Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

selam kızlar bende yeni geldim ..10 aydır uğraşıyoruz hamile kalmak için 5 gün geçti reglim ama bişeyde hissetmiyorum inş bu topik bana da şans getirir :)

slm kızlar adetime dört beş gün var kahverengi lekelenme olmuş yerleşme kanaması nasıl olur acaba

merhaba arkadaşım, öncelikle Allah tüm anne olmak isteyenlere tez zamanda nasip eder İnşallah. Bendede kahverengi lekelenme oldu adet gününden 2 gün sonra gerisi gelmedi daha öncede olmuştu ama lekelenmeden 15 gün sonra da adet olmuştum şimdi 20 gün oldu hala adet olmadım uyku hali var karnım alt kısmı şiş ğöğüsler şiş midem hafif bulanıyor ne yapmam lazım acaba? test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar diye hamile olmayıda çok istiyorum İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder.

bende bekar halimle şimdiden yazayım ay herkez hamile bu topikte ne uğurluymuş yahu
ay ben de isterimmm

Sayfaları okudukça bu topiğin hayrına inanmamak münkün değil
Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar eczanede satılan o idrar talillerinden aldım.. sabah kalkar kalkmaz tahlili yaptım. negatif diye kenara attım.. çöpe atmadan son bi defa daha inceliyim dedim.. dikkatli inceleyince sanki "t" yazan yerde bi çizgi belirecek gibi duruo:S ya da ben kafamda kuruorum. yanii çok çok dikkatle inceleyince orda bişeyler var gibi :s acaba pozitif olabilir mi yoksa negatif olsa da her zaman böyle olur mu?? cevap yazın lütfen.. yarına kadar nasıl bekliycem bilmem...

baska bir test alip deniyecen, o zaman anlasilir...benim bildigim ilk 5 dakika icinde belli oluyor!!! Allah gönlüne göre versin

bi daha idrar tahlili falan yapmayı düşünmüyorum .. yarın sabah ilk işim hastaneye gidip kan tahlili vermek olacak...garanti sonucu o verecek ancak.. adet gecikmemin ilk günü yaptım hiçbirşey yoktu.. bugün 4. gündü.. diğeriyle kıyasladığımda fark var arada..bakalım herşey yarın belli olur zaten

merhaba arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı ama umarım hamileyimdir aslnıda idrar tahlillerine bende pek güvenmiyorum. bişey ormak isityorum kan tathilil yaptırmak için adetten geçikmesinin kaçıncı gününde olmak lazım acaba. gerçi forumu baştan okudum çoğu kişi dah agecikme olmadan bile yapırmış ve pozitif çıkmış beklememe gerek var varmı acaba. bide bu topic herkese uğurlu gelmiş işallah banda gelir ve burdan sizi haberdar ederim

Benim de 2 ay önce 40 günde olmamıştım adet. Çok heveslenmiştim. Tahlil negatif çıkmıştı. Bir ihtimal hamile olabilirim diye umutlanıyordum. Dr'a gittim. Kist olduğu için adetim gecikmiş. İlaç verdi, birkaç gün sonra adet oldum. O gün bugündür heveslenmekten korkuyorum. Adetim gecikse bile tahlile göre hareket etmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü heveslenip sonradan üzülmek çok kötü oluyor. Umutlarım bu sefer Kasım ayına... Allah en hayırlı zamanda herkese nasip etsin bu mutluluğu. Bakalım Mevlam görelim neyler. Neylerse güzel eyler...

bu arada ayın 8indede evliliğimizin 1. yıldönümü olucak. eşime en güzel hediyeyi bu haber le vermek istiyorum inşallah öyle olur

Hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta bu satırları yazmıştım size..
HAMİLEYİM BENNNN...
3 haftalık bebeğim var, Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah. bu topik banada uğurlu geldi çok mutluyumm...

ne güzel allah analı babalı büyütsün. inşallah allah hepimize nasip eder ... :) banada uğurlu gelir inşallah bu topic

inşallah banada uğurlu gelir yaa ilk test çift 2.test tek silik bile değil 7 sini bekliycem adet günüm çünkü(

Bugün doktordayim kizlar ve 6 haftalik hamileyim ben gördüm bebisimi ben Allah'in bir mucizesi yaaaa inannamiyorum halaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…