kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallahh :lepi:
amin canım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallahh :lepi:
3 gün geçmesi teste yanıt verir canım hemen yaptır bence
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohhh ohhhhh bizde bizedeeee :Saruboceq::Saruboceq:
ayşeeee hade degiştir topigin adınıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu topiğin uğuru umarım banada bulaşır :Saruboceq::Saruboceq:
Forumu okuyunca birden heycanlandım açıkçası, hamilemiyim acaba diyen daha sonra hamileyim diye yazmış ve bi uğur olduğuna inanılmış. Bende inanmak istiyorummmm..
Umarım banada uğur getirir çünkü 22 ekim de regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı 4 gün gecikti. Yinede umutlanmak istemiyorum ama 2 gün öncesine kadar göğüslerimde hiç belirti yoktu, şimdi biraz acı var kasıklarımda da arada bi adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor. HAMİLE OLABİLİRMİYİM ACABA... test yapmak istiyorum ama sabrediyorum daha erken mi sizcede..:2:
Forumu okuyunca birden heycanlandım açıkçası, hamilemiyim acaba diyen daha sonra hamileyim diye yazmış ve bi uğur olduğuna inanılmış. Bende inanmak istiyorummmm..
Umarım banada uğur getirir çünkü 22 ekim de regl olmam gerekiyordu bugün ayın 26 sı 4 gün gecikti. Yinede umutlanmak istemiyorum ama 2 gün öncesine kadar göğüslerimde hiç belirti yoktu, şimdi biraz acı var kasıklarımda da arada bi adet sancısı gibi ağrılar girip çıkıyor. HAMİLE OLABİLİRMİYİM ACABA... test yapmak istiyorum ama sabrediyorum daha erken mi sizcede..:2:
Benimde adetime 4 gün var,ama test manyağı olduğum için daha bugünden idrar testi yaptım ve negatifi gördüm.Öyle kızıyorum ki kendime bu adet günü yaklaştıkça içimdeki sesi susturamıyorum ve gidip o testlerden alıp yapıorum sonrası birsürü hayal kırıklığı.
Topiğin uğuruna inanıp bende yazmak istedim daha 4 gün var,belkide negatif pozitife döner ne dersiniz...
kıızlarr allahım hepimizin gönlüne göre versin inş. allahım evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:.
amiiinnnn:Saruboceq:
kızzzz daha ne olsun allah aşkına 4 gün gecmiş yapsana test zaten varsada emin ol cıkar..:lepi:
ben senin yarinde olsaydım şimdiye kac yapmıştım..delikafadulden
belirtilere cok takılma..:umursamaz:
kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin?? testlerde gözüküyormu?? gerci ne oldugunu bile bilmiyorum...
ben de heves yaptım kızlar şimdi sizleri okuyunca ...benim bu ay 5 inci denemem yarın adet günüm inşallah bana da uğur getirir topik .tüm hamileleri yürekten kutluyorum Rabbim hepimize uzun ömürlü sağlıklı hayırlı eli ayağı düz yavrular nasip etsin inşallah...
![]()