• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

evet buraya girenlerin coğu hamiş kalmış..
inşallah bizlerede uğur getirir canım...
allahım hepimize nasip etsin inş...
dur bakalım hemen ümitsizleşme allahım zamanını biliyo morelini bozma sakın..

öyle canım bende kendi kendime hep bunu söylüyorum ama işte zaman zaman da neden diyorum.rabbim inş fazla bekletmez.bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda

canim ümitsizlik umudunu kaybetmek yenilgiyi kabul etmektir...ben 8 ay hap kuzllandim...biraktim, en son gecen sene ramazan ayinda birakmistim...bu ay daha rahatsizlanmadim, bekliyorum...geciktim aslinda...demek istedigim umudunu kaybetme...pozitif ol ve dua et...

öyleyim aslında öyle olmaya çalışıyorum ama bazen koyveriyorum işte canım.inş hamilesindir gecikmen ondandır.mutlu haberler verirsin bize.

Anaaaaaaaaaaaaaa ben de yaziyim barim kız ayşe uğurlu topik madem belki bana da yarar da bi mucize olur bu ay yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Anaaaaaaaaaaaaaa ben de yaziyim barim kız ayşe uğurlu topik madem belki bana da yarar da bi mucize olur bu ay yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hoşgeldinn kuzummmm yazzz sende yaz..opuyorumnanaktan.inşallah hepimize uğur getirecek..:lepi::lepi:

kızlar yardım edin bana çok kötüyümm:(15 gün gecikmem oldu.hiç olmayan bulantılarım göğüs şişmelerm felan oldu.iki kere idrar testi yaptım.negatif çıktı.sabah yine yaptım test.negatifti.öğlen adet olmaya başladım ve çok ağrım var hala.eve geldiğimde test de ikinci çizgi silik bi şekilde çıkmıştı:(ne yapacam şimdi benn.yardım edin banaa:(senağlama

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende yazimm barimm belki banada ugur getirir hihoyyythihoyyyt

ikinize birden önce amin sonrada SEN DE Mİ BRÜTÜS demek istiyorum :sm_cool:

ay ben de yazayım bari belki ucundan kıyısından bana da bulaşır.:Saruboceq:
adet günüm geçeli 5 gün oldu yarın test yapcam bakalım hadi hayırlısı

selam kizlar....hala rahatsizlanmadim!!! insallah güzel bir haber icindir...normalde 18 ila 20 si arasi olurdum ama bugün 22 si yani bu kadar hic gecikmedim!!! gecen ay 18 eylülde öncekisi ise 19 agustos!!!
belirtilerimi paylasayim sizlerle, gögüslerim cok agriyor, cok hassaslar adet günüm gelmeden önce baslamisti zaten, yumurtlama tarihim sanirim 14 yada 15 i oldu gibi geliyor bana ki o zamanlar karnim agirdi cok, adet olacagim diye düsünüyordum cünkü karnim agirmaya baslamisti adet günü yaklasinca, hala agriyor hatta dün aksamdan beri karnimin ici gucurduyor tuvalete cikamiyorum!!! yani zorlaniyorum, belim agriyor, cabuk acikiyorum...of ne yapicam, sanki rahatsizlanacagim gibi ama bilmiyorum... testte yapmak istemiyorum daha erken diye düsünüyorum...
dün biraz internette hamilelik belirtilerini okudum doktor sitelerinde, ve ballonlanma, konstipasyon yani kanizlik gibi birsey diye birseyler yaziyordu..ne kadar dogrudur bilmiyorum...

ay ben de yazayım bari belki ucundan kıyısından bana da bulaşır.:Saruboceq:
adet günüm geçeli 5 gün oldu yarın test yapcam bakalım hadi hayırlısı

selam kizlar....hala rahatsizlanmadim!!! insallah güzel bir haber icindir...normalde 18 ila 20 si arasi olurdum ama bugün 22 si yani bu kadar hic gecikmedim!!! gecen ay 18 eylülde öncekisi ise 19 agustos!!!
belirtilerimi paylasayim sizlerle, gögüslerim cok agriyor, cok hassaslar adet günüm gelmeden önce baslamisti zaten, yumurtlama tarihim sanirim 14 yada 15 i oldu gibi geliyor bana ki o zamanlar karnim agirdi cok, adet olacagim diye düsünüyordum cünkü karnim agirmaya baslamisti adet günü yaklasinca, hala agriyor hatta dün aksamdan beri karnimin ici gucurduyor tuvalete cikamiyorum!!! yani zorlaniyorum, belim agriyor, cabuk acikiyorum...of ne yapicam, sanki rahatsizlanacagim gibi ama bilmiyorum... testte yapmak istemiyorum daha erken diye düsünüyorum...
dün biraz internette hamilelik belirtilerini okudum doktor sitelerinde, ve ballonlanma, konstipasyon yani kanizlik gibi birsey diye birseyler yaziyordu..ne kadar dogrudur bilmiyorum...

kızlarr iyi dayanıyosunuz heeee...delikafaduldendelikafadulden
ben olsam şimidye yapardım.akannehir.kızlar eğer hamişlik :CüvCüv:varsa cıkarr yapın hemen test bizimlede paylaşın.:lepi:

kist mi?? gecikince kist mi oluyor?? insallah hamissindir bende:)):emir_bebek::nazar:

ne biliyimki kasıklarımda ağrı falan var o yüzden dedim belki de kist olabilir diye.adetlerim de bazen çok olmasada sancılı oluyodu.off bilmiyomki kafam çok karışık.şu testi yapayım da rahatlayayım

ne biliyimki kasıklarımda ağrı falan var o yüzden dedim belki de kist olabilir diye.adetlerim de bazen çok olmasada sancılı oluyodu.off bilmiyomki kafam çok karışık.şu testi yapayım da rahatlayayım

vallah canim benimde kasiklarim, karnim agriyor...karnim sis sanki, icinde gucurdamalar oluyor!!! tuvalete zor cikiyorum büyügüne! demin bir arkadasin yazdikalrini okudum, ben de de hemen hemen ayni belirtiler var, migde yanmasi, bel agrisi, karin agrisi...hamis mis o bayan!! ne güzel insallah bende öyle olur:))) testi ne zaman yapacaksin canim?? ben vallah bilmiyorum kafam karisti!! alsam da yarin sabah mi yapsam diye düsünüyorum artik ama negatif olacak diye korkuyorum...

Back