Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin adet tarihin ne zaman daha var mı yoksa gecti mi
18 inimi beklicez yoksa bir kaç gün dahamı beklicez ?
acaba bu kanda gebelik testi adete kalan süreye göre mi yoksa şüphe ettiğimiz ilişkiye göre mi sonuc veriyo arkadaslar....yani benim adetime 1 hafta var...acaba sonuc verir mi....gerçi dr.um pazar veye p.tesi bir bakalım dedi kanda gebeliğe ama...
Ya canım herkese kolaylık versin........Bu beklemek cok zor.....dr.um bu ayda olmazsa iğne tedavisi o da olmazsa tüp bebek dedi...Allahtan hayırlısı...:çok üzgünüm:
senin durum neydi tatlım yumurta sorunumu???
senin durum neydi tatlım yumurta sorunumu???
kızlar kimse yooooook muuuuu:gitme:
ben varım ama sorduğun soru hakkında bi bilgim yok canım :1no2:
selam kızlar bugün ufak bir tehlike atlattım yazamadım onun için. Ay she bacımın haberi var. Sıraya eklemeler olmuş gördüğüm kadarıyla hadi bakalım bekliyoruz haberlerinizi.
esas sorunum kanalların tıkalı olmasıydı her ikisininde....ama Allaha şükür ufak bir operasyonla actı dr.um....bu seferde adet olamama sorunu yasadım ki benim adetlerimin günü şaşmazdı....neyse kısaca 5 aydır bunlarla uğraştım bu ay 2 yumartam olustu dr.um catlatma iğnesi verdi catladı....su anda beklemediyim bakalım.............:Saruboceq:
hayırlısı olsun güzelim benimde pko varr bende tüplerime baktırmak istiyorum tüplere bakılınca sonraki ay gebe kalalanları duydumm
canım çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir sende bebişinde iyisiniz değilmi
off kızlar dün akşam başım çok ağrıdı sabah kesin kırmızılar gelir dedim uyandım bir şey yok pazar günü yapıcaktım testi ama yapayım dedim negatif sonra uyudum tekrar. kahvaltıdan sonra aklıma geldi bi baktım testin kullanma tarihi 1 ay geçmiş sinir oldum akibetim belli değil hala pzt kadar kırmızılar gelmezse kan testi yaptırıcam
KUZUM YAAAA. AZ KALDI PAZARTESİYE BEKLE BAKALIM AZCIK. KIRMIZI FALANDA GELMİCEK BEN SÖYLEYİM kaydirigubbakcemile2. AMA YİNEDE TESTİ YAPIP EMİN OLMAK LAZIM. HADİ BAKEM BEKLİYOSSSSSSSSSSS