Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

ah canım ne güzelllll tebrikler! hayırlı olsun bebişin!!! bizede uğurlu gelirmi bu topik yaaaaaaaaaaaa bana da gelsinnnn bi bebiş artık:)))))))

bütün hamileleri tebrik ediyorummmm! Askısı canım seninde bebişin hayırlı olsunn!!! darısı bize artık:)

hakikaten ciddi herkeş hamile kalıyo allahım inş. bizlerede nasip etsin..tapiğe yamzaya başladığımdan bu yana 5 tane hamiş cıktı maşallahhhhhhhhh

merhaba arkadaslar
benımde adetıme 8 gun var.nasıl gecıcek zaman hıc bılmıyorum.sadece kasıgımda batma var.goguslerımde agrı yok hıc.gecen aylarda hep goguslerım acıyordu ılaclardan ama bu ay hıc acımadı.henuz belırtım yok sayılır.hamıle olabılır mıyım acaba?belırtısı olmadan hamıle kalan varmı?

yaklaşık 2 yıldır bebek sahibi olabilmek için çaba sarfediyorum.
en son bu aydan bahsedeyim size... bir kaç aşılamadan sonra artık bu ay tüp bebek deneyelim dedik ve iğnelere başladık. ancak yumurtalardan biri önde gitti ve diğerleri 12-13 mm iken o 19 mm oldu. ve hoca tedavimi iptal etti. şok oldum. zaten yeterince yıpratıcı bir süreçti ve boşuna oldu herşey. dünya başıma yıkıldı sanki...
aslında daha fazla ilaç vererek diğerlerini de büyütebilirdik fakat o zaman riskli durumlar ortaya çıkabilirdi dedi hoca. çok fazla yumurta büyüyebilirmiş ve bunun bi adı var... bişey sendromu diye... o yüzden tedaviyi durdurdu. bu 19 mm lik yumurta ya aşılama yapalım dedi.
22 ekimde aşılamam oldu. yumurtayı konrtol etti ve çatlamış dedi. ve bugün aşılamamın 13. günü...
son günler hiç geçmiyor diyebilirim... umutlanmak istemiyorum desemde insan yinede içten içe...
neyse aşılamadan beri göğüslerimde hafif şişlik ve ağrı var. sanki arada bıçak saplanıyor göğsüme...
belkide kullandığım yumurtlama ilaçları yüzünden bilemiyorum.
şimdi tüp bebekten dönme aşılamamın sonucu bekliyorum.

madem bu topik ugurlu bende yazayım istedim.ekimin 23 de 3 aşılamamı yaptırdım buayın 5de de belli olacak inşallah cuma günü bende size buradan hayırlı haberler veririm

madem bu topik ugurlu bende yazayım istedim.ekimin 23 de 3 aşılamamı yaptırdım buayın 5de de belli olacak inşallah cuma günü bende size buradan hayırlı haberler veririm

kızlarr rabbim hayırlısıyla hamiş kalmayı nasip etsin ikinizede ve bütün isteyenlere yanında tabikide bana...inşallah her ikinizdende hamileyimm diye haberler alalım...
uğurlu topiğimizden inş. cok hamiş haberleri alalım..

belki banada ugurlu gelir.Benim son adet tarihim 9 ekimdi 23 24 25 ekim tekrar kanama diyemem ama kahve kirmizi pembe karisimi yogun bir akintim oldu sonra kesildi.ve bugün yine ayni sekilde kahverengi akintim oldu.bakalim yarinda olacakmi.ne oldugunu bilmiyorum ilk defa basima böyle bisey geliyor.adetimi 11 kasim gibi bekliyorum normalde gögüslerim siserdi 1 hafta önce ama bu sefer öyle bir durum yok yani hic bir belirti yok kafamda rahattti bu ay düsünmedim pek ama bu akintilar beni biraz strese sokmadi desem yalan olur.bu sekilde hamile oldugunu ögrenen varmi.daha dogurusu ilk belirtileri böyle olmus olan...Allah hakkimizda en hayirlisi neyse onu versin en hayirli zamanda en hayirlisni versin.Kiz olsun Erkek olsun eli yüzü düzgün olsun insallah.AMIN..Hamile arkadaslari TEBRIK EDIYORUM insallah rahat bir hamilelik gecirirsiniz.Sag saglim kucagiiniza alirsiniz,DARISI isteyen HERKESIN basina...

burası uğurlu geliyor demek. Valla biz aralıka atmıştık haziran temmuz denedik tutmadı neyse 35 günde bir regli oluorum ama bugün olmadım. Aslında eşim geri çekme yöntemiyle korunuyor ve olmayacağından çok emin.. Hala beklemedeyim.. Göğüslerimde birşey yok ama sık acıkıyorum ve çok uyuyorum başkada birşey yok biraz da fazla tuvalete çıkıyordum ama akıntı yok hiç bu da regli olacağımı düşündürüyor ama genelde regli olacağım zaman burnumda hep sivilce çıkar çıkmadı sol kasığımda sancı var ümitlenmek istemiyorum ama yarın test yapsam çıkar mı ki..

Merhabalar. Ben de bu ay Progestan kullanmaya başladım. Dr'um adetimden sonra 17.gün içmeye başlamamı söyledi. 10 gün boyunca içicem. Bugün 17.günüm. İlacı içmeye başladım. İnşallah bir faydası olur. Allah herkese en hayırlısı nasip etsin. Bu topikte bebek haberleri paylaşanlar çok olsun inşallah.

mademuğurlu geliyor bende yazayım :)) benimde reglim bittikten ,5 hfta sonra 3,5 gün süren bazen gelen bazen gelmeyen arada yoğunlaşıp kaybolan kanamam oldu. yerleşme diye umut ediyorum. normal regli tarihim 12 kasım bekliyorummmmmmmmmm :)

insallah hamilesindir bende 11 kasimi bekliyorum bakalim ne cikacak.insallah hayirlisi olur

uğurlu topiğe bende yazayım.. 30 kasım olmak istemediğim adet tarihim. 2011 yılına anne olarak girmek istiyorum şuan için tek hayalim bu.. herkese bol şan

bende 26 kasımı bekliyorum umarım dediğiniz gibi bu topik uğurlu gelir hepimize ve banada,allah dualarımızı kabul eder inş,herkezin umut ettiği göbişinde olsun kucakları nur dolsun inş.....

bende henüz adetime 9 gün varken dayanamayıp test yaptım ve tabiki negatif çıktı...
bu bizim 3.denememiz olmasına rağmen "acaba?" sorusu aklımdan çıkmıyor.
ilişki sonrası 2 gün şeffaf ve uzayan akıntı ve o günden beri devam eden yumurtalıklarımda zaman zaman batma iğnelenme hissi var, iki gündür de sanki dengem bozulmuş gibi anlık baş dönmeleri yaşıyorum tansiyonum normalden düşük. akıntı beyaza döndü ve devam ediyor başka bir belirti yok
adetimi 17 si gibi bekliyorum ama bayram izni için şehir dışında olacağımızdan nasıl kan testi yaptırıcam bilmiyorum ayın 11 i 9.yıldönümümüz o güne yetişse ne olur sanki , ya da bu saatte beni uyutmuyan bu şüphe gerçek olsa, en azından rüyamda bir ışık görsem...
9 yıl korunduk asla anne olmayı düşünmeyen ben şimdi ne haldeyim?

sanırım bende hamileyimm bugün adetimin 3. günü olmadım daha ve sabah ilk idrarımla test yaptım daha idrarı damlatır damlatmaz yayılmaya başladığında 2. çizgi belli oldu arkadaşlar 1 dakika sonra bi baktım 2. çizgi koyu kıpkırmızı bi renk oldu çok mutluyum sanırım bu topikte bana uğurlu geldi...yüce rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın herkeze sağlık birer bebek nasip etsin içinde de bana hamilelerimizi de hayırlı doğumlar nasip etsin

tebrik ederim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
uğurlu topiğin 6. hamişide geldi..bakalım 7. kim olcak..

amin cnmmm amin duaların çok güzel allah razı olsun darısı bizlerin başına inş,çoooooook da tebriklere boğuyorum seni rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,kan testi yaptırıpta kaç haftalıkmış diye kesinleştiricekmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…