Hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta bu satırları yazmıştım size..
HAMİLEYİM BENNNN...
3 haftalık bebeğim var, Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah. bu topik banada uğurlu geldi çok mutluyumm...
yaklaşık 2 yıldır bebek sahibi olabilmek için çaba sarfediyorum.
en son bu aydan bahsedeyim size... bir kaç aşılamadan sonra artık bu ay tüp bebek deneyelim dedik ve iğnelere başladık. ancak yumurtalardan biri önde gitti ve diğerleri 12-13 mm iken o 19 mm oldu. ve hoca tedavimi iptal etti. şok oldum. zaten yeterince yıpratıcı bir süreçti ve boşuna oldu herşey. dünya başıma yıkıldı sanki...
aslında daha fazla ilaç vererek diğerlerini de büyütebilirdik fakat o zaman riskli durumlar ortaya çıkabilirdi dedi hoca. çok fazla yumurta büyüyebilirmiş ve bunun bi adı var... bişey sendromu diye... o yüzden tedaviyi durdurdu. bu 19 mm lik yumurta ya aşılama yapalım dedi.
22 ekimde aşılamam oldu. yumurtayı konrtol etti ve çatlamış dedi. ve bugün aşılamamın 13. günü...
son günler hiç geçmiyor diyebilirim... umutlanmak istemiyorum desemde insan yinede içten içe...
neyse aşılamadan beri göğüslerimde hafif şişlik ve ağrı var. sanki arada bıçak saplanıyor göğsüme...
belkide kullandığım yumurtlama ilaçları yüzünden bilemiyorum.
şimdi tüp bebekten dönme aşılamamın sonucu bekliyorum.
madem bu topik ugurlu bende yazayım istedim.ekimin 23 de 3 aşılamamı yaptırdım buayın 5de de belli olacak inşallah cuma günü bende size buradan hayırlı haberler veririm
mademuğurlu geliyor bende yazayım :)) benimde reglim bittikten ,5 hfta sonra 3,5 gün süren bazen gelen bazen gelmeyen arada yoğunlaşıp kaybolan kanamam oldu. yerleşme diye umut ediyorum. normal regli tarihim 12 kasım bekliyorummmmmmmmmm :)
sanırım bende hamileyimm bugün adetimin 3. günü olmadım daha ve sabah ilk idrarımla test yaptım daha idrarı damlatır damlatmaz yayılmaya başladığında 2. çizgi belli oldu arkadaşlar 1 dakika sonra bi baktım 2. çizgi koyu kıpkırmızı bi renk oldu çok mutluyum sanırım bu topikte bana uğurlu geldi...yüce rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın herkeze sağlık birer bebek nasip etsin içinde de bana hamilelerimizi de hayırlı doğumlar nasip etsin
sanırım bende hamileyimm bugün adetimin 3. günü olmadım daha ve sabah ilk idrarımla test yaptım daha idrarı damlatır damlatmaz yayılmaya başladığında 2. çizgi belli oldu arkadaşlar 1 dakika sonra bi baktım 2. çizgi koyu kıpkırmızı bi renk oldu çok mutluyum sanırım bu topikte bana uğurlu geldi...yüce rabbim isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın herkeze sağlık birer bebek nasip etsin içinde de bana hamilelerimizi de hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?