• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şey ben kem küm hamilemiyim acaba yaa

acaba bu kanda gebelik testi adete kalan süreye göre mi yoksa şüphe ettiğimiz ilişkiye göre mi sonuc veriyo arkadaslar....yani benim adetime 1 hafta var...acaba sonuc verir mi....gerçi dr.um pazar veye p.tesi bir bakalım dedi kanda gebeliğe ama...

18 inimi beklicez yoksa bir kaç gün dahamı beklicez ?

hayır yani dün hastalanman gerektiğine göre

galiba her ay 5 gün öne atıyo adet tarihin yani 3-5 gün daha hastalanmazsan

aboooovvv deyiveriririk onun için bekliycez dedim yani opuyorumnanaktan

ben ne etcem ya offf belirti var kırmızı yok ama her gün olucak gibiyim olursam diye kendimi hazırlıyorum sürekli 10 gün beklemem lazım söz verdim kendime. göğüslerim ağrıyordu geçti tam geçmedi ama azaldı dün akşam üstüne yatamadım sabah kesin olucam dedim bakalım akşama kaldı tabi temennim 9 ay olmamak ama neyse sıkıcam dişimi pazara az kaldı

acaba bu kanda gebelik testi adete kalan süreye göre mi yoksa şüphe ettiğimiz ilişkiye göre mi sonuc veriyo arkadaslar....yani benim adetime 1 hafta var...acaba sonuc verir mi....gerçi dr.um pazar veye p.tesi bir bakalım dedi kanda gebeliğe ama...

arkadaşlar cevap yazacak kimse yok mu....:sinifsinif:

senin durum neydi tatlım yumurta sorunumu???

esas sorunum kanalların tıkalı olmasıydı her ikisininde....ama Allaha şükür ufak bir operasyonla actı dr.um....bu seferde adet olamama sorunu yasadım ki benim adetlerimin günü şaşmazdı....neyse kısaca 5 aydır bunlarla uğraştım bu ay 2 yumartam olustu dr.um catlatma iğnesi verdi catladı....su anda beklemediyim bakalım.............:Saruboceq:

esas sorunum kanalların tıkalı olmasıydı her ikisininde....ama Allaha şükür ufak bir operasyonla actı dr.um....bu seferde adet olamama sorunu yasadım ki benim adetlerimin günü şaşmazdı....neyse kısaca 5 aydır bunlarla uğraştım bu ay 2 yumartam olustu dr.um catlatma iğnesi verdi catladı....su anda beklemediyim bakalım.............:Saruboceq:

hayırlısı olsun güzelim benimde pko varr bende tüplerime baktırmak istiyorum tüplere bakılınca sonraki ay gebe kalalanları duydumm

kızlar benimde bugün adet günüm ama dünden beri hafif kırmızılar ve kahverengi lekeler var baskada bi belirtim yok 2 ağustosta yumurtladım en gec pazartesiye kadar hasta olmam lazım test yapmıcam inş pazartesiye kadar

hayırlısı olsun güzelim benimde pko varr bende tüplerime baktırmak istiyorum tüplere bakılınca sonraki ay gebe kalalanları duydumm

canım bende pko hastasıydım üstelik 18 yaşımdan beri. Bak bu hastalığı kafana takma unt gitsin. Benim doktorlarım çok yardımcı olmuşlardı allah razı olsun. Diane 35 kullandım yıllarca. Bana unut gitsin söylenenler safsata demişti doktorum. Aslan gibi hamilede kalırsın doğurursunda demişti nitekim evlenir evlenmezde hamile kaldım. Yalnız ben son dönemde yani hamile kalmadan önce doğum konrol hapını bıraktım biliyosun onuda sürekli kullanınca tüpleri kurutuyormuş. Tesadüfen bir aktarda derdimi anlattım onlarda bana civamn perçemi ve aslan pençesi karışımı bir çay verdiler ve inanamayacağın kadar memnun kaldım. Internetten araştırırsan faydalarını sende görürsün. Aynı karışımı eşimin köyünde sağ yumurtalığı çalışmaya bir kıza verdim. Kızda adet düzensizkiğide varmış. Ve bana teşekkür etmek için tel açyı inan. Günü gününe hasta olmaya başlamış. Hamile kalır kalmaz muayenede doktoruma sordum hemen pko nun seninle alakası yok bebeğinle hiç yok unut dedi yani ona yıllar önceki doktorla aynı şeyi söyledi. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Son düzenleme:
off kızlar dün akşam başım çok ağrıdı sabah kesin kırmızılar gelir dedim uyandım bir şey yok pazar günü yapıcaktım testi ama yapayım dedim negatif sonra uyudum tekrar. kahvaltıdan sonra aklıma geldi bi baktım testin kullanma tarihi 1 ay geçmiş sinir oldum akibetim belli değil hala pzt kadar kırmızılar gelmezse kan testi yaptırıcam

off kızlar dün akşam başım çok ağrıdı sabah kesin kırmızılar gelir dedim uyandım bir şey yok pazar günü yapıcaktım testi ama yapayım dedim negatif sonra uyudum tekrar. kahvaltıdan sonra aklıma geldi bi baktım testin kullanma tarihi 1 ay geçmiş sinir oldum akibetim belli değil hala pzt kadar kırmızılar gelmezse kan testi yaptırıcam

KUZUM YAAAA. AZ KALDI PAZARTESİYE BEKLE BAKALIM AZCIK. KIRMIZI FALANDA GELMİCEK BEN SÖYLEYİM kaydirigubbakcemile2. AMA YİNEDE TESTİ YAPIP EMİN OLMAK LAZIM. HADİ BAKEM BEKLİYOSSSSSSSSSSS

KUZUM YAAAA. AZ KALDI PAZARTESİYE BEKLE BAKALIM AZCIK. KIRMIZI FALANDA GELMİCEK BEN SÖYLEYİM kaydirigubbakcemile2. AMA YİNEDE TESTİ YAPIP EMİN OLMAK LAZIM. HADİ BAKEM BEKLİYOSSSSSSSSSSS

inşallah gelmez kırmızılar bütün belirtiler var ama kırmızılar yok ben dün akşamki baş ağrısından sonra kesin kırmızılar geldi demiştim ama yok henüz şükür. pzt kan testi yaptırıcam eczaneden alıp moralimi bozmak istemiyorum allahtan tarihine bakmak aklıma geldi testin herkes dikkatli olsun ben testi alıp hemen uzaklaşıyordum eczaneden ama artık tarihine bakmadan çıkmam :delphin:

ya arkadaşlar bu kan testi en erken ne zaman sonuç verir....benim bu ayki adet tarihim 21-22 ağustos gibi...p.tesi yaptırsam mı yada adet tarihimi mi beklesem....bana yardımcı olabilir misiniz...:1shok:

Back