• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohhh ohhhhh bizde bizedeeee :Saruboceq::Saruboceq:

ayşeeee hade degiştir topigin adınıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uğuru muğuru kaçar kız çarpılırz alimallahh :roflol::roflol: :roflol:

bende uzun zamandır forumu takip edenlerdenim . uğurlu topicden bende nasiplenim diye ilk defa yazıyorum :) adet günüme 1 hafta var bakalım neler olacak ? Allah hayırlısıyla kucaklarımızı bebişimizle doldursun AMİN :emir_bebek:

kıızlarr allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. allahım evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:.
bakalım topiğin uğuru daha kimlere nasip olacak..:lepi:

Forumu okuyunca birden heycanlandım açıkçası, hamilemiyim acaba diyen daha sonra hamileyim diye yazmış ve bi uğur olduğuna inanılmış. Bende inanmak istiyorummmm..
Umarım banada uğur getirir çünkü 22 ekim de regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı 4 gün gecikti. Yinede umutlanmak istemiyorum ama 2 gün öncesine kadar göğüslerimde hiç belirti yoktu, şimdi biraz acı var kasıklarımda da arada bi adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor. HAMİLE OLABİLİRMİYİM ACABA... test yapmak istiyorum ama sabrediyorum daha erken mi sizcede..:2:

Adet gecikmesi ilk belirti oluyor çoğu zaman ama idrarda pozitif olması kişiye göre değişiyor. kimi adetinden önce hamile olduğunu öğrenirken , kimide hamile olduğu halde adetinden 1 - 2 gün sonra bile negatif sonuç alabiliyor. çünkü beta hcg idrarda belli düzeye ulaşmadan test pozitif sonuç vermiyor. Ama senin 4 gün gecikmiş test yapmaya değer . umarım hayrılısıyla bebişin konmuştur göbişine

Forumu okuyunca birden heycanlandım açıkçası, hamilemiyim acaba diyen daha sonra hamileyim diye yazmış ve bi uğur olduğuna inanılmış. Bende inanmak istiyorummmm..
Umarım banada uğur getirir çünkü 22 ekim de regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı 4 gün gecikti. Yinede umutlanmak istemiyorum ama 2 gün öncesine kadar göğüslerimde hiç belirti yoktu, şimdi biraz acı var kasıklarımda da arada bi adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor. HAMİLE OLABİLİRMİYİM ACABA... test yapmak istiyorum ama sabrediyorum daha erken mi sizcede..:2:

kızzzz daha ne olsun allah aşkına 4 gün gecmiş yapsana test zaten varsada emin ol cıkar..:lepi::emir_bebek:
ben senin yarinde olsaydım şimdiye kac yapmıştım..delikafadulden
belirtilere cok takılma..:umursamaz:

Benimde adetime 4 gün var,ama test manyağı olduğum için daha bugünden idrar testi yaptım ve negatifi gördüm.Öyle kızıyorum ki kendime bu adet günü yaklaştıkça içimdeki sesi susturamıyorum ve gidip o testlerden alıp yapıorum sonrası birsürü hayal kırıklığı.
Topiğin uğuruna inanıp bende yazmak istedim daha 4 gün var,belkide negatif pozitife döner ne dersiniz...

ben 18 ila 22si arasi olurdum hep...pazar günü olmayinca test yaptim ve pozitif cikti, dün aksam baska bir test yaptim o da pozitif ciktidelikafadulden bence yapmalisin...bize de havber ver canim, insallah sanada ugur getirir burasi:):emir_bebek::Saruboceq:

Benimde adetime 4 gün var,ama test manyağı olduğum için daha bugünden idrar testi yaptım ve negatifi gördüm.Öyle kızıyorum ki kendime bu adet günü yaklaştıkça içimdeki sesi susturamıyorum ve gidip o testlerden alıp yapıorum sonrası birsürü hayal kırıklığı.
Topiğin uğuruna inanıp bende yazmak istedim daha 4 gün var,belkide negatif pozitife döner ne dersiniz...

insallah canim, bence 4 gün sonra falan yap testini eger adet görmezsen...sabirli olmak lazim bazena.s insallah ugurlu gelir sanada:teselli: insallah cift cizgiyi sende görürsün bu ay:nazar:

merhaba arkadaşlar.bi bilgisi olanlar lütfen cevap yazsın.1 senelik evliyim.Son üç ay klomen kullandım ve yumurta takibi yaptırdım .yumurtalar güzel gelişti ama hamilelik elde edilemedi.Bu ayın 11inde hsg çektirdim ve sonuç çok güzel çıktı.Doktorum bu ay yumurtalıklara müdahale etmeyelim belki kendiliğinden gelişir dedi.ayın 20si ve 21inde kasıkların çok ağırdı.ayın 22sinde afedersiniz beyaz sümükümsü bir sıvı geldi.20sinden bu yana gün aşırı ilişkiye girdim.7 ekimde adet görmüştüm.ayın 24ünden bu yana gögüslerim çok ağrıyo,şişti,batmalar oluyo,kasıklarım ağrıyo,özellikle bir iş yaptığım zaman daha çok ağrıyo.Bunlar adet belirtiside olabilir ama erken değil mi?adete 13 14 gün kala olur mu bu belirtiler?mide bulantısı yok bende.halsizlik var bide tansiyon düşmesi yaşıyorum.ağzımın tadıda değişti.Şuan adetime 12 gün var ne zaman kan testi yaptırsam sonuç çıkar?Erken ama bugün idrar testi yaptım negatif çıktı.lütfen yardımcı olun.şimdiden teşekkürler..

kızzzz daha ne olsun allah aşkına 4 gün gecmiş yapsana test zaten varsada emin ol cıkar..:lepi::emir_bebek:
ben senin yarinde olsaydım şimdiye kac yapmıştım..delikafadulden
belirtilere cok takılma..:umursamaz:

bugün 5. gün hala regl olmadım, bende çok sabırsızlanıyorum inanın bana... ama negatif çıkacak diye çekiniyorum sanırım. ama yarın sabah doktora gidicem direk kan testi yaptırıcam. öğrenir öğrenmez sonucu size bildiririm, dua edinn :)))

kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin?? testlerde gözüküyormu?? gerci ne oldugunu bile bilmiyorum...

Ben anlamadım canım
Doktor söyledi
Ben de bilmiyordum ne demek olduğunu insanneler öğreniyor :1no2:
Zaten betam çok düşüktü ama 5 üzerindeydi
Adetimde geçmişti
Doktor bakalım yükselcek mi dedi
Testi tekrar yaptık çok az yükselmişti
Adet gelcek dedi bi saate kalmadı geldi
Kimyasalmış doktor öyle söyledi

ben de heves yaptım kızlar şimdi sizleri okuyunca ...benim bu ay 5 inci denemem yarın adet günüm inşallah bana d:emir_bebek:a uğur getirir topik .tüm hamileleri yürekten kutluyorum Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı hayırlı eli ayağı düz yavrular nasip etsin inşallah...:emir_bebek:

ben de heves yaptım kızlar şimdi sizleri okuyunca ...benim bu ay 5 inci denemem yarın adet günüm inşallah bana d:emir_bebek:a uğur getirir topik .tüm hamileleri yürekten kutluyorum Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı hayırlı eli ayağı düz yavrular nasip etsin inşallah...:emir_bebek:

Allah herkesin gönlüne göre versin canim...:Saruboceq:

Back