleştiricekmisin ?

evet cnm ama kan testini bayramdan sonra yaptırayım diyorum

bende henüz adetime 9 gün varken dayanamayıp test yaptım ve tabiki negatif çıktı...
bu bizim 3.denememiz olmasına rağmen "acaba?" sorusu aklımdan çıkmıyor.
ilişki sonrası 2 gün şeffaf ve uzayan akıntı ve o günden beri devam eden yumurtalıklarımda zaman zaman batma iğnelenme hissi var, iki gündür de sanki dengem bozulmuş gibi anlık baş dönmeleri yaşıyorum tansiyonum normalden düşük. akıntı beyaza döndü ve devam ediyor başka bir belirti yok :(
adetimi 17 si gibi bekliyorum ama bayram izni için şehir dışında olacağımızdan nasıl kan testi yaptırıcam bilmiyorum ayın 11 i 9.yıldönümümüz o güne yetişse ne olur sanki , ya da bu saatte beni uyutmuyan bu şüphe gerçek olsa, en azından rüyamda bir ışık görsem...
9 yıl korunduk asla anne olmayı düşünmeyen ben şimdi ne haldeyim?

denizyagmur, bunlar o kadar insani, o kadar saf, temiz duygular ki her kadının tatması gerekiyor bence. Daha öncesinde hazır olmadığın için böyle bir şey düşünmedin belki de... Şimdi demek ki hazırsın. Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın. Bizlere, anne olma mutluluğunu yaşatsın. Sağlıklı, mutlu bebekler nasip etsin hepimize... Ben de bayramda şehir dışında olacağım ve sanırım pozitif ya da negatif haberi, bayramda alacağım. İnşallah pozitif olur da çift çizgiyi görürürz ve bu mutlu haber bize ikinci bayramı yaşatır.

:emir_bebek: sanırım bende hamileyimm bugün adetimin 3. günü olmadım daha ve sabah ilk idrarımla test yaptım daha idrarı damlatır damlatmaz yayılmaya başladığında 2. çizgi belli oldu arkadaşlar 1 dakika sonra bi baktım 2. çizgi koyu kıpkırmızı bi renk oldu çok mutluyum sanırım bu topikte bana uğurlu geldi...yüce rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın herkeze sağlık birer bebek nasip etsin içinde de bana hamilelerimizi de hayırlı doğumlar nasip etsin:49:

Serap bugünki mutluluğumsun. İnan çok sevindim senin için. Lütfen bize dua et. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla, mutlulukla hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alalım.

canım evet benm olma ihtimelin var cünkü 4 gündür test yapıyorum ve hap pozitif..
ama koyu kahve akıntım olduğu için dün dr. gittim ve bana hamile değilsin dedi..burası kücük olduğu için kanda bakılmıyo ultrasona soktu ve hamile değilsin ama ben yine test yaptım pozitif cıkıyo..
allahım inş. sanada nasip etsin..ama ümitsiz olma allahtan umut kesilmez...hem bol bol çalış bu işin sırrı bol çalışmaktan geiyo..ben öyle yapmıştım..

allah halla neden böyle oldu acaba cnm belki geç döllenme filanmı olduki ondan gözükmedi inş kan testinde çıkar cnm ve hamilesindir rabbim gönlüne göre versin inş,mutlu haberi sendende alalım.

allah halla neden böyle oldu acaba cnm belki geç döllenme filanmı olduki ondan gözükmedi inş kan testinde çıkar cnm ve hamilesindir rabbim gönlüne göre versin inş,mutlu haberi sendende alalım.

inşallah canım allah razı olsun...cok sağol..heber veririm mutlaka..

Adetini ne kadar geçti canım? Beta hcg 1500 civarına çıkmadan kese görünmez ki bazı insanlarda daha da fazla olması gerekiyor. Eger daha hormon o seviyeye gelmediyse ultrasonla bir şey görünmez. Farklı markalarla test yap eger hepsi pozitifse kesin hamilesindir :71:

sabah sadece kasık ağrısıyla uyandım her an adet olacakmışım gibiydi, diğer belirtilerden eser yok şuan ama zaten ara ara sinyal veriyor. adetime 8 gün kaldı beklemek çok sinir bozucu!!!

:emir_bebek: sanırım bende hamileyimm bugün adetimin 3. günü olmadım daha ve sabah ilk idrarımla test yaptım daha idrarı damlatır damlatmaz yayılmaya başladığında 2. çizgi belli oldu arkadaşlar 1 dakika sonra bi baktım 2. çizgi koyu kıpkırmızı bi renk oldu çok mutluyum sanırım bu topikte bana uğurlu geldi...yüce rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın herkeze sağlık birer bebek nasip etsin içinde de bana hamilelerimizi de hayırlı doğumlar nasip etsin:49:

bence hamilesin canim bende öyle olmustu, adetim 5 gün falan gecikmisti ve test yaptim, kipkirmizi bir cizgi cikti ortaya...su an hamileyim 7 haftalik oldu....Allah herkesin gönlüne göre versin, bu topikte sana ugurlu geldi ne güzel....

Adetini ne kadar geçti canım? Beta hcg 1500 civarına çıkmadan kese görünmez ki bazı insanlarda daha da fazla olması gerekiyor. Eger daha hormon o seviyeye gelmediyse ultrasonla bir şey görünmez. Farklı markalarla test yap eger hepsi pozitifse kesin hamilesindir :71:

canım günüm dündü ve iki gün öncesinden test yaptım pozitifti ve iki ayrı testte denemdim yine var lekenmelerim olduğu için dr. gittim ilaç versin diye o aptalda ultrasona soktu hamile değilsin adet olacaksın dedi..ama daha kan testi yaptırmadım burası kücük bir yer kanda test yapılmıyo..yarın gidicem yaptırmaya..dr. sinirimden dün başka bir test daha aldım ve oda pozitif cıktı...yani dr. cıvıttı sanırım birde diyoki birdaha böyle günün gecmeden test yapma sonra böyle üzülürsün diyo gıcıkkk....
işte testim..

canım günüm dündü ve iki gün öncesinden test yaptım pozitifti ve iki ayrı testte denemdim yine var lekenmelerim olduğu için dr. gittim ilaç versin diye o aptalda ultrasona soktu hamile değilsin adet olacaksın dedi..ama daha kan testi yaptırmadım burası kücük bir yer kanda test yapılmıyo..yarın gidicem yaptırmaya..dr. sinirimden dün başka bir test daha aldım ve oda pozitif cıktı...yani dr. cıvıttı sanırım birde diyoki birdaha böyle günün gecmeden test yapma sonra böyle üzülürsün diyo gıcıkkk....
işte testim..

Bence sen hamilesin canım, bu kadar kısa zamanda kesenin olmaması çok normal. Adet günün kandaki ortalama beta hcg degeri 100'dur. 2 günde bir katlayarak gitse adetini 5 gün gece 1500'ün üzerine çıkar ki kese ancak o zaman görünür. Hatta geç döllenme ise bu süre çok daha fazla uzayabilir. Test bozuk bile olsa ikincisi de mi bozuktu.

Ben şimdiden sana saglikli bir gebelik diliyorum ve Allah hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin :nazar:

Bence sen hamilesin canım, bu kadar kısa zamanda kesenin olmaması çok normal. Adet günün kandaki ortalama beta hcg degeri 100'dur. 2 günde bir katlayarak gitse adetini 5 gün gece 1500'ün üzerine çıkar ki kese ancak o zaman görünür. Hatta geç döllenme ise bu süre çok daha fazla uzayabilir. Test bozuk bile olsa ikincisi de mi bozuktu.

Ben şimdiden sana saglikli bir gebelik diliyorum ve Allah hayirlisiyla kucagina almayı nasip etsin :nazar:

canım şimdiye kadar nerdeyse 5 test yaptım hepsindede cıktı..
.bende zannetmiyorum bu haftalarda gözükeceğini..yarın inşallah allahım izin verirse kandada cıkarsa o dr. gidip gözüne sokacağım testi..
canım cok teşekkür ederimm allahım bütün isteyenlere nasip etsin..inşallah rabbim kucağıma alamyı nasip etsin...:25: aminnnnnnnn...

Son düzenleme:
canım şimdiye kadar nerdeyse 5 test yaptım hepsindede cıktı..
.bende zannetmiyorum bu haftalarda gözükeceğini..yarın inşallah allahım izin verirse kandada cıkarsa o dr. gidip gözüne sokacağım testi..
canım cok teşekkür ederimm allahım bütün isteyenlere nasip etsin..inşallah rabbim kucağıma alamyı nasip etsin...:25: aminnnnnnnn...

5 testin hepsi de yanlış olamaz canım bu pek olası değil ve çizgi çok net görünüyor. Sen şimdiden hamileliğinin tadını çıkartmaya başla :32:

işte testim..

gamzelimmmmmmmmmmm canım sen hamilesin yaaaaaa ay çok sevindim canım rabbim hayırlısını versin inş,gözün aydın çoook sevindim sağlıkla hayırlı gebelik geçirirsin inş...:48::48::48:

5 testin hepsi de yanlış olamaz canım bu pek olası değil ve çizgi çok net görünüyor. Sen şimdiden hamileliğinin tadını çıkartmaya başla :32:

bencede durum pozitif görünüyor:) daha ne kadar net çıkabilir ki:)
bu arada benim hafiften bulantılarım başladı tansiyonum çok düşük değil ama baş dönmesi de var arada, sanırım mide bulantısıyla beraber birbirini tetikliyor.adet benzeri kasık ağrısı( ara sıra) var. yumurtalıklarımdaki iğnelenme ve batma hissi azalmasına rağmen devam ediyor. adetime hala 8 gün var.... neler oluyooo???

Cookkkk sevindim :52:

Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et canım hamilelerin duası kabul olur...

cokk sağoll canım teşekkür ederim...aminn inşallahh canım..
etmezmiyim canımm önceden benimle birlikte bütün arkadaşlarıma diyodum..inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin cok beklemeden..dualarımdasınız hepp..

Back