• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

vallah canim benimde kasiklarim, karnim agriyor...karnim sis sanki, icinde gucurdamalar oluyor!!! tuvalete zor cikiyorum büyügüne! demin bir arkadasin yazdikalrini okudum, ben de de hemen hemen ayni belirtiler var, migde yanmasi, bel agrisi, karin agrisi...hamis mis o bayan!! ne güzel insallah bende öyle olur:))) testi ne zaman yapacaksin canim?? ben vallah bilmiyorum kafam karisti!! alsam da yarin sabah mi yapsam diye düsünüyorum artik ama negatif olacak diye korkuyorum...

bende de bi kaç belirti var.kasık ve bel ağrısı,ağızda tat değişikliği,bazen kokulara duyarlılık,idrar renginin koyulaşması,göğüs uçlarımın acıması...psikolojikmi acaba diyorum bi de.yarın sabah yapıcam ben de testi.hafta içi yoğun çalıştığım için hafta sonunu bekledim.umarım çift çizgiyi görürüz.mutlu haberini bekliyorum senin de inşallah:):ecrin_bebek:

bende de bi kaç belirti var.kasık ve bel ağrısı,ağızda tat değişikliği,bazen kokulara duyarlılık,idrar renginin koyulaşması,göğüs uçlarımın acıması...psikolojikmi acaba diyorum bi de.yarın sabah yapıcam ben de testi.hafta içi yoğun çalıştığım için hafta sonunu bekledim.umarım çift çizgiyi görürüz.mutlu haberini bekliyorum senin de inşallah:):ecrin_bebek:

eger yarin yaparsam yazarim buraya, olurda pazartesini beklesem diyorum o zaman da yazarim:))) seninde güzel haberlerini bekliyorum:)))olumunekankayizsmile

insallah...1 seneyi gecti hapi birakali hala olmadi!! insallah bu ay olur Allah'im lütfen olsun artik...sen ne zamandir istiyorsun??

benim de nerdeyse 1 sene olcak korunmuyoruz.hatta baya bi moral çöküklüğü yaşadık acaba bi sorun mu var diye.doktora falan gitmeyi düşünüyoduk artık.her şetin bi vakti saati var sonuçta.hakkımızda hayırlısı olur umarım

benim de nerdeyse 1 sene olcak korunmuyoruz.hatta baya bi moral çöküklüğü yaşadık acaba bi sorun mu var diye.doktora falan gitmeyi düşünüyoduk artık.her şetin bi vakti saati var sonuçta.hakkımızda hayırlısı olur umarım

biz gittik doktora. Ilk önce hormon kontrolüm yapildi ve tiroid kontrolü, hersey normal cikti. Sonra adetimin 4 günü ve adetin 1. gününden sayarak 22. günü kan verdim ve bi daha ki ay randevum var...kontrol edilecekti ama eger hamileysem tabiki daha ii ama degilsem o zaman bir nevze cikacak ortaya...bende sorun cikmazsa esim kontrol olacak...evet herseyin bir zamani var diye düsünüyorum bende ama ümitsizlige de kapiliyor insan....

kızlar ilişkiden 1 hafta sonra kanda gebelik çıkar mı nolurr yardım edin bana ben bekleyemiycem :S

ben testi aldim, insallah rahatsizlanmam da yaparim ama ne zaman bilmiyorum, su an yapasim yok henüz erken diyorum...eczaci bayana sordum sabah mi daha ii olur yada farketmez mi diye, sabah yaparsan dedi eger cizgi olusacaksa belirgin olur..ama gün icinde yaparsan belkide cok belirgin olmaz dedi...neese bakalim, sabrin sonu selamettir, bekliyeyim bakalim, belki yarin belki pazar sabahi yaparim...

ben testi aldim, insallah rahatsizlanmam da yaparim ama ne zaman bilmiyorum, su an yapasim yok henüz erken diyorum...eczaci bayana sordum sabah mi daha ii olur yada farketmez mi diye, sabah yaparsan dedi eger cizgi olusacaksa belirgin olur..ama gün icinde yaparsan belkide cok belirgin olmaz dedi...neese bakalim, sabrin sonu selamettir, bekliyeyim bakalim, belki yarin belki pazar sabahi yaparim...

canım bak gördüğünmü ayşemin uğurlu topiği sanada uğur getirdi..:emir_bebek:
darısı bütün isteyenlere olsun....:Saruboceq:

AŞKISI HAMİLEEEEEEEE.:lepi::lepi:
tebrikler canımmopuyorumnanaktan

kızlaaaarrrr iyi akşamlar:) sanırım galiba herhalde hamileyim:nazar: dün sabah yaptığım test itibariyle çüft çizgiyi gayat belirgin bi şekilde görmüş bulunuyorum.gerçekten de bu topikte bi keramet var:) darısı bebiş isteyenlerin başına,inşallah en kısa zamanda herkes bebişine kavuşur:ecrin_bebek:
idrar testinde pozitif olup da kan testinde negatif çıkma gibi bi durum olurmu ki?

Arkadaşalr merhabalar.ben sitede yeniyim.bebek isteyenlerdenim.rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah.. birşey sormak istiyorum.benim adetime 4 gün kaldı.yarın kan testi yaptırsam belli olur mu?çok sabırsızım bekleyemeiyorum

ya bi de benim alt karın bölgemde ve kasıklarımda ağrı var.dış gebelik olabilir diye çok korkuyorum.yoksa bu ağrılar normalmi gebelikte?tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dur şu topiğe ben de yazayım da şu keramet bana da bulaşsın hemen hayırlı sağlıklı bi şekilde hamiş kalıvereyim :):)

canım bak gördüğünmü ayşemin uğurlu topiği sanada uğur getirdi..:emir_bebek:
darısı bütün isteyenlere olsun....:Saruboceq:

AŞKISI HAMİLEEEEEEEE.:lepi::lepi:
tebrikler canımmopuyorumnanaktan

ay ne güzel askisi hamile yazmissin ne de hos gözüküyor...evet dün sabah cift cizgiyi gördüm hemde cok belirgin kipkirmizi bi cizgi:)))) birazdan da kan testi yaptirmaya gidecegim...insallah herseyin hayirlisi olur Allah herkese nasip etsin insallah...:dance::emir_bebek::nazar::CüvCüv:

biz de 2 aydır korunmuyoruz. ama ilk ay yani geçen ay ovülasyon zamanını kaçırdık, eşim şehir dışındaydı. ondan pek umudum yoktu ve adet oldum. bu ay ovülasyon gününü yakaladık. 2 gün önce mantar için doktora gittim, korunmadığımı söyledim, ona göre ilaç yazıdrdım. vajinal ultrasonda rahmin baya kalınlaşmış bu ay büyük ihtimal hamilesin dedi, adetime 10 gün varken. bilmiyorum o kadar erken belli olur mu akannehir 7 gün sonra adet olmam lazım bakalım ne olacak

Aynı benim durumum
Benm ilk denememdi. 5 ekimde doktora gitmiştim mantar için.Yumurtan oluşmuş eşinle birlikte oldun mu dedi evet dedim o zaman adet olduktan sonra kullan dedi.
Benim günüm geçti çok sevindim ama malesef kimyasal gebelikmiş
:1no2:
İnşallah senin hamişsindir canım sağlıklı hayırlı bir şekilde

Aynı benim durumum
Benm ilk denememdi. 5 ekimde doktora gitmiştim mantar için.Yumurtan oluşmuş eşinle birlikte oldun mu dedi evet dedim o zaman adet olduktan sonra kullan dedi.
Benim günüm geçti çok sevindim ama malesef kimyasal gebelikmiş
:1no2:
İnşallah senin hamişsindir canım sağlıklı hayırlı bir şekilde

kimyasal gebelik oldugunu nasil anladin?? testlerde gözüküyormu?? gerci ne oldugunu bile bilmiyorum...

kızlaaaarrrr iyi akşamlar:) sanırım galiba herhalde hamileyim:nazar: dün sabah yaptığım test itibariyle çüft çizgiyi gayat belirgin bi şekilde görmüş bulunuyorum.gerçekten de bu topikte bi keramet var:) darısı bebiş isteyenlerin başına,inşallah en kısa zamanda herkes bebişine kavuşur:ecrin_bebek:
idrar testinde pozitif olup da kan testinde negatif çıkma gibi bi durum olurmu ki?

ay ne güzel askisi hamile yazmissin ne de hos gözüküyor...evet dün sabah cift cizgiyi gördüm hemde cok belirgin kipkirmizi bi cizgi:)))) birazdan da kan testi yaptirmaya gidecegim...insallah herseyin hayirlisi olur Allah herkese nasip etsin insallah...:dance::emir_bebek::nazar::CüvCüv:

kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallahh :lepi:

kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallahh :lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohhh ohhhhh bizde bizedeeee :Saruboceq::Saruboceq:

ayşeeee hade degiştir topigin adınıııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back