Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam 5 yıldır bekliyorum meleğimi içinden bi his bu ay benimle olduğunu söylüyor daha bir haftam var ama inanıyorum ki bu topik banada uğur getirecek hamile arkadaşlardan bir ricam var lütfen bizim için dua etsinler.... Hepimiz birgün meleklerimize kavuşacağız inşallah
Ben tam 5 yıldır bekliyorum meleğimi içinden bi his bu ay benimle olduğunu söylüyor daha bir haftam var ama inanıyorum ki bu topik banada uğur getirecek hamile arkadaşlardan bir ricam var lütfen bizim için dua etsinler.... Hepimiz birgün meleklerimize kavuşacağız inşallah
kızlarr bu topikteki yazıları okudumda bende baya umutlandım..
sanırım gerçekten bir uğur var.. allahım benimde bazı şüphelerim var. 2 gün kaldı gelmesini istemediğim adetime.. inşşallah bende hamileyimdir...
bu arada çift çizgiyi gören arkadaşları okuyunca çok duygulandım. hepinizi canı gönülden tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin inş.
Eğer bende hamileysem ilk buraya yazıcam benim için de dua edin olurmu.:![]()
allhım bende istiyorum artık 4. aya giriyoruz hala tık yok arkadaşlar size bişey sorucam adetim ayın 7 sinde ama ben dayanamadım 1 hafta önce idrar testi yaptım ilk 5 dakikada tek çizgi fakat 30 dakika sonra baklktığımda çok net bi şekilde çift çizgiydi lütfen banada dua edin çok eminim hamişlerin duası çabucak kabul oluyor 2.meleğimde olsun istiyorum artık( bu arada biz bigün yapıyosak bi gün yapmıyoruz inşallah bu ay tutar çok istiyorum çok....
merhaba canm, adetine yedi gün kala test yapman için biraz erken gibi geldi bana. bence ovulasyondan 15 gün sonra en erken çıkabilir. idrar testinde çift çizgi görmüş olmanın sebebi hamileliktir.. eper ikinci çizgi şüpheli gibi ise belki lh hormonu yüzünden olabilir
kızlar bende adet olmayı bekliyorum inş. olmam
EVET İŞTE SANIRIM BENDE HAMİLEYİM.
Bu topik banada uğurlu geldi galibaaaa :))))
kızlar yardım edin neolur?
dün adetime 3 gün varkenidrar testi yaptım öğlen vaktinde biraz silik olmasına rağmen 2. çizgiyi gördüm. Sabah erkenden kalkıp tekrar bi test yaptım ilk idrarla ve işte o da pozitif..
ve öğleden önce kan testi yaptırdım. değerim 59 çıktı hala inanamıyorum hamilemiyim ben şimdii...