Sextingde grup seks fantazisi

Yok ben dün yorumları okuduktan sonra engelledim, tekrar yazar gibi bi yorum gelmişti münakaşaya girmek istemiyorum hiç onunla engelledim farklı bi kanaldan ulaşmadı henüz
Iyi yapmissiniz. Kesin geri yılışırdı. Bu modeller boyle. Sizi yokluğuyla "cezalandirip" burnunuzun surttugune inaninca da geri donerler.

Gav’t hafif kalmış çok çok az bile demişsin.Aklıma çok orijinal küfürler geldi şuan.Böyle biriyle cinsellik muhabbeti başlattığı anda keserdim iletişimi

Iyi yapmissiniz. Kesin geri yılışırdı. Bu modeller boyle. Sizi yokluğuyla "cezalandirip" burnunuzun surttugune inaninca da geri donerler.
Ve beklenen mesaj geldi.. bugün arkadaşından yazdı.. bana soğudum diyen adam orta yolu bulmak istiyormuş. Ama hiçbir şey değilmişiz kafa yormak istemiyormuş.

Ve beklenen mesaj geldi.. bugün arkadaşından yazdı.. bana soğudum diyen adam orta yolu bulmak istiyormuş. Ama hiçbir şey değilmişiz kafa yormak istemiyormuş.
Ahaha hepsi aynı bunların ya. Gururuna yediremedi nazik popişine tekme yemeyi. Hiç umursamayın ne hali varsa görsün

Ahaha hepsi aynı bunların ya. Gururuna yediremedi nazik popişine tekme yemeyi. Hiç umursamayın ne hali varsa görsün
Az önce son dağılımlar yaşandı yine, yollar yine verildi. Özgürmüşüm istediğimi yapabilirmişim hiçbi şey değilmişiz şu bağlamda zaten meşguliyete gerek yok engelledik tekrar birbirimizi :)

Az önce son dağılımlar yaşandı yine, yollar yine verildi. Özgürmüşüm istediğimi yapabilirmişim hiçbi şey değilmişiz şu bağlamda zaten meşguliyete gerek yok engelledik tekrar birbirimizi :)
Bu tarz insanlara vakit ayırmayacak kadar zaman da biz de çok değerliyiz.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 46 yaşındaki biri olarak söylüyorum bu insan size zerre değer vermiyor.İşin eğlencesinde.Kendi değerinizi kendiniz bilmeniz lazım

Kesinlikle haklısınız, 29 yaşındayım ben. Bilmiyorum başlangıçta değer verdiğine inanıp kendimi mi kandırmak istedim yoksa uzunca zamandır hayatımda biri olmadığı için görmezden geldim de o yüzden mi bu kadar rezil boyuta gelebildi bilmiyorum ama bugün itibariyle defterin kapandığını emin bir şekilde söyleyebilirim.

Rabbim kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…