Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar adetime dört beş gün var kahverengi lekelenme olmuş yerleşme kanaması nasıl olur acaba
ben de hamileyim eheh 795.2 çıktı değerim :)
bende bekar halimle şimdiden yazayım ay herkez hamile bu topikte ne uğurluymuş yahu
ay ben de isterimmm
ay ilk önce evlen canim sonra istersin:)))
kızlar eczanede satılan o idrar talillerinden aldım.. sabah kalkar kalkmaz tahlili yaptım. negatif diye kenara attım.. çöpe atmadan son bi defa daha inceliyim dedim.. dikkatli inceleyince sanki "t" yazan yerde bi çizgi belirecek gibi duruo:S ya da ben kafamda kuruorum. yanii çok çok dikkatle inceleyince orda bişeyler var gibi :s acaba pozitif olabilir mi yoksa negatif olsa da her zaman böyle olur mu?? cevap yazın lütfen.. yarına kadar nasıl bekliycem bilmem...
merhaba arkadaşlar benimde adetime 2 gün kaldı ama umarım hamileyimdiraslnıda idrar tahlillerine bende pek güvenmiyorum. bişey ormak isityorum kan tathilil yaptırmak için adetten geçikmesinin kaçıncı gününde olmak lazım acaba. gerçi forumu baştan okudum çoğu kişi dah agecikme olmadan bile yapırmış ve pozitif çıkmış beklememe gerek var varmı acaba. bide bu topic herkese uğurlu gelmiş işallah banda gelir
ve burdan sizi haberdar ederim
![]()
Forumu okuyunca birden heycanlandım açıkçası, hamilemiyim acaba diyen daha sonra hamileyim diye yazmış ve bi uğur olduğuna inanılmış. Bende inanmak istiyorummmm..
Umarım banada uğur getirir çünkü 22 ekim de regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı 4 gün gecikti. Yinede umutlanmak istemiyorum ama 2 gün öncesine kadar göğüslerimde hiç belirti yoktu, şimdi biraz acı var kasıklarımda da arada bi adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor. HAMİLE OLABİLİRMİYİM ACABA... test yapmak istiyorum ama sabrediyorum daha erken mi sizcede..:2:
Hatırlarmısınız bilmiyorum geçen hafta bu satırları yazmıştım size..
HAMİLEYİM BENNNN...
3 haftalık bebeğim var, Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah. bu topik banada uğurlu geldi çok mutluyumm...![]()
![]()
![]()
![]()